Teruggeven

Een plek waar gezinnen hun kinderen veilig kunnen zien opgroeien, inclusief hun werkplek, die hun mentale, emotionele en fysieke gezondheid waardeert en bevordert.

DUURZAAMHEID
DIVERSITEIT, GELIJKHEID EN INCLUSIE
GEMEENSCHAP VAN GEZONDHEIDSWERKERS
TERUGGEVEN
ONZE MENSEN

Steun voor Oekraïne

Naast een geldelijke donatie aan de vereniging "Slings for refugees", die vluchtelingen helpt die naar Europa komen, schonken wij slaapzakken aan de Kinderschutzbund, de federale vereniging van de Kinderschutzbund in Duitsland.

Schoonmaakinitiatieven

Sinds 2021 is Ergobaby sponsor en neemt deel aan de opruimactie "Hamburg räumt auf!" Samen heeft onze groep de stad Hamburg van afval ontdaan en alle deelnemers* hadden veel plezier om met hun gezin de binnenstad in te gaan en iets goeds voor het milieu te doen. Bovendien heeft het EMEA team 2 jaar lang, voor elke klantenreview over de Aerloom Draagzakken, 5€ gedoneerd aan de non-profit organisatie The Ocean Cleanup. The Ocean Cleanup, een non-profit organisatie uit Nederland, ontwikkelt innovatieve technologieën om het plastic in de oceanen te verwijderen.

Borstkankerpreventie

We zijn een partnerschap aangegaan met Pink Ribbon Belgium, een vereniging die borstkanker bestrijdt, probeert de problematiek onder de aandacht te brengen en pleit voor borstkankerpreventie. Het Ergobaby-team in Europa steunt Pink Ribbon Belgium bij dit initiatief door middel van gerichte marketing, communicatie en deelname aan de Pink Walk, die de hele maand oktober plaatsvindt.

Gezinnen bij elkaar houden

Wij hebben een partnerschap met "Hope and Homes for Children", een wereldwijde organisatie die zich inzet om weeshuizen te sluiten en gezinnen bij elkaar te houden, zodat elk kind in een liefdevol en stabiel gezin kan opgroeien. Ons partnerschap met "Hope and Homes for Children" heeft tot doel het bewustzijn te vergroten over de schade die sommige weeshuizen aanrichten door kinderen en ouders te helpen een speciale band op te bouwen, vooral in de eerste maanden.

Wij doneren onze producten

Draagzakken doneren

Elk jaar sturen we in al onze lokale markten (Duitsland, Frankrijk, de BENELUX en het VK) productdonaties naar verschillende instellingen zoals kinderziekenhuizen, draagprojecten, centra voor drugsadvies, kinderdagverblijven, vroedvrouwen, lokale gezinscentra en nog veel meer. In het Verenigd Koninkrijk hebben wij bijvoorbeeld de "Pandas Foundation" gesteund en in Duitsland onder meer de vereniging Drogenhilfe Nordhessen e.V..

Lees ons merkimpactrapport: Hier