DUURZAAMHEID
DIVERSITEIT, GELIJKHEID EN INCLUSIE
GEMEENSCHAP VAN GEZONDHEIDSWERKERS
TERUGGEVEN
ONZE MENSEN

Onze Commissie Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie en soortgelijke initiatieven bij Ergobaby worden geleid door werknemers en ondersteund door het senior management, zodat we elkaar verantwoordelijk kunnen houden voor het creëren van een veilige en inclusieve werkplek, onszelf kunnen onderwijzen, kunnen leren, delen en, het belangrijkste, samen verantwoordelijk kunnen handelen.

HET ONTWIKKELEN VAN EEN DIVERS PERSONEELSBESTAND.

Onze mensen blijven ons meest waardevolle bezit. De som van individuele verschillen, levenservaringen, kennis, creativiteit, innovatie, zelfexpressie, unieke vaardigheden en talent die onze mensen in hun werk investeren, vormt niet alleen een belangrijk deel van onze cultuur, maar ook van onze reputatie en het succes van ons bedrijf.

STEUN VOOR VROUWEN

Wij creëren ruimte voor vrouwen om zich te ontplooien. De Women's Leadership Group biedt een forum voor persoonlijke verhalen en discussie, waar we samen leren en elkaar steunen. Samen streven we naar een wereld die de sterke punten en de toegevoegde waarde van vrouwen waardeert.

GREAT PLACE TO WORK.

We zijn er trots op dat we dit jaar het certificaat "Great Place to Work" hebben behaald, omdat we hebben voldaan aan de vereisten voor een uitstekende werknemerservaring. Naast het feit dat medewerkers melden dat ze trots zijn om anderen te vertellen dat ze bij Ergobaby werken en de manier waarop Ergobaby bijdraagt aan de gemeenschap, gaven medewerkers de hoogste beoordelingen voor het aandachtsgebied gelijkheid - tot 97% voor medewerkers die zich eerlijk behandeld voelen, ongeacht hun geslacht, etniciteit, leeftijd of seksuele geaardheid.

WE HEBBEN NOG EEN HEEL EIND TE GAAN.


Doelstellingen voor 2022-23 en daarna


1. jaarlijkse rapportage voor transparantie en verantwoording

2. een divers personeelsbestand ontwikkelen

3. diversiteit in marketing bevorderen

4. flexibele werktijden en ouderschapsondersteuning

5. beleid voor het vieren van multiculturele feestdagen

6. diversiteitstraining en DEI-middelen voor alle werknemers

7. interne certificering van diversiteitsprofessionals

8. steun voor sociaal-economische toegang tot producten

9. loopbaan- en leiderschapsontwikkeling

10. maatstaven voor partners die de interne DEI-waarden weerspiegelen

Lees ons merkimpactrapport: Hier