Welkom bij onze partners!

Merken waar we van houden en die onze missie ondersteunen om wereldwijde gemeenschappen van zelfverzekerde ouders op te bouwen met innovatieve, ergonomische babyproducten die hechting mogelijk maken en aanmoedigen.


Logo Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children

De visie van Hope and Homes for Children is dat geen enkel kind ooit zal lijden onder de verwaarlozing van het leven in een weeshuis. Zij werken al bijna 30 jaar samen met gezinnen om kinderen uit weeshuizen te houden, en veilig thuis bij de mensen die van hen houden. Voor kleine kinderen is dit nog belangrijker. Elke baby verdient het om die kostbare momenten van verbondenheid met zijn ouders en verzorgers te ervaren. Daardoor voelen ze zich veilig en geliefd. Hope and Homes steunt duizenden ouders om hun kinderen de beste start in het leven te geven, door ze dicht bij zich te houden.

Voor meer informatie en om Hope and Homes te steunen, ga naar: www.hopeandhomes.org.


Pink Ribbon

Pink Ribbon

Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker, sensibiliseert voor preventie en opsporing en zamelt fondsen in voor psychosociale projecten die (ex)-patiënten steunen. Het gaat om initiatieven die de houding en het gedrag van de bevolking ten opzichte van borstkanker verbeteren, het gevoel van angst en isolatie verminderen en taboes bespreekbaar maken. Daarenboven financiert het Pink Ribbon Fonds projecten die zich richten zich op de verbetering van de medische behandeling en de levenskwaliteit van personen met borstkanker en van hun omgeving. Het Pink Ribbon Fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Meer informatie kan je vinden op www.pink-ribbon.be.