DE ONTWIKKELINGSMIJLPALEN VAN UW KINDJE EN DE DRAAGZAKKEN DIE UW KINDJE ONDERSTEUNEN

Baby’s maken in het eerste jaar een razendsnelle groei en ontwikkeling door. De ontwikkeling van baby’s doorloopt verschillende fasen: van het hoofd rechtop houden tot omrollen en kruipen. Als ouders inzicht hebben in leeftijden en ontwikkelingsstadia, weten ze wanneer hun kindje toe is aan bepaalde activiteiten en weten ze ook in welke draagposities ze een babydraagzak het beste kunnen gebruiken. Als u de draagposities steeds aanpast aan de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kindje, krijgt het in elke liefdevolle en opwindende ontwikkelingsfase voldoende ondersteuning.

1e
maand

Mijlpalen tijdens de 1e maand

De overgang van baarmoeder naar buitenwereld is een liefdevolle tijd voor zowel ouder als baby. Dit is de tijd waarin zij samen hun nieuwe levensritme ontdekken. Het is een tijd van rust en herstel.

Onze draagzakken voor pasgeborenen zijn ultrazacht en bieden ergonomische ondersteuning die ideaal is om te rusten, te knuffelen en samen jullie nieuwe leven te ontdekken.

2-3
maanden

Mijlpalen tijdens de 2e en 3e maand

In deze periode beginnen baby’s hun hoofd op te tillen, kijken ze u aan, en laten ze soms zelfs al enkele glimlachjes zien. Ze beginnen geïnteresseerd te raken in hun omgeving.

De Embrace-draagzak voor pasgeborenen en de Aura-babydraagdoek bieden u en uw kleintje ondersteuning terwijl u de baby met het gezichtje naar u toe draagt. In deze positie kan uw baby zowel uw gezicht als de omgeving zien, terwijl de nekspieren, die volop in ontwikkeling zijn, nog steeds worden ondersteund.

4-6
maanden

Mijlpalen tijdens de 4e tot de 6e maand

Baby’s bevinden zich in de fase dat ze hun hoofd goed rechtop kunnen houden en de focus kunnen verleggen van verzorgers naar de buitenwereld. Ze zien alles volledig in kleur, kunnen beter van veraf zien, en ontwikkelen een betere hand-oogcoördinatie.

Dit is een geschikt moment om over te stappen op een van onze zachte voorgevormde draagzakken. U kunt uw baby nu met het gezichtje naar u toe dragen. En wanneer uw baby nieuwsgierig wordt naar de omgeving, kunt u uw baby gedurende korte perioden ook met het gezichtje van u af in de draagzak (Omni, Aerloom) zetten.

Onze zachte voorgevormde draagzakken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en stoffen, zodat u er altijd een kunt vinden die past bij uw persoonlijke voorkeur en pasvorm.

6+
maanden

Mijlpalen tijdens de 6e maand en daarna

Na een maand of zes beginnen baby’s zelfstandig te zitten. In deze ontwikkelingsfase kunnen kinderen ook op de rug worden gedragen in een van de zachte voorgevormde draagzakken. Wanneer u uw baby op uw rug draagt, kunt u taken uitvoeren die bijna ondoenlijk zijn wanneer u uw baby aan de voorkant draagt. Het is een ergonomische handsfreeoplossing voor het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten terwijl u uw baby toch dicht bij u houdt!

Deze draagzakken kunt u vergelijken met spijkerbroeken: uiteindelijk draait het om persoonlijke voorkeur en pasvorm. En net als een goede spijkerbroek gaat een goede draagzak jarenlang mee, gedurende de hele periode waarin uw baby zich doorontwikkelt tot peuter.