Ergobaby On the Move Slaapzak

As low as € 39,90

Mix & Match - Koop twee of meer slaapproducten en ontvang 20% korting

Maat M (6-12 maanden): In de slaapstand voor baby's van 62 tot 80 cm en in de speelstand tot 86 cm (18 maanden)
Maat L (12-24 maanden): In de slaapstand voor baby's van 80 tot 92 cm en in de speelstand tot 98 cm (36 maanden)

Met de On the Move-slaapzak gaat bedtijd naadloos over in speeltijd. Stop de voetjes in de slaapzak als het bedtijd is. Na het dutje kan u de slaapzak in een handomdraai verstellen, zodat uw kindje vrij kan bewegen, spelen en rondkruipen.

 • Dankzij de openingen voor de voeten kan u de slaapzak eenvoudig verstellen om na het slapen snel te kunnen beginnen spelen (en omgekeerd!)
 • Geen gedoe, want met de tweewegsrits is verschonen een fluitje van een cent
 • U kan de lengte van de slaapzak aanpassen: zo voorkomt u dat uw kindje struikelt en kan u de slaapzak met uw kindje laten meegroeien
 • Handige opening voor kinderwagen- en autogordels
 • Ultrazacht en ademend 100% katoen
 • Stofgewicht "lekker warm": met polyester vulling

Van spelen tot slapen in een handomdraai

Convertible Sleep Bag
Omvormbare slaapzak
Feet in or out
Voetjes in of uit
Harness Slot
Sleuf voor gordelset in buggy’s of autostoeltjes
easy diaper
Makkelijk luiers verschonen
adjustable snaps
Sleuf voor gordelsetje
Machine Washable
Machinewasbaar

Dikte van de slaapzak

Kamertemperatuur en veilige nachtrust

Of u uw kamers lekker warm of koel en luchtig houdt, Ergobaby-slaapzakken zorgen voor een optimale temperatuur en een goede nachtrust. Gebruik de tabel hieronder om de juiste dikte van slaapzak te vinden, voor bij jou thuis.


Kamertemperatuur
Dikte van de slaapzak
light Licht Bij warm weer en zeer warme kamers
mid-weight Medium Het hele jaar door, voor standaardkamers
cozy Lekker warm Bij koude temperaturen en koude kamers

Instructie

Sleep Mode
Walk Mode
Harness Use

Handleidingen

Download instructies

FAQ’s

 1. Hoe lang kan ik de babyslaapzak van hoogwaardig katoen blijven gebruiken?
  De On The Move-slaapzak wordt geleverd in twee maten: Medium en Large. De Medium-slaapzak is geschikt voor kinderen van 6 tot 18 maanden (tot 72 cm) en de Large-slaapzak voor peuters van 18 tot 36 maanden (tot 83,5 cm). U kunt de slaapzak zowel bij de schouders als de beentjes instellen op de lengte van uw groeiende kind.
 2. Kan de On The Move-slaapzak van Ergobaby in de wasmachine worden gewassen?
  Ja, al onze slaapproducten machinewasbaar. We raden u aan de slaapzak te wassen met een fijnwasprogramma op 40°C. U kunt de slaapzak op een lage temperatuur in de wasdroger drogen.
 3. Is de stof zwaar?
  Onze On The Move-slaapzak is gemaakt van zacht en ademend 100% katoen. Dit materiaal is superknus en rekt met de bewegingen van het kindje mee voor extra comfort. Geen enkel kind is hetzelfde. De hoeveelheid kleding die uw kindje in de slaapzak draagt, en ook de temperatuur van de babykamer, kunt u daarom het beste aanpassen aan zijn of haar voorkeur.
 4. Waar zijn de On The Move-slaapzakken van gemaakt?
  Ergobaby-slaapzakken zijn gemaakt van zacht 100% hoogwaardig katoen.
 5. Wat is de TOG-waarde van de On The Move-slaapzak?
  De TOG-waarde bedraagt slechts 0,5 TOG, wat perfect is voor warmere ruimten of zomerse temperaturen. Denk eraan dat pyjama’s en dergelijke altijd binnen de slaapzak moeten worden gedragen. Om een veilige slaapomgeving voor uw kind te creëren, raden we u aan de babykamer koel te houden (rond de 18°C).
 6. Hoe weet ik wanneer ik de walkerfunctie van de On The Move-slaapzak kan gebruiken?
  De On The Move-slaapzak kan worden gebruikt voor kinderen vanaf 6 maanden. Wanneer uw kindje begint te staan, te kruipen of de eerste stapjes zet, is het perfecte moment aangebroken om de walkerfunctie van de slaapzak in gebruik te nemen. U kunt de walkerfunctie instellen voor als uw kindje slaapt, voor als het wakker is, of voor allebei!
 7. Wat is het voordeel van de instelbare 2-in-1 walkerfunctie?
  Wanneer een baby leert staan en lopen is het belangrijk om ze de vrijheid te geven om daarmee te oefenen. De beenopeningen geven bewegingsvrijheid, zodat uw kindje kan staan, kruipen of rondlopen terwijl het nog steeds de knusse slaapzak draagt.
 8. Hoe pas ik de lengte van de slaapzak aan voor mijn groeiende kindje?
  De On The Move-slaapzak groeit op twee manieren met uw baby mee: bij de schouders, en voor de walkermodus bij de benen. Met de schouderbandjes kunt u de slaapzak verlengen, zodat deze met uw baby meegroeit. Voor de walkermodus heeft de slaapzak aan de binnen- en buitenkant instelbandjes die u eenvoudig kunt vastklikken. Met het bandje aan de binnenkant trekt u het kruis van de slaapzak omhoog. De hoogte die u kiest, is afhankelijk van de lengte van uw kindje. Met behulp van de beenbandjes aan de buitenkant kunt u de pasvorm naar behoefte finetunen, zodat uw kleintje volledig vrij kan rondkruipen of rondlopen. Ga voor meer uitleg naar de Ergobaby-site. Daar vindt u uitgebreide instructievideo’s.
 9. Wat is het verschil tussen de Classic- en de On The Move-slaapzak?
  Beide typen zijn gemaakt van hetzelfde, zachte 100% katoen en ze hebben dezelfde TOG-waarde (0,5 TOG). Bovendien beschikken BEIDE over instelbare schouderbandjes, een tweerichtingsrits en een uitsparing voor de autogordel. De Classic is onze kleine slaapzak en is bedoeld voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Deze beschikt NIET over de instelbare 2-in-1 walkerfunctie. De On The Move-slaapzak wordt geleverd in twee maten: Medium (6 tot 18 maanden) en Large (18 tot 36 maanden). Deze slaapzak is speciaal ontworpen voor oudere baby’s die beginnen met staan, kruipen en lopen en daarom meer bewegingsvrijheid nodig hebben.
 10. Wat moet mijn baby dragen in de On The Move-slaapzak?
  Slaapkleertjes moeten altijd binnen de slaapzak worden gedragen. We raden aan om slaapkleertjes te kiezen die zijn gemaakt van ademende stof, zoals pyjama’s of onesies van 100% katoen. Raadpleeg de kledingtips die u kunt vinden in de handleiding en de verpakking voor specifieke aanbevelingen in verband met de kamertemperatuur.
 11. Verschillen de Classic- en On The Move-modellen qua TOG-waarde of materiaalgewicht?
  Momenteel zijn al onze slaapzakken lichtgewicht en hebben een TOG-waarde van 0,5 TOG. Houd onze productlijn in de gaten, want naarmate we ons aanbod uitbreiden, komen mogelijk slaapzakken met andere TOG-waarden beschikbaar. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dan weet u meteen wanneer we nieuwe slaapzakken hebben met andere TOG-waarden of leuke prints!