GRATIS Reistas met de code FREEBAG bij elke aankoop van een Metro+ kinderwagen

ERGOBABY EN MEDISCH ADVIES

Al ruim 10 jaar levert Ergobaby baanbrekend werk op het gebied van comfortabele en ergonomische babydragers en al die tijd plegen wij grondig overleg met medisch deskundigen bij het ontwerpen van deze geliefde topproducten.

Omdat wij bestaande producten voortdurend willen verbeteren en ook nieuwe producten aanbieden, streven wij naar gegarandeerd hoge kwaliteitsnormen en ontwikkelen wij producten die zowel voor baby's als voor hun ouders maximaal comfortabel en ergonomisch zijn.

Op onze lijst van adviseurs staan medisch deskundigen uit alle hoeken van de wereld met expertise in meerdere vakdomeinen. Zij helpen ons bij de strenge kwaliteitscontrole van het hele ontwikkelingsproces ter garantie van producten met hoogste kwaliteitsnormen en efficiëntie.

Onze medisch adviseurs:

Tanya Altmann, MD, FAAP Tanya Altmann, doctor in de geneeskunde, lid van de Amerikaanse Academie van Pediaters (AAP) is een werkende moeder en kinderarts, volgde haar opleiding aan de University of California in Los Angeles (UCLA) en heeft een eigen praktijk in Zuid-Californië. Zij is tevens een succesvolle auteur, network television deskundige inzake ouderschap en opvoeding, en adviseur voor de amusementssector. Dr. Tanya Altmann is woordvoerster voor de AAP en door de Nationale Organisatie van Geneesheren officieel erkend voor het omzetten van complexe medische kwesties in voor iedereen verstaanbare concepten.

William Sears, MD William Sears, doctor in de geneeskunde, geeft aan werkende ouders met weinig vrije tijd al ruim 40 jaar advies inzake gezond gezinsbeleid. Hij volgde zijn medische opleiding aan het kinderziekenhuis van de Harvard Medical School (HMS) in Boston (Massachusetts) en het Hospital for Sick Children in Toronto (Canada), 's werelds grootste kinderziekenhuis, waar hij universitair hoofd was van intensive care voor pasgeborenen en nadien de leiding kreeg over de pediatrieafdeling in het Western Hospital in Toronto, een academisch ziekenhuis van de University of Toronto. Op zijn activiteitenlijst staan onder meer: professor in de pediatrie aan de University of Toronto, University of South Carolina, University of Southern California – School of Medicine, aan de University of California in Irvine. Zelf vader van 8 kinderen was hij 20 jaar lang trainer van de allerjongste sportertjes ('Little League') en samen met zijn vrouw Martha schreef hij meer dan 40 succesboeken en talloze artikels over babyverzorging en ouderschap. Hij werkt als gezondheidsconsulent voor babytijdschriften, tv, radio en andere media, en zijn website AskDrSears.com is een van de meest bezochte sites over gezondheid en ouderschap. Dr. Sears is al in meer dan 100 tv-programma's te gast geweest, o.a. 20/20, Good Morning America, Oprah, Today, The View en Dr. Phil. Hij stond ook al op de cover van TIME Magazine (mei, 2012). Dr Bill en Martha zijn de geestelijke ouders van de nu populaire term 'babywearing' (draagzakken of draagdoeken) en lanceerden mee de promotie van 'attachment parenting' (de officiële term in het Nederlands: natuurlijk ouderschap, d.i. aandacht voor hechting en respect voor het zelfontwikkelend vermogen van kinderen).

Robert H. Cho, MDDoctor in de geneeskunde Robert H. Cho is pediatrisch orthopedisch chirurg en klinisch docent in orthopedische chirurgie aan de UCLA. Hij is actief betrokken bij de Amerikaanse Academie van Orthopedische Chirurgen, het Pediatrisch-Orthopedisch Genootschap van Noord-Amerika, en het Genootschap voor Scoliose-onderzoek. Hij publiceerde talrijke researchartikelen, ontwierp posters en gaf wereldwijd spreekbeurten over de resultaten van chirurgie van misvormingen aan ruggengraat en ledematen, en over het optimaliseren van veiligheid en efficiëntie bij chirurgische ingrepen. Dr. Cho woont in Los Angeles, California, samen met zijn echtgenote en twee schatten van dochters.

Howard Chilton, MD Doctor in de geneeskunde Howard Chilton, is gespecialiseerd in neonatalogie en staat al meer dan 30 jaar in de praktijk, bij het Prince of Wales Hospital, het Royal Hospital for Women en het Sydney Children's Hospital in Australië. Voordat hij in het verre Australië belandde scherpte Dr. Chilton zijn vaardigheden aan in Londen, Oxford, Zuid-Afrika en Denver, Colorado. Hij is de auteur van verscheidene boeken over opvoeding en ontwikkeling van kinderen child development books waarin hij een heleboel nuttige en praktische adviezen geeft en op humoristische wijze jonge ouders wegwijs maakt in de fijne kneepjes voor het opvoeden van zuigelingen, peuters en kleuters.

Elizabeth Bachner, LM, CPM, LAc Elizabeth Bachner, erkende professionele vroedvrouw, is al ruim 10 jaar lang actief en combineert deskundig haar uitgebreide vaardigheden in de pre- en perinatale psychologie, acupunctuur en communicatie. Vol enthousiasme leert en inspireert zij vrouwen om hun lichaam en geboorte-ervaringen beter te begrijpen. Met een diploma in kinderpsychologie, behaald aan de Tufts University, is Elizabeth op unieke wijze vertrouwd met het volledige spectrum van gezinsnoden rond geboorte- en babyplanning. In Los Angeles helpt zij als professionele vroedvrouw plaatselijke gezinnen, zowel thuis als in het gerespecteerde Silver Lake Birthing Center: GraceFull Birthing – Elizabeth zet zich al meer dan 10 jaar de volle 100% in voor ondersteuning en inspiratie van vrouwen, via allerlei media: People, ET, In-Side Edition en CBS News. Elizabeth wordt vaak uitgenodigd als deskundige in tv-programma’s zoals The Doctors, VH1’s Love en Hip Hop Hollywood en Tia & Tamera. De ‘Gids voor Geboorteplanning’ van Elizabeth vindt u in het project ‘Graceful Birth’ (letterlijk: Bevallig Bevallen) op de website BestEverBaby.com.

Erica Chidi Cohen, CD, CLEC Erica Chidi Cohen, bevallingscoach en erkend deskundige inzake borstvoeding is de oprichtster van The Mama Circle. Met haar ervaringen en vaardigheden ondersteunt en helpt zij op unieke wijze gezinnen die aan uitbreiding denken.

Rebecca Michi, Sleep Consultant Slaapconsulente Rebecca Michi is van Britse afkomst en volgde haar opleiding in Seattle (USA). Met haar ervaring en deskundigheid helpt zij enthousiast kinderen en hun ouders gezonde gewoonten aankweken om ook gezond te slapen. Rebecca is voor de lieve en warme aanpak van baby’s slaapproblemen sleep training techniques en past nooit de laat-baby-maar-huilen-methode toe.

Dr Henrik Norholt, Ph.D. Doctor in de filosofie Henrik Norholt is lid van de Wereldvereniging voor Geestelijk Welzijn van Baby's, Peuters en Kleuters. Hij behaalde zijn diploma aan de LIFE faculteit van de Copenhagen University en woont in Kopenhagen, Denemarken. Sinds 2001 bestudeert hij de effecten van babydraagproducten in verband met de psychologische en motorische ontwikkeling van kinderen, via naturalistisch onderzoek..