handle bar dimension graphic

Instelbare duwbeugel = Duwcomfort op maat

Een duwbeugel waar iedereen mee wegloopt. De Metro+ is een van de weinige compacte wandelwagens met een uitschuifbare duwbeugel. Ergonomisch ontwerp voor een betere lichaamshouding tijdens het duwen en ruimte voor grotere wandelpassen.

Comfort is essentieel.

Comfort is de sleutel tot een fantastische wandelervaring. Daarom heeft de zitting van de Metro+ meer wattering dan ooit. Van alle ultracompacte topwandelwagens heeft Metro+ de meest gewatteerde zitting.

Deep recline napping baby photo

Duwen en dommelen

Gezinsuitjes en middagdutjes willen nog wel eens overlappen. Daarom zijn de rugleuning en beensteun van de Metro+ eenvoudig in te stellen voor comfortabele dutjes onderweg.

Eenvoudig in te klappen

Inklappen zonder gedoe. De Metro+ kan in luttele seconden met één hand worden ingeklapt. U kunt de wandelwagen inklappen om hem een trap op of af te tillen of om hem in de kofferbak van uw auto te leggen terwijl u uw baby vasthoudt.

Newborn sleeping in a black metro+ stroller photo

Geschikt voor pasgeborenen

Met de verborgen, ingebouwde flappen kan een knus en geborgen nestje voor de jongste baby’s worden gecreëerd. De Metro+ is de ideale wandelwagen voor alle kindjes, van pasgeborene tot peuter.

Soepel over alle straten

De vering vangt de hobbels in de weg op, waardoor elke wandeling comfortabel is. Slechte trottoirs en kinderkopjes zijn geen partij voor de Metro+.

Black metro+ stroller handbar grip photo

Geweldige grip

Vorm ontmoet functionaliteit met een duwbeugel van topklasse. Het soepele, geperforeerde kunstleer zorgt voor een zachte antislipgrip.

Black metro+ stroller under seat basket storage photo

Meer meenemen

De Metro+ beschikt over extra opslagruimte, zodat u meer kunt meenemen. Het opbergmandje onder de zitting biedt 16% meer ruimte voor luiertassen, picknickkleden, enz. Het opbergvak aan de rugleuning is de perfecte plek voor persoonlijke spulletjes, zoals uw telefoon, sleutels en portemonnee.

Leer meer van de experts