Omni™ Breeze Draagzak biedt ongekend veel ademruimte

De Omni™ Breeze is gemaakt met lichtgewicht SoftFlex™-mesh. Dit materiaal zorgt voor maximale luchtdoorstroming en zorgt dat u en uw baby zich de hele dag prettig voelen. De drager biedt alle draagopties die u nodig hebt voor uw groeiende baby, van pasgeborene tot peuter.

Filter
Materiaal
Winkelopties
Materiaal

Allround geluk: de Omni draagzakken

Onze beste draagzakken voor ergonomisch en comfortabel dragen in vier draagposities

In het begin heeft uw baby vooral één ding nodig: u! Om de start in deze wereld zo liefdevol en zacht mogelijk te maken, is een draagzak de beste beslissing die je voor je kind kunt maken.

Onze allrounder - aan alles is gedacht: ook aan u!

Vooral bij de eerste baby is alles zo spannend en nieuw, en om eerlijk te zijn weet je vaak gewoon niet hoe alles goed werkt. Het is goed als het dragen tenminste ongecompliceerd is.
De Omni draagzakken hebben alles aan boord wat je nodig hebt: Een opklapbare gewatteerde hoofdsteun zorgt voor maximaal comfort. En een opbergbare kap biedt de perfecte bescherming tegen zonnestralen, wind en nieuwsgierige blikken terwijl je borstvoeding geeft. Een klein zakje heeft ruimte voor alles wat je mee moet nemen. De Omni draagzakken passen zich aan uw lichaamsvorm en die van uw baby aan. Hun functie spreekt bijna voor zich en ze zijn supergemakkelijk aan te trekken.

De Omni draagzakken - van pasgeborene tot peuter

Gemaakt van geborsteld SoftTouch™ katoen, is de Omni Dream hemels zacht en biedt uw baby een knusse draagervaring - bijna als huid op huid.
De Omni™ Breeze biedt maximaal ademend vermogen met zijn lichtgewicht SoftFlex™ mesh stof, zodat u en uw baby de hele dag comfortabel blijven.
Onze Omni 360 Cool Air Mesh all-in-one babydrager is geschikt voor pasgeborenen en biedt vier draagposities. Het is gemaakt van ademend netweefsel en houdt lekker koel.
De Omni 360 Cotton heeft alle voordelen van de Omni-dragers en is gemaakt van eersteklas katoen, dat bijzonder robuust is en lang meegaat.

Actief de baby dragen in alle weersomstandigheden

Verwarmde lucht droogt de slijmvliezen van baby's uit, wat de weg vrijmaakt voor nare verkoudheidsvirussen. De beste remedie voor een snotneus is een wandeling. Pak de Ergobaby regen- of winterhoes en ga erop uit!
In de zomer en de hitte houdt het ademende Omni™ Breeze met SoftFlex™ mesh materiaal u koel. Voor zowel ouders als kind. De draagzak behaalde zelfs de 1e plaats* in een test met vergelijkbare draagzakken.
* Vergeleken met andere toonaangevende mesh draagzakken. Gebaseerd op NPD-gegevens van juni 2020.

Ergobaby Omni - een draagzak met beet

Als baby's tandjes krijgen, is er vaak dagenlang geen oog meer droog in huis. Met de Omni draagzak kun je je baby troosten tijdens het dragen en ook de draagzak beschermen met de bijpassende schouderbandbeschermers of slabbetjes en je baby iets geven om op te bijten.

Draagzak voor kleine en grote ontdekkingsreizigers

Wil je weten hoe de verschillende draagposities werken? Hier is een video die uitlegt waar je op moet letten in de draagposities. Daar zijn de:

  • Buikdragen met gezicht naar u toe (vanaf de geboorte)
  • Buikdragen met gezicht van je af (vanaf ca. 5 maanden) - Informatie en aanbevelingen
  • Heupdragen (vanaf ca. 6 maanden)
  • Rugdragen (vanaf ca. 6 maanden)

Ergonomisch comfort - ook voor mama en papa

De gekruiste schouderbanden van de Omni babydrager en de brede, gewatteerde lendensteun beschermen je rug.

FAQ Omni babydraagzak:

Wat maakt de Omni draagzakken zo speciaal?

De Omni Dream, de Omni™ Breeze, de Omni 360 Cool Air Mesh en de Omni 360 Cotton bieden alles wat je nodig hebt in het begin en tot aan de kleuterleeftijd.

Welke draagzak moet ik kopen?

De Omni Dream is heerlijk om binnen en buiten in te kruipen. De Omni™ Breeze is geweldig voor activiteiten, vooral in de zomer. Omdat het bijzonder ademend is.

Welke draagzak wordt aanbevolen?

Dat hangt altijd af van de behoeften van de ouders. Alle Omni babydragers kunnen individueel worden aangepast en aangevuld met accessoires of reserveonderdelen.

Kan ik borstvoeding geven in de draagzak?

Ja, en zeker goed. Omdat de kap van de Omni Dream en de Omni™ Breeze ook dienst doet als privacyscherm.

Waar kan ik een goedkope draagzak krijgen?

Kijk voor een tweedehands babydraagzak in ons Everlove-Shop . Het is goed voor je bankrekening en goed voor het milieu.

Welke draagzak is de beste in vergelijking?

Iedereen vindt de beste draagzak voor zichzelf. Doe onze Quiz en kijk welke draagzak het beste bij jou past.