Omni Dream: een nieuwe droomdrager voegt zich bij onze collectie

  • Ergobaby
  • Aug 30, 2021
Omni Dream

De lancering van onze nieuwe ademende Omni Breeze eind april markeerde het begin van een nieuw Omni-tijdperk bij Ergobaby. De nummer één ademende draagzak werd meteen een populaire luchtige alleskunner in onze winkel. En nu, slechts een paar maanden later, is er nog een Omni broertje of zusje bijgekomen. Ja, u leest het goed, vanaf 9 september is er officieel een nieuwe Ergobaby draagzak. Haar naam…. Tromgeroffel alsjeblieft… Omni Dream!

En deze nieuwe alleskunner is inderdaad een vervoersdroom die uitkomt – voor groot en klein. De Ergobaby Omni Dream zal de knuffelige katoenen tegenhanger zijn van de Omni Breeze. Behalve het materiaal heeft hij alle andere praktische en innovatieve kenmerken gemeen met zijn broer. Vergeleken met andere katoenen babydragers is het materiaal van de Omni Dream echter speciaal geborsteld SoftTouch katoen. En dit is bijzonder zacht en ademend voor baby’s zachte huidje. We kunnen dus met trots zeggen dat deze nieuwe aanwinst de zachtste babydrager is die alles kan. Een absolute droom die ergonomisch meegroeit vanaf de geboorte (vanaf 3,2 kg) tot een gewicht van 20,4 kg en de natuurlijke, ergonomische ontwikkeling van de baby te allen tijde ondersteunt. En dat in alle vier de draagposities (buik-, heup-, rug- en buikligging).

We beginnen de Omni Dream-collectie met vier geweldige en tijdloze kleuren: het lichtgrijze Pearl Grey, dat zich gemakkelijk laat combineren met elke outfit; het al even tijdloze Midnight Blue – gewoon omdat donkerblauw altijd past; het “zwarte kleintje” Onyx Black; en een nonchalant grijsblauw of leisteenblauw, dat we Slate Blue noemen en dat ons op de een of andere manier ontspant door zijn kleurschakering. Denk je niet?

En omdat je bij de komst van een nieuwe baby ook rekening moet en wilt houden met de bestaande broer of zus, is er ook iets nieuws te melden over de Omni Breeze. Want vanaf 9 september komen er ook twee nieuwe kleuren van de Omni Breeze in onze online shop en in de winkels: Olive Green en Slate Blue. We hebben het al gehad over het ontspannende leisteenblauw. Wat het olijfgroene model betreft, is het vermeldenswaard dat deze kleur nooit uit de mode raakt en een geweldig figuur slaat, vooral in de herfst.

Dus vanaf september zullen wij ons assortiment weer uitbreiden en gewoon aan elke smaak en elke behoefte tegemoetkomen. Tenminste dat hopen we. In ieder geval, kijk uit naar de herfst en blijf ons trouw.

RELATED POSTS