Ergobaby Organic: wie kent ze nog?

Ergobaby Organic Dandelion

Oh, hier worden we een beetje sentimenteel van… Het is niet lang geleden dat we onze geliefde Ergobaby Organic draagzakken in ons assortiment hebben opgenomen. Van 2010 tot 2016 waren ze een echte blikvanger voor onze klanten met hun ongewone ontwerpen en borduursels. En bovenal hebben ze heel veel baby’s en kleine kinderen tussen de vier en 48 maanden over de hele wereld het geluk gegeven dat ze heel dicht bij moeders hart zijn gebracht. Zucht! Herinner je je het magische paardenbloemontwerp nog? Een van onze favorieten…

Het bijzondere van de biologische collectie was dat deze, in vergelijking met de originele draagzakken, gemaakt was van 100% puur biologisch katoen. Uiteraard uit gecontroleerde biologische teelt (kbA), zonder gebruik van pesticiden of giftige stoffen, voor goede en veilige allround kleding. Leuk… even terugreizen in de tijd….

Wat we eigenlijk wilden weten: Heb jij als schat nog een oude Organic in je kast hangen? Stap dan over op Ergobaby’s Everlove en geef je oude biologische draagzak een nieuw, tweede leven zodat een ander gezin ervan kan genieten.

RELATED POSTS

css.php