Ontwikkeling baby met Ergobaby: stap voor stap door het eerste levensjaar!

  • Ergobaby
  • Jun 1, 2023
Ergobaby Baby Steps Nieuwsbrief

Heb je er al eens over nagedacht welke must-haves je niet mag missen bij de bevalling in de verloskamer of bij de eerste outfit van je baby? En wist je dat je baby met 17 weken de meeste geluiden uit zijn moedertaal herkent – en dus de aaaahs en ooohs op verschillende toonhoogtes begint te oefenen? Nee? Dan is ons laatste nieuws misschien iets voor jou.

Ons team van deskundigen – eerst en vooral vroedvrouw en babywearingconsulente Katrin Ritter – heeft nagedacht over hoe ze je kan ondersteunen met heel wat nuttige kennis tijdens de zwangerschap, rond de geboorte en tijdens het eerste levensjaar van je baby.

Het resultaat is… *tromgeroffel* onze Ergobaby Baby Steps Nieuwsbrief!

Hiermee staan we je terzijde vanaf de 34e week van de zwangerschap en tijdens de belangrijkste ontwikkelingsstappen in het eerste jaar en daarna.

Ergobaby Baby Steps: Van de eerste glimlach tot de eerste stap

Ergobaby helpt jonge ouders al 20 jaar met ergonomische, veilige en comfortabele producten die ontworpen zijn om het leven met de baby gemakkelijker te maken.

En op onze blog en in de webshop vind je veel boeiende informatie over borstvoeding, dragen, slapen of het dagelijkse leven met een baby. Maar – zo zijn wij – dat was voor ons niet genoeg!

Moeder en baby slaapzak

We weten hoe weinig tijd je hebt met een baby en willen je de tijdrovende taak van het lezen van dikke babygidsen besparen. Daarom loodsen we je met de gratis Ergobaby Nieuwsbrief Baby Steps door de laatste weken van de zwangerschap, de geboorte en alle 12 mijlpalen van de ontwikkeling van je kind, van het eerste lachje tot de eerste eigen stapjes, die je in het eerste babyjaar te wachten staan.

Met praktische tips, links naar waardevolle blogposts en video’s, lijstjes om af te vinken en nog veel meer nuttige informatie, staan we week na week aan je zijde (ja, we gunnen je af en toe een pauze).

Ergobaby draagzak

Verzeker je van verdere voordelen: Schrijf je in en ontvang een waardebon van 10 euro

Wil je alles weten over de Baby Milestones? Schrijf je dan direct in voor onze Ergobaby Baby Steps Nieuwsbrief. Zolang je de (verwachte) geboortedatum van je kleine wondertje weet en vermeldt, kunnen we je precies ophalen waar je op dat moment bent. Of je nu zwanger bent, in de kraamperiode zit of net leert kruipen of zitten. Als bedankje voor je vertrouwen ontvang je een waardebon ter waarde van 10 euro. Deze kun je inwisselen bij je volgende bestelling (mits je een nieuwe abonnee bent van onze nieuwsbrief). Je kan dus dubbel blij zijn. En we kijken ernaar uit, om je in de toekomst te voorzien van alle belangrijke informatie over het onderwerp “baby ontwikkelingsstapjes”!

Tot ziens bij de eerste of volgende mijlpaal!

Ergobaby tijdlijn

RELATED POSTS