Nieuw in de winkel: De knuffelzachte draagzak droom Omni Dream

  • Ergobaby
  • Sep 14, 2021
Omni Dream Midnight Blue

Het is eindelijk zover, onze volgende gloednieuwe draagzak is nu verkrijgbaar in de winkel. Welkom, kleine dromerige Omni Dream! Zoals we hier op de blog eergisteren aankondigden, is de Ergobaby Omni Dream met zijn geborstelde SoftTouch katoenen draagstof echt dromerig zacht en knuffelbaar en doet hij zijn naam meer dan eer aan. In vergelijking met zijn voorganger, de Omni 360 Cotton, is hij slanker, ziet hij er iets meer “uit één stuk” uit en heeft hij een paar kleine wijzigingen in het ontwerp – net als zijn ademende broer of zus, de Omni Breeze. Verder blijft hij natuurlijk zijn naam trouw en biedt hij alle praktische eigenschappen die u al kent van de draagzakken uit de Omni collectie. Hij is verkrijgbaar in de tijdloze kleuren Midnight Blue, Onyx Black, Pearl Grey en Slate Blue.

En over Omni Breeze gesproken, onze meest ademende all-rounder krijgt vanaf deze week een beetje kleurondersteuning. Roze kwarts, saffierblauw, parelgrijs, onyxzwart, grafietgrijs en middernachtblauw krijgen nu gezelschap van olijfgroen en leisteenblauw.

Deze week breidt onze Omni-collectie zich uit qua inhoud en kleur, zodat u keuze te over heeft. Maar je zult gegarandeerd vinden wat je zoekt, toch?

RELATED POSTS