Nieuwe ontwerpen in mei voor onze draagdoek- en slaapcollectie

Aura Babydraagdoek & babyslaapzakken

Hoera, er is lentefris nieuws uit onze Ergobaby ontwerp workshop: Ons creatieve team heeft zichzelf weer eens overtroffen en enkele sensationele nieuwe patroon-/kleurcombinaties voor u tevoorschijn getoverd, die u bij ons kunt kopen in de Ergobaby online winkel of bij uw plaatselijke winkelier. Deze keer gaat het niet over een van onze draagzakken, maar over twee andere favoriete producten uit ons assortiment. Misschien wisten sommigen van jullie niet eens dat deze producten bestonden! Daarom gaan we hier wat dieper op in:

Nieuwe look: proost op onze Ergobaby Aura babydraagdoek

“Ergobaby? Ze hebben alleen draagzakken…” is iets wat we vaak in ons privĂ©leven hebben gehoord. Maar dat is helemaal niet waar. Want Ergobaby is ook de juiste keuze voor diegenen die absoluut hun eigen inbakering willen doen. Onze vederlichte en superzachte Aura babydraagdoek is ideaal voor alle draagdoek professionals, maar ook voor beginners. Dankzij de middenmarkeringen en de contrasterende naden is hij gemakkelijk te knopen.

U hebt al een ruime keuze aan leuke motieven en kleuren, maar vanaf 28.4. komt er een gloednieuw ontwerp bij: “Navy Gingham Stripes” met blauwe strepen geeft u een elegante, maritieme flair en brengt u in een goede stemming in het voorjaar (zelfs als de nacht iets korter heeft geduurd).

XOXO voor onze slaapzakken: Zoete dromen in twee nieuwe designs

Ja, we kunnen ook slaapzakken maken. Zou je niet gedacht hebben? Maar dat doen we wel! En wat voor slaapzakken zijn het… van 0-24 maanden zijn uw kinderen goed verzorgd met onze drie varianten: inbakerdoek, babyslaapzak en On The Move slaapzak.

Ook hier kunt u zich verheugen op nieuwe designs: met “Rainshower” en “Hugs and Kisses” voegen wij nog twee aantrekkelijke kleuren en motieven toe aan ons toch al grote assortiment inbakerdoeken. En omdat het ontwerp gewoonweg schattig is, is “Hugs and Kisses” ook verkrijgbaar voor grotere baby’s als een klassieke babyslaapzak of als On the Move slaapzak. Dus, laten we eerlijk zijn: we zouden niet in jouw schoenen willen staan als het op een keuze aankomt.  Maar gelukkig heb je, vooral met baby’s, vaak een reserveslaapzak nodig… of zelfs twee of drie! Hihi…

Trouwens, we hebben niet alleen verstand van slaapzakken, maar ook van slapen. Voer gewoon de term “slaap” in in het zoekvak rechtsboven. Dan vind je veel spannende artikelen en tips van onze babywearing expert en verloskundige Katrin Ritter. 

RELATED POSTS

css.php