Grote cashback promotie: Als je van je kind houdt, duw je… en draag je.

  • Ergobaby
  • Sep 22, 2021
Cashback promotion

Degenen die ons al een tijdje kennen, weten dat we van flexibiliteit houden. En comfort. En vrijheid. Daarom denken wij dat er bij Ergobaby een absoluut dreamteam bestaat dat je dat allemaal biedt in het dagelijkse leven met een baby: de combinatie van de Ergobaby Metro+ kinderwagen en een Ergobaby draagzak. Samen zijn ze gewoon onverslaanbaar omdat ze praktisch zijn en u op verschillende manieren ondersteunen in uw dagelijks leven.

En voor precies dit dreamteam loopt momenteel een geweldige Cashback-Actie: als je sinds 1 Januari 2021 een van onze promotiedragers (EmbraceAdaptOmni of Aerloom) en een Metro+ hebt gekocht of beide vóór 31 oktober 2021 wilt aanschaffen, kun je tot 75 euro cashback krijgen! Dat is een promotie die de moeite waard is, vind je niet?

Het maakt niet uit of u de twee Ergobabies samen of afzonderlijk hebt gekocht, bij ons in de Ergobaby Onlineshop of bij een specialist of onlineverkoper van uw keuze*. Het belangrijkste is dat u de originele aankoopbewijzen uiterlijk op 31.10.2021 uploadt op de actiewebsite ergobaby.portica. En tot 75 euro zal worden bijgeschreven op uw rekening.

Zoals reeds vermeld, zijn bepaalde babydragers gekoppeld aan een verschillend cashback bedrag, afhankelijk van hun waarde. Dit resulteert in de volgende cashback-combinaties:

  • Metro+ + Embrace Draagzak = 30€ Cashback
  • Metro+ + Adapt Draagzak = 40€ Cashback
  • Metro+ + Omni Draagzak = 50€ Cashback
  • Metro+ + Aerloom Draagzak = 75€ Cashback

Dus dit wil je zeker niet missen! En nogmaals, deze twee zijn een echt dreamteam als het gaat om flexibiliteit, mobiliteit en comfort – thuis of op reis. Dus ga voor de Cashback!

*De specialist/online-detailhandelaar moet gevestigd zijn in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk of Ierland.

RELATED POSTS