Everlove van Ergobaby – geef je draagzak een nieuw leven

Everlove by Ergobaby

In tijden van klimaatverandering en verspilling van hulpbronnen wordt één onderwerp steeds belangrijker: duurzaamheid. Als merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby’s, dus voor onze volgende generatie, nemen wij dit ook ter harte en proberen wij stap voor stap een duurzamer bedrijf te worden. Vanaf vandaag zetten we weer een grote stap in deze richting, want dan start ons nieuwe project Everlove by Ergobaby in Europa, het eerste recommerce programma van een babydraagzakfabrikant in Europa.

Dit betekent dat u uw geliefde, gedragen Ergobaby Draagzakken nu heel gemakkelijk kunt terugbrengen – eerst alleen in de Engelstalige winkel, maar binnenkort ook in onze Nederlandstalige winkel. Wij controleren ze, maken ze schoon en repareren ze indien nodig, en blazen ze zo nieuw leven in. Samen maken we het volgende gezin gelukkig en dragen we bij tot een verdubbeling, verdrievoudiging of zelfs verviervoudiging van de levenscyclus van onze dragers. Natuurlijk krijg je daar ook een bonus voor en besparen de nieuwe eigenaars geld als ze een zogenaamde Certified Pre-loved carrier kopen – inclusief een extra garantie van een jaar. Zoals u ziet, is het een win-win situatie voor alle betrokkenen. En een duurzame, toekomstgerichte oplossing.

Ons doel bij Ergobaby is altijd geweest om producten op de markt te brengen die bijzonder duurzaam zijn. Onze ErgoPromise-Garantie toont al aan dat wij absoluut overtuigd zijn van de kwaliteit van onze draagzakken. En er zijn zoveel gezinnen die ons verhalen blijven sturen over hun draagzakken en de vele kinderen die er al in gedragen zijn, die ons echt tot tranen toe ontroeren. 

Met het nieuwe programma Everlove by Ergobaby maken we deze tweedehandsmarkt nu nog gemakkelijker en veiliger. Want elke drager die bij ons terugkomt, wordt uiteraard aan de tand gevoeld en krijgt na een grondige opfrisbeurt ons Certified Pre-loved-zegel, waarmee je er zeker van kunt zijn dat deze drager je nog vele mooie draagmomenten zal bezorgen.

Hoe het hele principe werkt en wat je precies moet doen om je draagzak een nieuw leven te geven of om een Pre-loved draagzak te bemachtigen, vertellen we je hier de komende dagen en weken. Dus, blijf op de hoogte en haal je oude Ergobaby schatten tevoorschijn als je de kans krijgt. Voor een duurzaam babywearing leven.

RELATED POSTS

css.php