Licht en luchtig het warme seizoen in: Embrace Soft Air Mesh

Embrace Soft Air Mesh

De naam zegt het al: onze draagzak voor pasgeborenen, de Ergobaby Embrace, is zo knuffelig en zacht als een zachte knuffel. Ideaal om uw baby vanaf de geboorte comfortabel en dicht tegen uw lichaam aan te dragen. Zo mooi! En nu willen we dat overtreffen. Want ook al zag het er de laatste weken niet zo uit: Het warme seizoen komt er sneller aan dan u denkt: met de Ergobaby Embrace Soft Air Mesh draagzak krijgt onze populaire draagzak nu een lichtgewicht, geventileerd naaldpatroon met Soft Air Mesh op de schouders en rug.

Wat maakt de Embrace Soft Air Mesh zo speciaal?

Het unieke fijne naaldbreisel sluit perfect aan, voert vocht in de vorm van zweet af en ondersteunt de ergonomische houding van uw baby met zijn vormvastheid. Tegelijkertijd zorgen het Soft Air Mesh en de geventileerde ruggedeelten voor veel ademend vermogen – precies waar je dat het meest nodig hebt. Zodat u en uw baby altijd aangenaam fris blijven, zelfs op warme dagen. En bovenal zult u geen onaangename zweetvlekken op uw shirt hebben na het uittrekken van de drager.

Hier zijn de belangrijkste feiten over onze Ergobaby Embrace Soft Air Mesh in een oogopslag:

Geschikt: vanaf de geboorte – tot ongeveer één jaar (ca. 3,2 – 11,3 kg)

Dragende posities: U kunt uw baby op twee manieren dragen met de Embrace Soft Air Mesh – de ergonomische buikdrager met twee verschillende verstelmogelijkheden (verstelbare zit- en rugpandlengte), en de ergonomische buikdrager met het gezicht naar voren voor oudere baby’s.

Materiaal: De drager is behaaglijk en ademend dankzij het geventileerde fijngebreide naaldpatroon met Soft Air Mesh op de schouders en de rug – voor maximaal ademend vermogen en comfort.

Hantering: Slechts drie gespen garanderen u een gemakkelijke hantering en een snelle verandering van draagrichting (kijk naar binnen & buiten).

Ergonomisch en aanpasbaar: Een verstelbare stang en gevoerde beenopeningen ondersteunen de natuurlijke squat-splay houding (M-positie) van de benen van het kind in twee draagposities. Door de heupband om te vouwen wordt de lengte van het rugpand / de zit korter (twee draagwijzen: pasgeboren & baby). Bekroond met het zegel van de Aktion Gesunder Rücken e.V. (campagne “Gezonde rug”).

Hoog draagcomfort: De comfortabele en ondersteunende tailleband, evenals de brede, zachte schouderbanden verdelen het gewicht van de baby gelijkmatig. Het kruiselings dragen van de schouderbanden is gemakkelijk voor uw rug.

Vederlicht en compact: Met slechts 400 g is het een van de lichtste babydragers. Eenvoudig opgerold kan hij gemakkelijk worden opgeborgen in de luiertas of in het opbergmandje van de kinderwagen.

Klinkt dat goed? Laten we dan overgaan tot de kleuren: Onze nieuwe Embrace Soft Air Mesh zal verkrijgbaar zijn in vier kleuren: Blauw, salie, zacht grijs en gewassen zwart. Er is zeker iets voor jou.

En voor iedereen die trouw wil blijven aan onze Ergobaby Embrace van fluweelzachte jersey, hebben we ook een nieuwe kleur vanaf 31.3: Jade – de zachte minttint zal de lente brengen in uw dagelijkse babywearing.

RELATED POSTS

css.php