Onze NIEUWE Ergobaby AWAY Draagzak.

  • Ergobaby
  • Sep 28, 2023
Ergobaby-Away-Draagzak-Grijs-Moeder-Baby

Een ‘voor-het-geval-dat’ draagzak voor die last-minute snelle uitstapjes naar de supermarkt of een wandeling in het park, of wanneer die kleine beentjes moe worden, je weet nooit wanneer de kleine gedragen moet worden. De NIEUWE Ergobaby AWAY draagzak is het perfecte back-up plan voor ouders, grootouders en verzorgers onderweg.

Als onze meest compacte draagzak, met meerdere manieren om compact op te bergen, zodat ouders altijd een draagzak bij de hand hebben zonder ruimtegebrek. Het is ideaal als tweede draagzak voor onderweg of voor die snelle momenten wanneer nodig. Ontworpen voor kinderen vanaf 4 maanden tot ongeveer 3 jaar en weegt slechts 609 gram. Wanneer opgeborgen in zijn ritssluitingzakje is het slechts 27 x 15 x 10 cm groot!

Ergobaby-Away-Draagzak-features

Ultralicht en compact voor onderweg – de Ergobaby AWAY is de perfecte tweede draagzak.

De Ergobaby AWAY draagzak is niet ontworpen voor lange wandelingen of hikes, maar is een “noodzaakdrager.” Ideaal voor je luiertas of opbergmand van de kinderwagen, neemt het weinig ruimte in beslag en geeft je snel de helpende hand die je nodig hebt in alledaagse situaties met je kind. Zoals elke Ergobaby-draagzak wordt de Ergobaby AWAY erkend door het International Hip Dysplasia Institute als een “Heupgezond” product en heeft het een keurmerk gekregen van de AGR van Duitsland als rugvriendelijk voor baby’s en ouders.

Compact ontwerp voor onderweg: De Ergobaby AWAY wordt geleverd in een unieke, compacte en praktische opbergzak (afmetingen: 27 x 15 x 10 cm) met rits en ophanglus. Hierdoor kun je hem gemakkelijk aan je rugzak of kinderwagen bevestigen, en hij past ook in elke luiertas of kinderwagenmand. Je kunt hem ook om je middel dragen als heuptasje of over je schouder dragen. Bovendien is hij met een gewicht van slechts 609 gram bijzonder licht.

Meegroeien met je kind: Vanaf ongeveer 4 maanden (5,4 kg) tot ongeveer 3 jaar of 15,9 kg, is de Ergobaby AWAY een handige hulp om je kind snel en comfortabel te dragen en om uitdagende alledaagse situaties aan te pakken. Let op: de Ergobaby AWAY is niet geschikt voor pasgeborenen.

Minimalistisch: De Ergobaby AWAY heeft een klassiek en minimalistisch ontwerp, dankzij het dunne en flexibele materiaal past hij perfect op elk lichaam. De schouderbanden omhelzen het lichaam comfortabel en zijn perfect voor korte draagperiodes. De Ergobaby AWAY biedt twee draagposities: naar voren gericht op de buik en op de rug (vanaf ongeveer 6 maanden, wanneer de baby volledige hoofd- en nekcontrole heeft).

Gemakkelijk te gebruiken: Je hoeft niet veel aanpassingen te maken aan de Ergobaby AWAY en kunt hem snel omdoen als je onderweg bent. Omdat de Ergobaby AWAY primair is ontworpen voor kleine draagsituaties, is hij gemakkelijk aan te trekken en op te bergen. Haal hem gewoon uit het geïntegreerde zakje, positioneer je kind ergonomisch in de draagzak en sluit alle banden stevig. Na gebruik vouw je eenvoudig de banden over elkaar, rol je het achterste deel van de draagzak op en berg je de Ergobaby AWAY op in zijn ritssluitingzakje.

Veiligheid en bescherming: Dankzij de reflectoren op de voor- en achterkant van de schouderbanden ben je beter zichtbaar in het donker. Als de Ergobaby AWAY draagzak spontaan wordt gebruikt op een avond, ben je goed uitgerust. Een geïntegreerde capuchon dient als bescherming als je kind in slaap valt, of als het regent. De capuchon biedt ook privacy als je in het openbaar borstvoeding geeft in de draagzak.

Hoogwaardig en duurzaam: Net als al onze draagzakken wordt de Ergobaby AWAY geleverd met onze ErgoPromise-garantie die 10 jaar dekking biedt tegen fabricage- en materiaalfouten. Dus je kunt de Ergobaby AWAY draagzak gebruiken voor je tweede of derde kind.

Kies nu je favoriete kleur!

Ergobaby-Away-Draagzak Moeder en baby in de tuin

RELATED POSTS