Aerloom de Derde: Kijk uit naar de “Desert Dusk” collectie

Aerloom Desert Dusk

Psssst… we nemen u even mee in onze kleine mentale bioscoop: Wanneer een dag in de Sahara ten einde loopt en de zon langzaam achter de duinen verdwijnt, verenigen de lucht en de woestijn zich in een paar magische minuten tot een prachtige compositie van pastelkleuren.

Als geschilderd verschijnen de wolken in zacht roze en paars, daarachter glinstert de hemel nog in delicaat mint – en hoe donkerder het wordt, hoe meer er een fluweelzacht grijs bijkomt dat alles lijkt te omhullen. Een kleurenspel van een klasse apart – zo betoverend mooi dat het ons geïnspireerd heeft tot een nieuwe Aerloom draagzakkencollectie: “Desert Dusk” verleidt u tot een heerlijk lichte pastelwereld met zachte kleuren als Desert Rose, Lavender Sky, Luminous Mint en Slate Grey.

Als een van de lichtste draagzakken op de markt (minder dan 660 g), ziet de Aerloom er nu nog delicater en aaibaarder uit in de zachte tinten, gewoonweg prachtig. En in de lente of de zomer komen de grote pasteltinten ook heerlijk verfrissend uit op witte overhemden of zomerjurkjes. Très chic – in breiwerk!

Ontdek onze nieuwe Aerloom collectie, die wordt geproduceerd vrijwel in een stuk op state-of-the-art breimachines, verkrijgbaar in onze online shop en bij geselecteerde retailers. Zoals altijd worden onze duurzame draagzakken slechts in beperkte oplagen geproduceerd. Dit betekent dat het motto voor u is: alleen zolang de voorraad strekt. Zodra een kleur uitverkocht is, is hij niet meer verkrijgbaar. De populaire kleur “Charcoal Black” blijft uiteraard behouden.

Uiterlijk is niet alles voor u en u heeft nog een paar argumenten nodig voor de “innerlijke waarden” van de Aerloom? Geen probleem:

1. onze unieke FormaKnit: het bijzonder knuffelige en ondersteunende materiaal van tot 87% gerecycled polyester heeft een ademende structuur en zorgt ervoor dat u en uw baby niet zweten, zelfs niet op warme dagen. De volledige binnenvoering, evenals de voering van de heupgordel, zijn gemaakt van 100% katoen (Oeko-Tex Standaard 100 gecertificeerd, uiteraard).

2. veelzijdigheid en flexibiliteit: ondanks zijn zogenaamd “delicate” uiterlijk heeft de Aerloom een groot draagvermogen en begeleidt hij uw kroost van 3,2 tot 15,9 kg. Met slechts één beweging van de pols kan hij worden omgeschakeld naar een pasgeborene modus. De Aerloom kan in drie ergonomische posities worden gedragen: buikligging met gezicht naar je toe, rugligging en buikligging met gezicht van je af.

3. je doet iets voor je ecologische voetafdruk: het welzijn van onze planeet is belangrijk voor ons. Daarom is de Aerloom niet alleen gemaakt van gerecyclede polyestergarens (gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard) – ook de gespen, schuivers en alles wat niet van FormaKnit is gemaakt, is Bluesign®-gecertificeerd. Het wordt dus geproduceerd op een water- en energie-efficiënte manier met lage luchtemissies. We maken onze Ergobaby Aerloom ook alleen maar in kleine batches om te grote voorraden te vermijden. En natuurlijk is de verzenddoos ook recyclebaar. Overtuigd? Kies dan de mooiste kleur en haal uw nieuwe lievelingsdrager…

RELATED POSTS

css.php