BeSafe – Onze partner voor baby autostoeltjes

Ergobaby BeSafe

Kent u BeSafe al? Dit is onze samenwerkingspartner met wie we de nieuwe Ergobaby iZi Go baby-autostoel hebben ontwikkeld, die perfect past op onze compacte Metro+ buggy met behulp van een praktische autostoeladapter. En het biedt ons ook het bijpassende ISOfix basisstation, dat u ook in de Ergobaby online shop kunt kopen.

Vandaag willen wij u nader kennis laten maken met het Noorse familiebedrijf. En bovenal willen we graag antwoord geven op de vraag waarom Ergobaby en BeSafe zo’n geweldige match zijn. Niet iedereen kan zomaar onze partner worden. Het moet de perfecte match zijn ;-). En dat is precies wat het is. Net zoals Ergobaby wereldwijd een vertrouwde partner is van veeleisende gezinnen op het gebied van hoogwaardige draagzakken en kinderwagens, is het Noorse familiebedrijf BeSafe de eerste keuze als het gaat om veilige, comfortabele autostoeltjes voor kinderen. Twee premium leveranciers hebben hun krachten gebundeld om u en uw geliefden nog meer comfort, nog meer veiligheid en, dankzij het optimale reispak, nog meer ondersteuning in het dagelijks leven te bieden.

Maar voor nu, is het podium klaar voor BeSafe!

Meer dan 100 jaar geleden, in 1919 om precies te zijn, richtte de Noorse familie Torgersen in een rustig dorpje in de Noorse bergen een bedrijf op dat aanvankelijk paardenzadels en later auto-interieurs produceerde. Pas in 1963 begon BeSafe met de productie van hoogwaardige autostoeltjes en daarmee heeft het bedrijf altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsoplossingen. Zoals u kunt zien, hebben we een echte professional aan boord gehaald.

BeSafe is misschien niet de grootste fabrikant van kinderzitjes ter wereld, maar het is wel de eerste keus als het gaat om veiligheid en comfort. Het Noorse bedrijf was bijvoorbeeld een pionier in de ontwikkeling van naar achteren gerichte kinderzitjes en produceerde zijn eerste reboarder (naar achteren gericht kinderzitje voor in de auto) al in 1989. Sindsdien werkt BeSafe aan de verspreiding van het reboard-idee, zodat kinderen zo lang mogelijk achterwaarts gericht worden vervoerd. En net als wij legt BeSafe niet alleen veel nadruk op veiligheid, maar ook op ergonomie en rugvriendelijkheid. Net als onze Ergobaby Metro+ Stroller, is het baby-autostoeltje geproduceerd door BeSafe daarom ook gecertificeerd door de Aktion Gesunder Rücken e. V. (AGR) als “rugvriendelijk”. (AGR) als “back-healthy”. Dus met de Ergobaby X BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size autostoel en de Ergobaby Metro+ wandelwagen, krijg je ‘s werelds eerste rugvriendelijke reissysteem voor baby’s. Gaaf, nietwaar?

Als u meer wilt weten over BeSafe en zijn geweldige autostoeltjes, kijk dan hier.

RELATED POSTS

css.php