Ergobaby Kinderservies Deluxe

€ 59,90
Kleur Sage Green

Eten kan gepaard gaan met veel geknoei. Maar er is een oplossing!

Met het Deluxe-kinderservies brengt u uw maaltijden naar het volgende niveau.

De perfecte aanvulling op de Evolve 3-in-1 High Chair van Ergobaby. Het servies bevat de volgende items:

 • 3-in-1 beker die zich aanpast aan de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kindje: van rietjesbeker tot tuitbeker en van tuitbeker tot open mok
 • Groot vakjesbord met zuignap om knoeien en morsen te helpen voorkomen
 • Grote slab met zacht, verstelbaar halsbandje
 • Snackbeker met geïntegreerde flappen die ervoor zorgen dat de snacks in de beker blijven
 • Vork en lepel met gebruiksvriendelijke grip voor kleine handjes
 • Vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig en BPA-, pvc- en ftalaatvrij

Het servies bevat de volgende items:

3-in-1 Cup photo

3-in-1 beker

Rietjesbeker: de baby kan eenvoudig uit het rietje drinken. Tuitbeker: als u het rietje weghaalt, krijgt u een gebruiksvriendelijke beker die het kindje kan kantelen om uit te drinken. Open mok: als u de deksel weghaalt, krijgt u een open mok voor grotere kindjes.

Suction plate photo

Bord met zuignap

Grote slab met zacht, verstelbaar halsbandje vangt gemorst eten op.

Utensils fork and spoon photo

Kinderservies onderdelen

Vork en lepel met gebruiksvriendelijke grip voor kleine handjes.

Bib photo

Slab

Grote slab met zacht, verstelbaar halsbandje vangt gemorst eten op.

Snacker cup photo

Snackbeker

Snackbeker met geïntegreerde flappen die ervoor zorgen dat de snacks in de beker blijven.

In één oogopslag

strong hold suction icon
ZUIGNAP VOOR STEVIGE GRIP
ultra soft silicone icon
ULTRAZACHT SILICONE
BPA / PVC / PHTHALATE free icon
BPA-, PVC- EN FTALAATVRIJ
gift icon
CADEAUSET
clean icon
VAATWASMACHINEBESTENDIG
growth icon
GROEIT MEE MET BABY

Productkenmerken

Gemaakt van kindvriendelijk, ultrazacht silicone
Gemaakt van kindvriendelijk, ultrazacht silicone
Beker groeit mee met baby
Beker groeit mee met baby
Krachtige zuignap
Krachtige zuignap
Perfect voor kleine handjes
Perfect voor kleine handjes
Vangt gemorst eten op
Vangt gemorst eten op
Cadeauset
Cadeauset

Productinformatie

Productdetails:

 • 6 maanden en ouder
 • Afwassen voor gebruik
 • Vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig en BPA-, PVC- en ftalaatvrij

Afmetingen:

 • Het bord met zuignap: 20,1 × 14,5 × 3,6 cm
 • De lepel: 3 × 2,8 × 14,2 cm.
 • De vork: 3 × 3 × 14 cm.
 • De snackbeker: 14,2 × 8,9 × 8,4 cm. Inhoud 251 ml.
 • De beker: met rietje 12,7 × 7,1 × 16 cm, zonder rietje 12,7 × 7,1 × 11,9 cm. Inhoud 251 ml.
 • De slab: 22,1 × 5,1 × 29,7 cm.
 • We hebben ervoor gezorgd dat alle onderdelen perfect passen op het tafelblad van de Evolve 3-in-1 Kinderstoel. Ter referentie: het tafelblad is 39,4 × 22,9 cm, en de verwijderbare tafelbladinzet is 35,6 × 20,3 cm.

MATERIALEN:

 • Silicone van levensmiddelenkwaliteit

VOOR DE VEILIGHEID EN GEZONDHEID VAN UW KIND WAARSCHUWING!

 • Gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. Er zijn ongelukken gebeurd wanneer baby's alleen zijn gelaten en zijn gevallen of wanneer de onderdelen van het product gedemonteerd waren.
 • Rietjes zijn niet geschikt voor kinderen onder de 6 maanden.
 • Continu en langdurig opzuigen van drinken leidt tot tandbederf.
 • Controleer altijd de temperatuur van het voedsel voordat u uw kindje te eten geeft. Pas extra op met eten uit de magnetron, omdat plaatselijke oververhitting mogelijk is. Roer het eten altijd door en controleer de temperatuur voordat u uw kindje te eten geeft.
 • Producten die beschadigingen of zwakke plekken beginnen te vertonen, moet u weggooien. Controleer de producten voor elk gebruik. Controleer de tuit (bekerdeksel) en het rietje voor elk gebruik. Trek daarbij de tuit (bekerdeksel) en het rietje in alle richtingen. Gebruik de tuit (bekerdeksel) of het rietje nooit als fopspeen.
 • Houd onderdelen die niet worden gebruikt buiten het bereik van kinderen.
 • Maak er geen touwtjes, linten, veters of losse delen van kleding aan vast. Zo vermindert u het risico op verstikking.
 • Het product is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Plaats het product niet op een directe hittebron, zoals een kookplaat, omdat het product dan beschadigd raakt.
 • Scherpe messen kunnen de producten beschadigen. Snij het eten niet direct op of in de producten.
 • De snackbeker is bedoeld voor het serveren van snacks. We raden u aan om geen vloeibare voeding in deze beker te serveren. Omdat de beker niet volledig kan worden afgesloten, kan morsen niet worden verhinderd.
 • De producten voldoen aan de normen EN 14372 en EN 14350, voor zover van toepassing.

Reiniging, verzorging en onderhoud

Voordat u het product in gebruik neemt, moet u het uit elkaar halen en schoonmaken. Voor een goede hygiëne moet u de onderdelen 5 minuten in kokend water houden en moet u na elk volgend gebruik het product zorgvuldig reinigen. Was het product grondig in een warm sopje of in de vaatwasser. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of bleekmiddel. Droog het product goed af voordat u het opbergt. Spoel het rietje grondig door en was alle onderdelen af met schoon water. Gebruik een flessenborstel om moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Leg de tuit (bekerdeksel) of andere onderdelen niet in direct zonlicht of op een hittebron. Laat de onderdelen niet langer dan de aanbevolen tijdsduur liggen in een desinfectiemiddel (sterilisatieoplossing), omdat anders de tuit of het onderdeel kan verzwakken. Wanneer u het product niet gebruikt, bewaar het op een koele, donkere plek buiten direct zonlicht. Berg het product niet op in de buurt van hittebronnen of in direct zonlicht, omdat het product beschadigd kan worden.

FAQ’s

 1. Kan ik het kinderservies set na het uitpakken meteen in gebruik nemen?
  Er hoeft niets in elkaar te worden gezet, maar we raden u wel aan om het kinderservies set voor gebruik af te wassen om eventueel achtergebleven verpakkingsresten te verwijderen.
 2. Hoe zorg ik dat de zuignap van het bord of de kom goed werkt?
  Op een vuil of oneffen oppervlak blijft de zuignap soms moeilijk vastzitten. Maak dan zowel het oppervlak als de zuignap schoon en probeer het opnieuw. Druk stevig vanuit het midden voor een goede afdichting.
 3. Waar bestaan de kinderservies sets uit?
  Het Basis kinderservies bestaat uit een 3-in-1 beker, een kom met zuignap en een slab. Het Deluxe-kinderservies bestaat uit een 3-in-1 beker, een vakjesbord met zuignap , een slab, een snackbeker, een lepel en een vork. Alle kinderservies sets zijn gemaakt van BPA-vrij silicone, mogen in het bovenrek van de vaatwasser worden afgewassen en zijn magnetronbestendig.
 4. Wanneer kan mijn kind een kinderservies set gaan gebruiken?
  De kinderservies sets kunnen worden gebruikt door kleintjes die beginnen met vast voedsel. Normaal gesproken is dat wanneer ze kunnen zitten en rond de 4 tot 6 maanden oud zijn.
 5. Waarom ruik ik bij het uitpakken van het kinderservies set een lichte geur?
  Verpakte silicone materialen produceren soms een lichte geur. Dit is volstrekt normaal. We raden u aan het kinderservies set voor gebruik in de vaatwasser of met de hand af te wassen. Dan bent u er zeker van dat alles schoon en fris is.
 6. Kan ik het eten van mijn kind met een mes snijden op het silicone bord?
  Scherpe messen kunnen de producten beschadigen. Snij het eten niet direct op of in de producten.
 7. Waar zijn de kinderservies sets van gemaakt?
  Alle onderdelen zijn gemaakt van silicone van levensmiddelenkwaliteit. De onderdelen zijn tevens BPA-, ftalaat- en loodvrij.
 8. Van welk soort silicone zijn de kinderservies sets gemaakt?
  LFGB-silicone is een hoogwaardig silicone dat voldoet aan LFGB-testnormen. Er bestaan twee testnormen voor silicone dat wordt verkocht als silicone van levensmiddelenkwaliteit. De LFGB-testnormen worden vooral in Europa gebruikt, terwijl in de VS, Australië en overige regio’s in de wereld de FDA-testnormen van de Amerikaanse Food and Drug Administration worden gebruikt.
 9. Zijn de kinderservies sets gemaakt van sterk materiaal?
  Ja! Onze kinderservies sets zijn gemaakt van zacht silicone van levensmiddelenkwaliteit. Het materiaal voelt zacht aan voor kleine kindjes, maar kan tegen een stootje.
 10. Is het gevaarlijk wanneer mijn kindje op het silicone materiaal sabbelt?
  Nee, onze kinderservies sets voldoen aan de FDA- en LFGB-voorschriften voor materiaal dat met levensmiddelen in aanraking komt. Gebruik de tuit (bekerdeksel) of het rietje echter nooit als fopspeen. Er zijn ongelukken gebeurd wanneer baby's alleen zijn gelaten en zijn gevallen of wanneer de onderdelen van het product gedemonteerd waren.
 11. Is het silicone krasbestendig?
  Het zachte silicone is duurzaam en heeft een matte afwerking. Het materiaal is dan ook bestand tegen de meeste krassen. Gebruik echter geen messen of andere scherpe voorwerpen op het silicone. Zo voorkomt u schade aan het oppervlak.
 12. Kan mijn kind het kinderservies set zonder toezicht gebruiken?
  Nee, dit product moet altijd onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.
 13. Hoe moet ik de kinderservies sets afwassen?
  Onze kinderservies sets zijn vaatwasmachinebestendig. U kunt de kinderservies sets ook met de hand afwassen in warm water met een afwasmiddel. Als u het kinderservies set gebruikt met eten die makkelijk afgeven, raden we u aan om het servies na gebruik meteen af te wassen of af te spoelen. Over het algemeen zou silicone echter vlekvrij moeten blijven.
 14. Wat zijn de afmetingen van de kinderservies onderdelen?
  De afmetingen van de kinderservies onderdelen zijn als volgt: • De kom met zuignap: 11,9 × 7,9 cm. Inhoud 403 ml. • Het bord met zuignap: 20,1 × 14,5 × 3,6 cm. • De beker: met rietje 12,7 × 7,1 × 16 cm, zonder rietje 12,7 × 7,1 × 11,9 cm. Inhoud 251 ml. • De lepel: 3 × 2,8 × 14,2 cm. De vork: 3 × 3 × 14 cm. • De slab: 22,1 × 5,1 × 29,7 cm. • De snackbeker: 14,2 × 8,9 × 8,4 cm. Inhoud 251 ml. We hebben ervoor gezorgd dat alle onderdelen perfect passen op het tafelblad van de Evolve 3-in-1 Kinderstoel. Ter referentie: het tafelblad is 39,4 × 22,9 cm, en de verwijderbare tafelbladinzet is 35,6 × 20,3 cm.
 15. Kan ik de kinderservies set retourneren?
  Kinderservies set kunnen binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd of geruild wanneer ze ongebruikt en ongeopend zijn. Gebruikte kinderservies sets kunnen helaas niet worden geretourneerd.