Vertrouwen groeit met je mee: Ergobaby belooft 10 jaar garantie

10 jaar garantie Ergobaby

Gelukkige verjaardag voor Ergobaby, gelukkige verjaardag voor Ergobaby… zoals je misschien hebt gemerkt, vieren we dit jaar onze 20ste verjaardag. Twintig jaar… we kunnen het zelf nauwelijks geloven. En dit alles is alleen mogelijk omdat miljoenen gezinnen over de hele wereld ons hun vertrouwen hebben geschonken – en dat nog elke dag doen. Misschien bent u een van hen? Dan bent u wellicht bekend met onze ErgoPromise Beperkte Levenslange Garantie. Voor degenen onder u die denken “jullie wat?”, willen we deze gelegenheid aangrijpen om u te vertellen over onze unieke Ergobaby garantie. Het biedt u en uw gezin immers een aantal voordelen.

Ergobaby belooft 10 jaar garantie

Meegroeien en lang meegaan: met Ergobaby bent u er zeker van

Toen ze Ergobaby oprichtte, hechtte Karin Frost al veel waarde aan de hoogste kwaliteit. Zo heeft ze lang gezocht tot ze een bedrijf in het buitenland vond dat de door haar ontworpen brancards volgens haar eisen produceerde. Aangezien veel gezinnen niet één, maar soms twee of meer kinderen hebben, worden onze dragers soms meerdere jaren gebruikt. Daarom vinden we het belangrijk dat onze producten bijzonder duurzaam zijn en dat je niet voor elk kind een nieuwe drager hoeft te kopen. En nu komt de clou: we zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we sinds 2019 de ErgoPromise Limited LifeTime Guarantee hebben geïntroduceerd voor al onze dragers. Wat betekent dit? In geval van fabricage- of materiaalfouten kan uw draagzak of een reserveonderdeel tot 10 (!!) jaar gratis worden vervangen. We hebben deze garantie nu uitgebreid naar onze weerbeschermingssystemen, verzorgingskussens en het Evolve baby-wipstoeltje. Heb je ooit zoiets meegemaakt met een product voor baby’s? De garantie-uitbreiding geldt echter niet voor slijtage, verlies of diefstal.

ErgoPromise-garantie: Wat dit voor u betekent

Niet alleen groeien onze producten, zoals draagzakken en wipstoeltjes, met uw baby mee terwijl hij of zij groeit – onze producten zijn er ook voor u tijdens de groei van uw gezin. Bij je eerste, tweede of zelfs derde kind kun je altijd met een goed gevoel je eerste draagzak uit de kast halen en je pasgeborene veilig tegen je lichaam dragen. Of laat uw kind schommelen in het wipstoeltje terwijl uw broer of zus het wipstoeltje als kinderstoel gebruikt. En mocht er ooit iets misgaan met een product – neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Want Ergobaby heeft zich ten doel gesteld het leven van jonge gezinnen gemakkelijker en comfortabeler te maken met praktische hulpjes voor elke dag, en niet om hen op te zadelen met problemen van het product. Voor ons horen hoogwaardige en duurzame producten er gewoon bij, en niet alleen in de eerste paar jaar, maar gedurende een hele tien jaar. Bedankt dat wij u al zo lang mogen begeleiden met onze producten.

Ergobaby belooft 10 jaar garantie Lifetime Guarantee logo

Ergobaby 10 jaar garantie

RELATED POSTS