Onze Ergobaby Kerst cadeau gids

  • Ergobaby
  • Dec 5, 2021
Ergobaby geschenkgids

Kerstmis komt altijd eerder dan je denkt. Daarom hebben we in deze blogpost onze Ergobaby kerst cadeau gids voor u samengesteld.

Cadeau voor outdoor ontdekkingsreizigers:

U houdt van wandelingen met baby en draagzak door herfstbladeren, modderig weer of diepe sneeuw? Dan is onze winterbescherming precies wat u zoekt.  Uw kleine lieveling zal het gegarandeerd niet koud hebben wanneer de hoes, gevoerd met behaaglijk fleece, zich om uw draagzak nestelt. De winterhoes past op bijna al onze draagzakken (behalve Aerloom en Embrace).

Voor grote broers en zussen

De poppendraagzak is een geweldig cadeau, zodat de grote broers en zussen niet met lege handen weggaan. Want hiermee kunnen ze hun kleine speelgoedliefje overal mee naartoe nemen en toch beide handen vrij hebben. Net zoals mama en papa altijd doen.

Voor vroege vogels

Snel uit het bedje glippen op kerstochtend en rond waggelen onder de kerstboom? Geen probleem met onze On the Move slaapzak. De slimme voetopeningen zorgen voor rustigere nachten en ontspannen ochtenden. Voor nieuwe mama’s en papa’s raden we onze Inbakerdoeken aan. Vooral de nieuwe Safari- en Pinguïn-dessins zijn gewoonweg schattig en laten de kleintjes heerlijk knus slapen en dromen.

Voor de design-bewuste

Misschien moet het iets heel speciaals zijn voor de baby onder de kerstboom? Dan is een van de producten uit ons assortiment Online Exclusives misschien iets voor u. Dit zijn meer ongewone, exclusieve Ergobaby producten die alleen bij ons in de online winkel verkrijgbaar zijn. De ontwerpen worden in beperkte hoeveelheden gemaakt en zijn alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

🎄🎁 Bestel je cadeau op tijd voor Kerstmis! 🎁🎄

RELATED POSTS