Op uw plaatsen, klaar, opslaan: Veel kortingen wachten op u tijdens het Cyber Weekend

  • Ergobaby
  • Nov 25, 2021
Omni 360 CAM Black Tweed

Heb je je verlanglijstje al geschreven? Zo niet, neem dan snel pen en papier en noteer 25.11. met een dikke vette stift in uw agenda. Want het laatste weekend van november – zoals elk jaar – wachten Black Friday en Cyber Weekend op u met heel veel geweldige aanbiedingen en kortingen.

Wij laten ons natuurlijk niet uit het veld slaan en zijn al maanden bezig onze creatieve hersenen te kraken over hoe wij u kunnen verrassen met een klein hoogtepuntje en u blij kunnen maken met kortingen op deze spectaculaire koopjesdagen.

Ben je er klaar voor? Hoe dan ook, we zijn al helemaal door het dolle heen en kunnen niet wachten om jullie onze gloednieuwe, prachtige, supercoole, megastijlvolle, bijzonder nobele, maffe, smaakvolle, gedurfd elegante … oeps, laten we nu snel ter zake komen: We zijn er zeker van om u onze sensationele Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh in de kleur Black Tweed voor te stellen – exclusief verkrijgbaar in onze online shop. Wow, nu is het er uit! En om je een idee te geven van wat je kunt verwachten: De stof is donkergrijs, het gaas zwart. In combinatie met het zeldzame, zwarte Ergobaby logo, maakt dit het tot een echte blikvanger. En omdat we hopen dat u hem net zo mooi vindt als wij, is hij verkrijgbaar voor de gereduceerde prijs van €139,90.

Maar dat is niet alles, natuurlijk. Voor degenen die liever een meer kleurrijke look hebben, hebben we ook iets voorbereid: Van 25.11. tot 29.11. kunt u ook maar liefst 20% korting krijgen op veel andere van onze Omni 360 modellen in de Ergobaby online shop… ahem!

Deze omvatten: de Omni 360 Heritage Blue, Omni 360 Natural, Omni 360 Antimicrobial, Omni 360 Cool Air Mesh Indigo Weave, Omni 360 Cool Air Mesh Dewy Taupe, Omni 360 Cool Air Mesh Natural Weave en Omni 360 Cool Air Mesh Black Stars.

Heb je het? Dan ben je klaar om te gaan…

RELATED POSTS