Ons hart gaat uit naar Oekraïne

  • Ergobaby
  • Mar 7, 2022
Ons hart gaat uit naar Oekraïne

Het breekt ons hart te zien wat er met het Oekraïense volk gebeurt en ons hart gaat uit naar deze mensen en gezinnen die vechten voor hun leven en hun vrijheid. Als ouders zijn we gebroken als we zien hoe moeders en vaders alles doen wat in hun vermogen ligt om hun gezin te beschermen en we willen doen wat we kunnen om onze wereldwijde gemeenschap te steunen.

Een van de onderdelen van ons engagement op het vlak van Corporate Responsibility is teruggeven, omdat wij geloven in de transformerende kracht van liefde en helpen werken aan de wereld die wij voor onze kinderen voor ogen hebben door terug te geven.

Ergobaby zal een donatie doen aan Save the Children. Save the Children is sinds 2014 actief in Oekraïne en levert essentiële humanitaire hulp aan kinderen en hun gezinnen. Elke donatie aan het Oekraïne Crisis Relief Fund biedt kinderen en gezinnen onmiddellijke hulp, zoals voedsel, water, hygiënekits, psychosociale steun en contante hulp.

Naarmate de gebeurtenissen zich verder ontvouwen, zullen we nagaan hoe we de gezinnen kunnen blijven steunen en zullen we onze Ergobaby-familie op de hoogte houden van hoe u kunt helpen.

In de tussentijd, als u de gezinnen in Oekraïne wilt steunen, zijn hier een paar organisaties die hard werken om de middelen daar te krijgen waar ze nodig zijn:

RELATED POSTS