Nog meer comfort: de nieuwe Metro+ is er!

  • Ergobaby
  • Nov 24, 2021
Metro+ kinderwagen

De Metro+ is de opvolger van onze Metro Compact City Stroller. De wagen combineert alles wat een succesvolle City Stroller moet kunnen: hij is ultracompact, voorzien van het populaire één hand vouwmechanisme, licht van gewicht (7,8 kg) en beweegt soepel, stabiel (tot 22 kg) en ergonomisch (dit is wederom bevestigd door de vereniging Aktion Gesunder Rücken en de Metro+ heeft een AGR stempel ontvangen). En er is nog een extra groot pluspunt. Dit pluspunt komt terug in de uitrusting en comfort. En wat betekent dit concreet?

Nog meer features voor meer comfort

Allereerst: geen enkele andere ultra-compacte premium kinderwagen is zo goed gevoerd als de Metro+*. Echt waar. Een voering met meerdere zones is uniek. Hoe hobbelend de weg ook is, je kleine vriend zit super comfortabel in het gewatteerde zitje. Het zitvlak is zo ontworpen, dat je baby diep met de billen kan wegzakken en daardoor op een ergonomische en veilige wijze ondersteund wordt.

Het zitje kan in slechts een paar simpele stappen worden omgebouwd tot een vlak liggedeelte (175°), zodat je baby ook veilig en op een ergonomische wijze kan slapen. In deze positie kunnen de voetensteun en zijkanten worden ingeklapt. Dankzij het zogenaamde Newborn Nestje kunnen zelfs de allerkleinste baby’s veilig vervoerd worden of tussendoor stevig worden ingepakt. Door het kijkvenster van mesh materiaal in de zonnekap (UPF 50+) kan je altijd je baby zien.

Over pasgeborenen gesproken. Wat ook nieuw is, is dat je het zitje kan verwijderen met behulp van een simpele snelsluiting en door een autostoel voor baby’s kan vervangen. In onze webshop vind je een adapter als accessoire, die op veel populaire autostoelen past, maar deze kan je ook vinden bij je vertrouwde dealer. Zo kan je dus op een comfortabele wijze korte afstanden afleggen – of als de baby in slaap valt op weg naar het boodschappen doen in de auto. Best handig, vind je niet?

Maar er is meer. De Metro+ is een van de weinige kinderwagens in de ultra-compacte klasse, waarvan de hoogte van het stuur verstelbaar (van 96 tot 105 cm) is. Dit betekent dat iedereen de Metro+ en de baby op een fijne manier voor de rug kan besturen. We hebben het handvat voorzien van geperforeerd, veganistisch leer en de opbergruimte zo groot gemaakt, zodat je boodschappen, speelgoed en nog veel meer in de ruimte past.

Wij zijn #FluentinComfort

De beschikbare accessoires voor de Metro+ dragen ook bij aan het comfort: terwijl je onderweg bent kan je gemakkelijk spullen in de Metro+ opbergen in een bijpassende draagtas en je kan de optionele veiligheidsbeugel gebruiken om speelgoed of kleedjes aan vast te maken. De optionele zonneschermen in geel en rose dragen minder bij aan het comfort, maar zijn meer voor het oog en kunnen een echte eyecatcher van de Metro+ maken. Al is de kinderwagen dit jaar al door de IF Design Award jury als eyecatcher benoemd. Want hoewel de wagen nog maar net op de markt is, heeft de Metro+ al vele finales van awards gehaald.

En? Hebben we teveel beloofd? De Metro+ klinkt als een hele comfortabele wagen. Overigens heeft het product veel van de functies aan jou te danken. Want alleen dankzij jouw feedback kunnen we onze producten steeds blijven verbeteren, dus ga zo door. Test onze Metro+ en laat ons weten wat we kunnen verbeteren, zodat wij trouw kunnen blijven aan ons motto #FluentinComfort .

*Een onafhankelijk instituut verklaart dat de Metro+ de dikste voering heeft in vergelijking met andere premium ultra-compacte kinderwagens.

RELATED POSTS