Everlove draagzakken – Geef uw oude draagzak een nieuw leven

Everlove Recommerce

Wel, is uw kleine lieveling niet meer zo klein en is hij eigenlijk de geliefde Ergobaby Draagzak ontgroeid? Wat ga je er mee doen? We hebben een geweldig idee. Ons nieuwe Everlove by Ergobaby Programma. Vanaf nu kunt u uw gebruikte drager gewoon inzenden en een bonus krijgen. Daarna blazen we de draagzak nieuw leven in, geven we hem ons Certified Pre-Loved-zegel en geven we hem en een nieuw gezin prachtige gedeelde draagmomenten. Op die manier dragen we allemaal bij tot een kleinere ecologische voetafdruk dan wanneer we een gloednieuwe drager kopen. We hebben onze draagzakken immers altijd zo ontworpen dat ze zo lang mogelijk gebruikt kunnen worden. Het zou zonde zijn en niet echt duurzaam als ze stof zouden liggen verzamelen in de kast.

Maar hoe werkt dit verkoop- en retourproces eigenlijk precies? Op dit moment loopt ons Everlove-project alleen in onze Engelstalige EU-winkel, waar u natuurlijk ook uw draagzak kunt verkopen. Binnenkort komt er echter ook een Nederlandstalige Everlove-site

Als u een draagzak wilt verkopen, moet u eerst een korte online vragenlijst beantwoorden, zodat wij kunnen beoordelen of uw draagzak geschikt is voor Everlove. Helaas kunnen wij nog niet alle producten accepteren, maar wij werken hieraan op lange termijn. Als dit het geval is, ontvangt u instructies voor de verzending. U kunt ook kiezen tussen een waardebon van 50 euro voor de Ergobaby Onlineshop, een donatie van 30 euro voor Save the Children of een waardebon van 20 euro voor het Rewards Genius-platform, waar u uit veel verschillende winkels kunt kiezen. Zodra we de draagzak ontvangen, ontvangt u de door u gekozen bonus In de tussentijd zullen we uw oude draagzak inspecteren en indien nodig repareren, zodat hij echt voldoet aan onze Ergobaby kwaliteitsnormen. Natuurlijk wordt hij ook schoongemaakt voordat hij onze winkel binnenkomt en wordt hij aangeboden voor een prijs die past bij de staat waarin hij verkeert. En dan is het gewoon een kwestie van afwachten. Er is gegarandeerd iemand die verliefd wordt op je oude drager en dan gaat het vanzelf, het volgende intieme Ergobaby liefdesverhaal.

RELATED POSTS

css.php