Nieuw: De Adapt SoftFlex Mesh in twee stijlvolle nieuwe kleuren

  • Ergobaby
  • May 27, 2022
Adapt SoftFlex mesh Olive Green

Ben je eigenlijk “team kleurrijk” of “team subtiel”? Er zijn grote verschillen in smaak. Terwijl voor sommigen de draagzak niet kleurrijk genoeg kan zijn – als een extra highlight of accessoire, zeg maar – hebben anderen liever dat hun draagzak zo goed mogelijk opgaat in hun eigen look en nauwelijks opvalt. Nou, wij vinden het geweldig, omdat we ons in alle richtingen kunnen uitleven op het gebied van design.

Vandaag hebben we echter iets voor “Team Subtiel”: Onze Ergobaby Adapt SoftFlex Mesh komt in twee prachtige nieuwe kleuren: “Grafiet Grijs” en “Olijf Groen”. Stijlvol, chique en een hit bij zowel moeders als vaders. Hoe weten we dat? Ha, beide kleuren zijn al beschikbaar in onze ademende Ergobaby Omni Breeze. En omdat ze zo populair zijn, zijn ze nu ook verkrijgbaar op onze praktische 3-positieendrager – die, net als onze Omni Breeze, gemaakt is van 90% dubbellaags SoftFlex™ mesh materiaal. Alleen de hoofdsteun is weggelaten. Samen met de schuimuitsparingen op de plaatsen die bijzonder dicht bij het lichaam van de drager zitten (bijv. tailleband en lendensteun), biedt de Adapt SoftFlex Mesh u daarom altijd maximale luchtcirculatie. Voor een fris gevoel, zelfs op warme dagen. En dat vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd (20,4 kg).

En uw kind zal driemaal gelukkig zijn: hij of zij kan genieten van het all-round frisse gevoel in drie draagposities: Buik dragen, heup dragen en rug dragen. Zo kan uw kind zijn omgeving optimaal waarnemen en voelt het zich toch veilig en geborgen op uw lichaam. Het wordt niet beter dan dit! Zo makkelijk als 1-2-3.

Dus waarom neemt u niet meteen een kijkje in onze online winkel?

RELATED POSTS