Nieuw en slechts voor een korte tijd: De Aerloom Coastal Collection

  • Ergobaby
  • Sep 8, 2021
Aerloom Coastal Collection

Duurzaam denken en handelen is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Wij denken dat het niet zo moeilijk is om dat te doen zolang het kleurrijk en vrolijk is. Integendeel! Juist daarom vindt u in onze duurzame Aerloom-Collectie nog meer kleurvariatie. Omdat er een zomers zeebriesje waait door de rijen van deze innovatieve, gebreide draagzak. De Aerloom Coastal Collection bestaat in totaal uit vier nieuwe chique dessins, allemaal geïnspireerd door zon, strand en zee.

Ons nieuwe Aerloom Ocean Blue , bijvoorbeeld, weerspiegelt alle blauwtinten van de oceaan. De Aerloom Sunburst presenteert zich in een licht hemelsblauw en gaat zacht over in pastel zonnig geel. Zeer tijdloos en geïnspireerd door rustgevende zanderige natuurtinten is Aerloom Sand, terwijl Aerloom Sea Cliff ons sterk doet denken aan de kleuren van de ruige Atlantische Oceaan bij de ontmoeting met ruige rotsformaties. Is er een passender kleurenschema voor de zomer? Wij denken: nee! Het doet je gewoon verlangen naar zomer, zon, zee en strand.

Maar denk eraan: ook deze ontwerpen zijn beperkt en alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Waarom? Omdat de Aerloom naadloos is en volledig uit breigoed bestaat, of beter gezegd, uit ademende FormaKnit stof. Het garen is gemaakt van 87 procent gerecyclede plastic flessen. En omdat we tijdens de productie te grote voorraden willen vermijden, is elk ontwerp slechts verkrijgbaar tot het niet meer in voorraad is. Trouwens, onze zwarte Aerloom Charcoal blijft voorlopig bij u.

Dus, beste Aerloom fans, haast je en haal het in je handen. Vanaf nu, niet alleen in onze Ergobaby Online-Shop, maar ook in geselecteerde speciaalzaken.

RELATED POSTS