Metro+ en Metro+ Deluxe: Premium kinderwagen vergeleken

  • Ergobaby
  • Mar 20, 2023
Metro+ Deluxe kinderwagen vergelijken

Heb je onze nieuwe kinderwagen, de Metro+ Deluxe, al gezien? Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat de nieuwe versie van onze Metro+ kinderwagen gewoon een andere kleurencombinatie of een iets aangepaste design is. Maar: surprise, surprise – er zit veel meer achter. Natuurlijk zijn beide compacte kinderwagens gecertificeerd door de Verein Gesunder Rücken e.V. (Vereniging Gezonde Ruggen) en dus rugvriendelijk en comfortabel voor zowel de duwers als de kinderen. Dankzij het newbornnest zijn ze zelfs perfect voor de allerkleinsten. Maar hier willen we u de verschillen laten zien tussen de twee premium kinderwagens.

Welke kinderwagen is de juiste? De belangrijkste verschillen in één oogopslag 

De nummer 1 wat betreft de dikte van het zitkussen en dus het beste comfort in een klein formaat, zodat je de kinderwagen overal mee naartoe kunt nemen, plus een goede vering, een eindeloos verstelbare rugleuning en een in hoogte verstelbare stuurstang – als je de voordelen van onze kinderwagens zo opsomt, is het meteen duidelijk: met zowel de Metro+ als de Metro+ Deluxe zit je altijd goed. Wil je een Ergobaby buggy kopen maar weet je nog niet welke? Hier hebben we de overeenkomsten en verschillen vergeleken:

Metro+ vs Metro+ Deluxe kinderwagen vergelijking

Metro+ vs. Metro+ Deluxe: De belangrijkste verschillen in detail

1 Nog hogere kwaliteit materialen: Beide Metro+ kinderwagens bieden premium kwaliteit voor langdurig gebruik. Maar de Deluxe Editie maakt indruk met een luxe uitstraling en nog hoogwaardigere materialen op het frame, de stoelbekleding, de zonnescherm, de veiligheidsbeugel en de stuurbeugel. Van de geweven stof van de zonnescherm tot de zachte en pluche zitting en de veganistische leren steunbeugel en stuurbeugel.  Elke centimeter van de kinderwagen is zorgvuldig ontworpen voor jou en je kind.

Metro+ Kinderwagen, stuurbeugel
Metro+
Metro+ Deluxe Kinderwagen, stuurbeugel
Metro+ Deluxe

2 Grotere opbergmand: De gedeeltelijk afsluitbare opbergmand van de Metro+ Deluxe biedt 22% meer capaciteit dan die van de Metro+.

Metro+ Kinderwagen, opbergmand
Metro+
Metro+ Deluxe Kinderwagen, opbergmand
Metro+ Deluxe

3 Veiligheidsbeugel inbegrepen: Terwijl je de veiligheidsbeugel als accessoire bij de Metro+ kunt kopen, is de praktische veiligheidsbeugel met veganistische leren bekleding inbegrepen bij de Deluxe Edition. De kleintjes kunnen zich tijdens zelfs de meest avontuurlijke rit vasthouden aan de praktische beugel en zitten altijd veilig in de kinderwagen.

4 Bekerhouders: In de Deluxe is ook een praktische bekerhouder opgenomen, zodat koffie of waterflesjes altijd binnen handbereik zijn. Hij kan flexibel aan het gestel worden bevestigd en is daarom een bijzonder praktisch accessoire voor jong en oud. Nog beter: de bekerhouder is ook compatibel met de Metro+.

Metro+ Kinderwagen
Metro+ Delux
(Accessoires apart verkrijgbaar)
Metro+ Deluxe Kinderwagen
Metro+ Deluxe
(Inclusief accessoires, bekerhouder en veiligheidsbeugel)

Heeft u inmiddels een duidelijk overzicht? Om uw beslissing te vergemakkelijken, is het ook belangrijk om te weten: De gezellige voetenzak en de praktische reistas (accessoires apart verkrijgbaar) passen op beide versies van de Metro+. En natuurlijk zijn beide premium kinderwagens compatibel met de BeSafe Autostoeltje.

RELATED POSTS