Metro+ of Metro+ Deluxe? Twee premium kinderwagens voor alle gelegenheden

  • Ergobaby
  • Mar 16, 2023
Metro+ Deluxe Ergobaby kinderwagen

Pssst… heb je het laatste nieuws al gehoord? Onze Metro+ kinderwagen reist niet langer alleen… Hij zwerft nu door de straten met een nieuwe metgezel: de Deluxe editie. En wat een metgezel is het… de verhoogde stijl en exquise smaak in kleur gecombineerd met comfort in een compact pakket maakt het zooooo begeerlijk dat we er ook een ritje in willen maken!

Oké, oké, je snapt het al – we zijn helemaal verliefd! Want de nieuwe, luxe Deluxe Edition van onze Metro+ compacte kinderwagen biedt je alle geweldige voordelen die de Metro+ al biedt en voegt daar luxe details aan toe, zodat jij en je kleintje er op je best uitzien en je op je best voelen, waar je ook naartoe gaat. Maar we willen je vertellen met welke extra’s de nieuwe kinderwagen wordt geleverd, zodat je kunt uitzoeken welke premium Metro+ kinderwagen het beste bij jou en je gezin past.

kinderwagens metro+ metro+deluxe ergobaby

Metro+ vs. Metro+ Deluxe – welke kinderwagen is de beste?

Allereerst: beide premium kinderwagens bieden maximaal comfort, zijn belangrijke dagelijkse hulpjes, praktisch op reis en gemaakt van hoogwaardige materialen. Metro+ en Metro+ Deluxe zijn bovendien gecertificeerd door Aktion Gesunder Rücken e.V.. zodat ze rugvriendelijk zijn voor je kinderen en ook voor jou als duwster. Dit wordt ondersteund door de goede vering, de bijzonder dikke multi-zone vulling, de verstelbare rugleuning (175°) en het in hoogte verstelbare stuur. Bovendien zijn beide licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor de kinderwagen met één hand tot een compact formaat (44 x 54 x 25 cm) kan worden opgevouwen. Dit betekent dat de premium Metro+ kinderwagens niet alleen in elke kofferbak passen, maar zelfs in het handbagageruim van de meeste vliegtuigen. Maar dat is nog lang niet alles: dankzij het newborn nest zijn beide buggy’s vanaf de geboorte te gebruiken en dus ook als ruimtebesparende tweede kinderwagen of zelfs als hoofdwagen vanaf de geboorte. Hiermee willen we zeggen: de keuze is aan u, welke past bij uw individuele smaak en behoeften?

Metro+ Deluxe Edition kinderwagens – wat is er nieuw?

Metro+ Deluxe Ergobaby nieuw kinderwagens

# Meer hoogwaardige stoffen

De Metro+ is al nummer 1 onder de ultracompacte premium kinderwagens als het gaat om de dikte van het zitkussen* (*dikte gemeten door een onafhankelijk laboratorium). Maar de Deluxe Edition brengt nu nog hoogwaardigere materialen op het frame, zachte en pluchen stof op de bekleding van de zitting en gebruikt een geweven zonneschermstof. Terwijl het veganistische leer op de steunbalk, past bij het leren stuur en de ‘ogen’ vangt als je over straat loopt.

Metro+ Deluxe hoogwardige stoffen

# Meer opbergruimte voor alledaagse dingen

Een uitbreidbare opbergmand met 22% meer capaciteit dan de Metro+ opbergmand: dat zijn meer boodschappen en boodschappen die je niet hoeft te dragen!  U kunt er zelfs uw draagzak in opbergen voor gemakkelijk gebruik.  De boodschappenmand is ook verstelbaar voor open of gesloten in op te bergen.

Metro+ Deluxe opbergruimte kinderwagens

# Een praktische bekerhouder

Voor uw koffie-to-go of de waterfles van uw kind – met de bekerhouder zijn bekers en flessen altijd binnen handbereik. Op welke hoogte u hem ook nodig heeft, hij kan aan verschillende delen van het frame van de Metro+ of Metro+ Deluxe worden bevestigd. Dus als u besluit de Metro+ te kopen of deze al in huis heeft: dit praktische accessoire is nu ook verkrijgbaar als los accessoire of wordt meegeleverd met uw Metro+ Deluxe.

Metro+ Deluxe bekerhouder kinderwagens

# Steunbalk voor dagelijkse avonturen

De gemakkelijk te monteren veganistische lederen steunbeugel geeft de kleintjes houvast tijdens een wandeling. Hij kan samen met de kinderwagen worden opgevouwen zonder de opgevouwen grootte te vergroten en is inbegrepen bij de nieuwe Metro+ Deluxe.

metro+ deluxe Steunbalk kinderwagens

# Nieuwe stijlvolle kleuren

De Metro+ Deluxe is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren: London Grey en Empire State Green. De nieuwe grijze tinten in het zitgedeelte en de nieuwe kleuren van de zonnekap zijn gewoonweg opvallend. Dus ik denk dat de enige overgebleven beslissing aan u is: Metro+ of Metro+ Deluxe? Kun je nog steeds niet beslissen? Bezoek uw plaatselijke dealer en neem een kijkje.

metro+ deluxe style kinderwagens

RELATED POSTS