Heb ik een Keukenhulp nodig?

  • Ergobaby
  • Jan 17, 2023
Evolve keukenhulp

Eerder deze maand lanceerden we onze langverwachte Evolve 3-in-1 High Chair, maar wist je dat hij met een eenvoudige add-on ook een stevige keukenhulp kan worden?

Wat is een keukenhulp of leertoren?

Eenvoudig gezegd is een keukenhulp of leertoren (ze zijn hetzelfde!) een meubelstuk waar je kleintje op kan staan om hem op de hoogte van het aanrecht of tafel te brengen, zodat hij of zij veilig en comfortabel kan koken, bakken, knutselen en nog veel meer. Van baby’s eerste hapjes tot beginnende souschef, de Evolve 3-in-1 Kinderstoel vereenvoudigt je leven zodat je kunt genieten van de magie in de dagelijkse momenten.

Waarom zou een Keukenhulp geschikt zijn voor je gezin?

We overdrijven niet als we zeggen dat een keukenhulp een gamechanger kan zijn als het gaat om omgaan met en plezier maken met je kleintje. Ooit hadden jullie een band van huid op huid. Nu groeit je kleintje op en wordt het nog leuker om herinneringen te maken en contact met ze te maken. Een keukenhulpje opent een wereld van spel en interactie die je kind een geheel eigen vrijheid en onafhankelijkheid biedt. Het is niet alleen geweldig voor hen, onze Evolve 3-in-1 Kinderstoel geeft jou een extra paar handen in de keuken en de mogelijkheid om herinneringen te maken met je kleine liefje die leven lang kan meegaan.

Dus waarom de Ergobaby Evolve Kinderstoel en Keukenhulp?

Waar je ook bent, de Evolve 3-in-1 Kinderstoel is ontworpen om je drukke leven gemakkelijker te maken. Een gestroomlijnd en stijlvol stuk gereedschap dat je baby ondersteund tijdens zijn eerste hapjes tot en met het bereiden van zijn eerste gerecht. Hij kan zonder gereedschap worden omgebouwd van een kinderstoel tot een stoel en met een eenvoudige add-on tot een keukenhulp als je kleintje groeit.

Onze hele Evolve Collection (kinderstoel en wipstoeltje) is ontworpen om moeiteloos in elk modern interieur te passen, maar als je weinig ruimte hebt, kun je het sta-platform van de keukenhulp gewoon verwijderen, op de witte knoppen aan beide zijden van het frame drukken en opvouwen voor eenvoudige opslag.

Wat kun je met je Keukenhulp doen?

De onderstaande ideeën zijn slechts een tipje van de sluier van wat je met je Keukenhulp kunt doen. Het komt allemaal neer op één ding: samen tijd doorbrengen als gezin en mooie herinneringen maken.

– Knutselen – wij zijn dol op knutselen en kinderen ook! De Keukenhulp geeft de kleintjes de ruimte en de hoogte die ze nodig hebben om aan de tafel of het aanrecht te staan, zodat ze meesterwerken kunnen maken die jullie voor altijd zullen koesteren.

– Bakken – van jongs af aan samen bakken is een van die herinneringen die echt een leven lang meegaan.

– Koken – kinderen betrekken bij het maken van het eten laat zien wat ze precies eten en geeft ze het gevoel een gewaardeerd lid van het gezin te zijn – wat bewezen voordelen heeft voor alle betrokkenen. En hoewel veel onderdelen van het koken van een maaltijd door de volwassenen moeten worden gedaan, kunnen eenvoudige taken zoals het wassen van groenten of het snijden van voedsel (met een baby-/peutermes en veel toezicht natuurlijk) ervoor zorgen dat zij zich echt betrokken voelen.

– Helpen met klusjes – Het is niet alleen het bereiden van eten waar de kleintjes graag mee helpen, helpen in het huishouden in het algemeen wordt gemakkelijk en leuk met een Ergobaby Keukenhulp. Van afwassen tot opruimen na activiteiten, kinderen vinden het heerlijk om mee te helpen met klusjes voor het gezin en zo krijgen ze gezonde gewoonten voor het leven.

– En omdat het een keukenhulp heet, betekent dat niet dat je beperkt bent tot de keuken! Het kan overal in huis worden gebruikt, of het nu is om de kleintjes te helpen hun tanden te poetsen bij de wastafel, speelgoed/boeken op hogere planken te pakken, of honderd andere dingen. Er is niets mooier dan te zien hoe je kleintje opbloeit en groeit als ze de juiste hulpmiddelen hebben!

Als je nog meer ideeën hebt, horen we die graag, en vergeet niet: hoewel onze keukenhulp gebouwd is met het oog op veiligheid, raden we altijd aan toezicht te houden op je wanneer ze hun keukenhulp gebruiken, wat ze ook doen!

Hopelijk weet je nu alles wat je moet weten over onze Keukenhulp, maar neem gerust contact op als je nog vragen hebt, we zitten op Facebook en Instagram of je kunt ons mailen op [email protected].

RELATED POSTS