Hoe je de beste kinderstoel kiest voor je familie

kinderstoel

Hier bij Ergobaby weten we precies hoe het is als je net als ouder je ritme hebt gevonden, je ontdekt hebt welke producten wel en niet werken voor je gezin en er plotseling het onderwerp spenen / aanvullende voeding voor je baby ter sprake komt wat een hele nieuwe wereld creëert van “dingen” waar je rekening mee moet houden…

Hoe weet je nu wat de beste kinderstoel op de markt is? Of, nog belangrijker, hoe weet je wat de beste kinderstoel voor jou en je gezin is? Maak je geen zorgen, wij zijn er! Wij delen onze top vijf van waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kinderstoel voor jou en je kleintje(s).

Groeit de kinderstoel mee met de baby?

Als dit je eerste stap is in de wereld van de kinderstoelen, is het eerste wat je je misschien afvraagt: “Wanneer kunnen baby’s in een kinderstoel zitten?” De meeste baby’s kunnen zonder hulp zitten / zijn klaar voor vast voedsel rond de leeftijd van 6 maanden, dus je wilt een kinderstoel waar ze vanaf die leeftijd veilig in kunnen zitten en die nog jaren meegaat. Met onze 3-in-1 Evolve Kinderstoel zit de hint in de naam, de drie verschillende standen betekenen dat hij meegroeit met je baby, van baby tot peuter – en verder – zonder gereedschap makkelijk om te bouwen.

De Evolve 3-in-1 Kinderstoel is zorgvuldig ontworpen om de allerkleinsten in elke groeifase te ondersteunen, zonder compromissen. Van het ervaren van hun eerste vaste voedsel, het aanschuiven aan de tafel en het experimenteren in de keuken, elke stand is speciaal gemaakt om te voldoen aan de eisen van de leeftijd en behoeften van je baby:

– Allereerst biedt de kinderstoel een comfortabele ruimte voor baby’s eerste hapjes.

– Vervolgens groeit de Evolve met hen mee, tot een stoel voor peuters die hen veilig ondersteunt terwijl ze eten, spelen en groeien.

– En tot slot helpt de Keukenhulp je en je kleintje om samen meer plezier in de keuken te ervaren.

Is het makkelijk schoon te maken?

Er is één belangrijke regel als het gaat om kinderen en eten… er wordt geknoeid! Een kinderstoel wordt elke dag gebruikt en het grootste deel van zijn leven meerdere keren per dag, dus moet hij gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en op te bergen zijn. Hoe gemakkelijk hij te gebruiken is, hebben we al besproken, en voor het schoonmaken zijn er een paar eenvoudige dingen die een wereld van verschil kunnen maken:

– Een uitneembaar, vaatwasmachinebestendig dienblad is een absolute gamechanger, zodat je het onvermijdelijk vuilste deel van de kinderstoel eruit kunt halen en ergens kunt schoonmaken waar het handiger is. En een bonus … het hele dienblad kan ook volledig worden verwijderd, zodat de kleine aan tafel kan zitten en mee kan doen.

– Een stoel die schoongemaakt kan worden bespaart je veel tijd en energie. Stoffen stoelen staan niet noodzakelijkerwijs gelijk aan meer comfort en het kost veel meer moeite om ze schoon te houden. Niemand wil in de broodkruimels van vorige week zitten en oud voedsel dat in de spleten van de stoel zit. Dat kan ook gezondheids- en hygiëneproblemen veroorzaken.

– Een eenvoudig ontwerp. Veel stoelen worden geleverd met ‘extra’s’ zoals speelgoedmandjes of opbergzakjes die in de winkel misschien handig lijken, maar je zult al snel merken dat in het echte leven een ongecompliceerd, eenvoudig ontwerp betekent dat er minder ruimte is voor vuil en viezigheid!

Kan ik de kinderstoel gemakkelijk verplaatsen en opbergen?

Afhankelijk van de inrichting van je ruimte is het niet altijd mogelijk om een kinderstoel de hele dag te laten staan. De Evolve Kinderstoel is ontworpen als aanvulling op elk modern interieur met een tijdloos design en natuurlijke, neutrale kleuren. Als je hem weg moet zetten, kan je binnen enkele seconden de stoel of keukenhulp gemakkelijk inklappen en opbergen.

Is het veilig?

Een van de belangrijkste vragen bij de aankoop van iets dat door je dierbaarste liefde zal worden gebruikt, is natuurlijk “is dit product veilig”. Alle kinderstoelen moeten voorzien zijn van een 5-puntsgordel om de kleintjes veilig in hun stoeltje te houden, vooral op jonge leeftijd. Het is ook belangrijk dat je altijd toezicht houdt op je kind/kinderen wanneer zij hun stoel of keukenhulpje gebruiken, en extra details zoals de constructie van stevige materialen en voorzieningen zoals antislipvoetjes doen er nog een schepje bovenop om uw kleintje te beschermen.

Hier bij Ergobaby geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om voor de aarde te zorgen, zodat deze kan voldoen aan de behoeften van de huidige en toekomstige generatie. Dus zijn we altijd op zoek naar manieren om niet alleen te ontwerpen voor comfort en duurzaamheid, maar ook voor onze planeet. We zijn er trots op dat onze Evolve 3-in-1 Kinderstoel GREENGUARD Gold gecertificeerd is! Van producten met een GREENGUARD-certificaat is wetenschappelijk bewezen dat ze voldoen aan de strengste normen voor chemische emissies ter wereld, waardoor de luchtvervuiling binnenshuis en het risico op blootstelling aan chemische stoffen worden beperkt. Goed voor jou, goed voor je baby, goed voor de planeet.

Gaat het lang mee?

Elk product dat bedoeld is voor gebruik vanaf de babytijd tot aan de peutertijd moet zo gebouwd zijn dat het precies dat doet, terwijl je er zeker van kunt zijn dat het net zo stevig en betrouwbaar is als de dag dat je het uit de doos haalde. Goed ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zijn twee van de dingen waar we hier bij Ergobaby het meest bekend om staan en onze Evolve Kinderstoel voldoet aan deze waarden. Zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige materialen waaronder sterk, mooi beukenhout en slagvast plastic betekenen dat de Evolve Kinderstoel gemaakt is om lang mee te gaan.

We hopen dat dit je heeft geholpen om uit te zoeken wat je zoekt in een kinderstoel, maar als je nog vragen hebt, dan helpen we je graag! Stuur ons een DM op Facebook of Instagram, of mail ons op [email protected]

RELATED POSTS