Ergonomisch, comfortabel, veilig: het beste borstvoedingskussen voor je rug

borstvoedingskussen

Ergonomisch, comfortabel, veilig: het beste borstvoedingskussen voor je rug

Borstvoeding staat bekend als de beste manier om je baby alles te geven wat hij nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling en een sterk immuunsysteem. Tegelijkertijd versterkt het de band tussen moeder en kind en is het gewoon een uniek moment dat alleen jullie samen kunnen beleven. Magisch!
Een borstvoedingskussen kan je helpen het maximale uit de borstvoeding te halen, vooral in het begin. Het helpt je om je baby optimaal aan de borst te leggen en het voor jullie beiden zo comfortabel mogelijk te maken. Want vooral in de eerste weken van het leven van je baby zal je dagelijkse routine er ongeveer zo uitzien: Je gaat zitten en voeden… verschonen…, voeden… een wandeling maken, voeden, verschonen… en opnieuw. Al met al geef je ongeveer 8 uur per dag borstvoeding. Je borstvoedingskussen moet dus comfortabel, ergonomisch en gemakkelijk voor je rug zijn, maar ook veilig voor jullie allebei – zodat het niet kan wegglijden of je baby eraf kan rollen. Ons zachte maar vormvaste Natural Curve Borstvoedingskussen biedt dit allebei. En omdat we onszelf graag overtreffen, hebben we het net een kleine make-over gegeven. Dankzij de nieuwe riem kan hij je nu nog beter ondersteunen bij het geven van borstvoeding.

Het beste borstvoedingskussen van Ergobaby: nu met een praktische veiligheidsriem

Waarom is ons Ergobaby borstvoedingskussen zo goed? Eenvoudig. De ergonomische vorm van het Natural Curve Borstvoedingskussen is speciaal ontwikkeld voor de juiste buik tot buikhouding bij het geven van borstvoeding. Hierdoor kun je je baby op de optimale hoogte positioneren – voor gemakkelijker aanleggen en gezonde en rugvriendelijke borstvoeding. Ons borstvoedingskussen is super zacht en knus, maar tegelijkertijd vormvast en is nu verder verbeterd met een veiligheidsriem met gesp. Je doet gewoon de nieuwe riem om je middel en het kussen kan niet meer wegglijden. Dit maakt het voor jullie beiden nog gemakkelijker om je favoriete borstvoedingshouding aan te houden en nog zorgelozer van het intieme moment te genieten.  

Hier volgt een overzicht van de belangrijkste kenmerken:

– Ergonomische vorm: De unieke contour positioneert je baby op borsthoogte en vermindert de kans dat hij of zij heen en weer rolt. Dankzij de comfortabele hoogte en de ondersteunende vorm kun je je baby vasthouden zonder je rug en nek te belasten of achterover te leunen.

– Tweezijdig ontwerp: de afneembare en wasbare hoes van twee verschillende stoffen biedt maximaal comfort en helpt je om ervoor te zorgen dat je de perfecte positie voor borstvoeding hebt aangenomen.

Links: Gebogen zijde
Rechts: Vlakke zijde

– Voordelen voor baby’s: Het hoofd van je baby’s ligt hoger dan hun buik om de spijsvertering te bevorderen. Ook wordt je baby in een rechte positie gehouden, zodat hij zijn hoofd niet hoeft te kantelen om te drinken. Dit maakt drinken en slikken ook veel gemakkelijker!

– Praktisch handvat: het kussen van A naar B dragen of terug op zijn plaats trekken? De draaggreep maakt het je gemakkelijk.

– Stabiele vorm: Het comfortabele maar stevige schuim behoudt zijn vorm en garandeert een duurzame ondersteuning.

– Veilige pasvorm: De nieuwe veiligheidsriem met gesp is gemakkelijk te gebruiken en houdt het kussen op zijn plaats tijdens het gebruik.

– Ook voor vaders en oudere baby’s: het borstvoedingskussen is niet alleen voor mama en baby. Het is ook het perfecte dagelijkse hulpje voor vaders, broers en zussen, oma’s en opa’s om te knuffelen of de fles te geven. Als je baby ouder is, kun je de riem gewoon verwijderen en het kussen gebruiken om in buikligging te spelen. De gespen verdwijnen gewoon in de stoffen flappen.

Links: Verbinding
Midden: Flesvoeding
Rechts: Op de buik

– Milieuvriendelijk verstuurd: Om verpakkingsruimte te besparen, wordt ons nieuwe borstvoedingskussen samengedrukt verzonden en zet het pas na het uitpakken volledig uit. Dit bespaart niet alleen verpakkingsmateriaal, maar ook CO2-uitstoot dankzij de verzending van een kleinere verpakking.

Wil je meer weten over ons Ergobaby borstvoedingskussen? Neem dan een kijkje in onze online winkel. De beste borstvoedingsposities vind je hier. En hoe je borstvoedingsproblemen vanaf het begin het beste kunt voorkomen, vertelt onze verloskundige Katrin Ritter je in verschillende blogs. Wij wensen je een succesvolle en intieme tijd met je baby en het Ergobaby borstvoedingskussen!

RELATED POSTS