De lichtgewicht Aerloom draagzak draagt als een tweede huid

  • Ergobaby
  • Feb 9, 2023
ergobaby draagzak Aerloom

Heb je al gehoord van onze Ergobaby Aerloom Draagzak? Zo niet, dan wordt het zeker tijd dat je dat doet. Want met deze premium draagzak hebben onze productontwikkelaars en ontwerpers zichzelf letterlijk overtroffen. De vederlichte Aerloom is de eerste babydrager in zijn soort op de markt en maakt gebruik van speciale productietechnieken die de drager uit één stuk weven en tegelijkertijd ademend maken, zodat hij zich individueel aanpast aan elk lichaam van drager tot drager.

Wat ouders willen: Een superlichte, ruimtebesparende, op maat gemaakte draagzak

In de jaren sinds de oprichting van Ergobaby hebben we steeds weer van ouders gehoord dat ze een lichtgewicht en ademende draagzak willen. Een die klein kan worden opgevouwen en compact kan worden opgeborgen, op een ruimtebesparende manier. Eentje die ook comfortabel is, maar toch gemakkelijk te gebruiken. Wat kunnen we zeggen? “Challenge accepted”, dus gingen onze productontwikkelaars op zoek naar innovatieve technieken en materialen in andere sectoren om een draagzak te ontwerpen die zo comfortabel mogelijk bij uw lichaam past.

draagzak baby Aerloom superlicht, ruimtebesparend

Aerloom draagzak: geïnspireerd op sportschoenen

Tijdens hun zoektocht stuitten onze ontwikkelaars onder meer op slip-on sneakers van een mesh-materiaal. Kent u….de flexibele sportschoenen waar u zo in kunt glijden? Ze passen zich individueel aan je voet aan en zijn licht en ademend.  Na wat vallen en opstaan vonden onze ontwerpers een breitechniek die zo stabiel is dat je er veilig je baby in kunt dragen! Dit innovatieve, naadloos gebreide ontwerp staat nu bekend als FormaKnitTM en herdefinieert comfort door zich te rekken en te vormen naar de unieke contouren van uw lichaam, waardoor een ondersteunende, op maat gemaakte pasvorm ontstaat voor zowel u als uw baby. Dankzij de ultralichte en flexibele stof weegt hij slechts 660 gram, kan hij zo worden opgevouwen dat hij in je luiertas past, is hij ademend en draagt hij comfortabel als een tweede huid.

draagzak Baby ultralicht flexibel

87 procent van het breisel is gemaakt van gerecyclede flessen: Vermindering van de CO2-voetafdruk met Aerloom

Een andere ongelooflijke prestatie van onze ontwerpers is dat de Ergobaby Aerloom gemaakt is van garens verkregen uit gerecycleerde plastic flessen (gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard). De gespen, schuivers en alles wat niet van FormaKnit is, is ook Bluesign® gecertificeerd. Dit betekent dat het op een water- en energiebesparende manier wordt geproduceerd met een lage uitstoot. De gehele binnenvoering, evenals de heupgordelvoering, zijn gemaakt van 100% premium katoen. En om een te grote voorraad te vermijden, wordt elke nieuwe collectie slechts in kleine hoeveelheden geproduceerd. Dus door deze 3-positie draagzak te kopen help je ook mee aan een lichtere ecologische voetafdruk en tegelijkertijd aan het beste comfort en de beste pasvorm voor jou en je baby. Klinkt spannend? Neem dan een kijkje in onze online shop en ontdek de drie nieuwe Aerloom ontwerpen Aurora, Spruce en Misty Morning, zoals altijd alleen beschikbaar als beperkte oplage. Daarom vind je de Aerloom draagzak alleen bij geselecteerde retailers.

draagzak Baby Aerloom

En als u besluit uw favoriete Aerloom ontwerp te kopen: Natuurlijk wordt hij geleverd in een recyclebare verzenddoos (inclusief levenslange ErgoPromise garantie). Zo wordt hij minstens de komende 10 jaar een trouwe metgezel voor het gezin en kan hij worden doorgegeven van baby op baby, van avontuur op avontuur.

draagzak Baby

RELATED POSTS