Baby wipstoeltje Test: Waarom kiezen ouders het Ergobaby wipstoeltje?

  • Ergobaby
  • May 5, 2023

Een wipstoeltje is een belangrijk hulpmiddel voor het dagelijkse leven met de baby. Daarom hebben we ons Ergobaby Evolve 3-in-1 Wipstoeltje samen met een kinderorthopedisch chirurg ontwikkeld, om uw baby vanaf de geboorte een veilige en ergonomische zitplaats te bieden wanneer u hem of haar niet kunt dragen. De Ergobaby Baby Bouncer groeit met uw kind mee: van een knuffelige pasgeborene ligstoel tot een ontspannende wipstoel tot een praktische peuterstoel

baby wipstoeltje en een gezonde rug

. Dankzij de innovatieve pasgeboren insert is ons wipstoeltje het eerste en enige wipstoeltje dat door de vereniging Aktion Gesunder Rücken e.V. is gecertificeerd. We zijn dus echt een stap verder gegaan om u ergonomie en comfort te bieden zoals u gewend bent! Maar daar hebben wij natuurlijk niets aan als u als ouders niet tevreden bent over ons product.

Daarom hebben we een “baby wipstoel test” uitgevoerd met 110 ouders in de VS. Gedurende 30 dagen konden de testgezinnen zowel het Ergobaby Evolve-wipstoeltje als het BabyBjörn Bliss-wipstoeltje testen. Wat bleek? Twee keer zoveel ouders gaven de voorkeur aan het Ergobaby ergonomische wipstoeltje. Lees hier in de blog waarom en wat de ouders bijzonder prettig vonden.

Babywipstoeltje test: Ergobaby en BabyBjörn in vergelijking

Het Evolve 3-in-1 Baby Wipstoeltje biedt ergonomische ondersteuning en comfort vanaf de eerste dag tot aan de peutertijd. De BabyBjörn Bliss Baby Bouncer is volgens de fabrikant ook geschikt vanaf de geboorte. Perfect dus voor een directe vergelijking. Beide producten werden intensief onder de loep genomen door 110 Amerikaanse ouders. Het resultaat:

1. Betere ondersteuning voor pasgeborenen

Driekwart van de ondervraagde ouders vond dat het Evolve 3-in-1 Baby Wipstoeltje een betere ondersteuning biedt in het algemeen en voor pasgeborenen in het bijzonder, in vergelijking met de BabyBjörn Bliss.* De meerderheid van de ouders vond ook dat het Evolve Wipstoeltje een betere ondersteuning biedt voor het hoofdje, de heupen en de beentjes van de baby.

Baby in wipstoeltje

2. Meer veiligheid en comfort

Meer dan driekwart van de ouders vond dat hun baby veiliger en geborgener zat in het Ergobaby Evolve 3-in-1 Wipstoeltje in vergelijking met het BabyBjörn Bliss Wipstoeltje.*

3. Gemakkelijker in gebruik

Meer dan twee derde van de ouders vond dat het Ergobaby Evolve 3-in-1 Wipstoeltje gemakkelijker te gebruiken was dan het BabyBjörn Bliss Wipstoeltje.*

Moeder en baby in wipstoeltje

Ergobaby 3-in-1 Evolve Wipstoeltje – het beste babywipstoeltje vanaf de geboorte

Nou, we zijn niet verrast door het resultaat: het Ergobaby veiligheidsharnas kan met een eenvoudig kliksysteem worden vast- en losgemaakt. Het praktische trapje helpt om de rugleuning te verstellen en de elastische stof ondersteunt en geeft ruimte precies waar baby dat nodig heeft. Met het pasgeboren inzetstuk brengt het wipstoeltje de wervelkolom, heupen, benen en het hoofd van de allerkleinsten in een optimale positie en voorkomt het zelfs de ontwikkeling van het plathoofdsyndroom.

baby wipstoeltje en pasgeborenen insert

Precies deze punten maakten ook de testouders enthousiast. We ontvingen bijvoorbeeld beoordelingen als “Ik ben dol op de newborn insert. Het maakte de wip heel comfortabel, maar ook veilig voor mijn kleine baby… Ze zat er absoluut graag in! Ze lachte breeduit elke keer als ik haar in de wip zette. Het moet voor haar heel rustig en geruststellend hebben aangevoeld!” Laten we eerlijk zijn, wat wil je nog meer?

Maar genoeg over de ophemeling. Waarom doet u niet zelf de baby wipstoel test – u kunt ons Evolve wipstoeltje hier bestellen.

*Rating van de ouders die een voorkeur uitspraken voor het Ergobaby Evolve 3-in-1 Wipstoeltje boven het BabyBjörn Wipstoeltje Bliss in een onafhankelijk onderzoek onder meer dan 100 ouders in de VS.

RELATED POSTS