Aerloom: duurzaamheid en lichtheid in een nieuw ontwerp

  • Ergobaby
  • Jun 23, 2022
Aerloom Seagrass Green

Wist u dat we bij Ergobaby in totaal vijf gebieden hebben geïdentificeerd waar we aan willen werken om een betere toekomst voor onze kinderen te creëren? Deze zijn: Duurzaamheid; Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (DEI); Onderwijs en Wetenschap; Liefdadigheid; en Mensen en Politiek. Daarom is onze Aerloom draagzak ontstaan uit de wens om een draagzak te maken die voortborduurt op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij is dus niet alleen mooi en uiterst functioneel, maar ook een liefdesbrief aan onze baby’s en onze moeder aarde.

Duik dus meteen in onze nieuwe Aerloom Ocean Reef-collectie met haar kleuren en dessins “Seagrass Green”, “Abalone”, “Black Pearl”, “Amber Coral” en “Aquamarine”, die doen denken aan een magische onderwaterwereld. En bovenal, ontdek de vele prachtige voordelen van onze meest duurzame draagzak:

Duurzaamheid

Onze Ergobaby Aerloom is gemaakt van 87% innovatief gebreid materiaal gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Ons zogenaamde FormaKnit-materiaal is het eerste in zijn soort dat virtueel uit één stuk wordt geproduceerd op de modernste breimachines. Hierdoor kan het materiaal rekken en zich perfect aanpassen aan alle eisen – een nieuw niveau van comfort en een ondersteunende en individuele pasvorm voor u en uw baby. Bovendien zorgt de ademende structuur ervoor dat u en uw baby niet zweten, zelfs niet op warme dagen.

Lagere co2-voetdruk

Voor ons gaan de zorg voor onze kinderen en de zorg voor de planeet hand in hand. Daarom is de Ergobaby Aerloom gemaakt van garens die gemaakt zijn van gebruikt, gerecycled plastic (gecertificeerd door Global Recycled Standard). Gespen, schuivers en alles wat niet van FormaKnit gemaakt is, is ook Bluesign® gecertificeerd. Het wordt dus op een water- en energiebesparende manier geproduceerd met een lage luchtuitstoot. De volledige binnenvoering, evenals de voering van de heupgordel, zijn gemaakt van 100% katoen (uiteraard Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd). Elke collectie wordt slechts in kleine hoeveelheden geproduceerd om een te grote voorraad te vermijden, en elke Aerloom komt naar u toe in een recyclebare verzenddoos. Dus door deze draagzak te kopen, doet u iets goeds voor uw baby en uwzelf, terwijl u uw ecologische voetafdruk laag houdt.

Lichter onderweg

En niet alleen uw ecologische voetafdruk is kleiner: met net geen 660 gram is de draagzak zelf een van de lichtste op de markt! De ademende en luchtdoorlatende FormaKnit-stof is klein op te vouwen en past gemakkelijk in je luiertas of het opbergmandje van je kinderwagen.

Gegarandeerde duurzaamheid

Van pasgeboren baby tot peuter zal de Aerloom je tijdens al je avonturen vergezellen, want je kunt hem ook naar binnen gericht, naar buiten gericht en op de rug dragen. De materialen die worden gebruikt in onze draagzakken zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zelfs als uw baby – en uw gezin – groeit. Dat is waarom elke Ergobaby draagzak wordt geleverd met de ErgoPromise levenslange garantie. Als u een fabricage- of materiaalfout ontdekt, vervangen we uw drager of onderdeel gratis.

Beperkte beschikbaarheid

Omdat onze nieuwe Aerloom Ocean Reef-collectie slechts in kleine hoeveelheden wordt geproduceerd, is elke kleur slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Dit betekent voor u dat zodra een kleur uitverkocht is, deze niet meer opnieuw in voorraad zal worden genomen. Dus als u al verliefd bent geworden op een van onze nieuwe (of oude) kleuren, kunt u die het beste nu grijpen. De Aerloom is exclusief verkrijgbaar in onze online shop.

Wilt u meer weten over onze doelstellingen en de inzet van Ergobaby? Bekijk dan onze Ergobaby Impact Report van 2021

RELATED POSTS