Adapt SoftFlex Mesh: Aanbevolen door verloskundigen

  • Ergobaby
  • Jul 11, 2022
Adapt SoftFlex Mesh

Dat wij onze producten mooi vinden, wil niet zeggen dat anderen dat ook vinden. Als één van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van ergonomische babydragers streven we er altijd naar om onze producten nog beter te maken, dus zijn we altijd afhankelijk van feedback uit de praktijk. Daarom is het voor ons belangrijk dat zowel ouders als medische deskundigen onze producten testen op geschiktheid voor dagelijks gebruik, ergonomie, hanteerbaarheid en comfort.

Zo gezegd, zo gedaan! Bij de introductie van de herziene Adapt draagzak in september vorig jaar konden we 64 verloskundigen en babywearingadviseurs uit Duitsland en Oostenrijk vragen voor een uitgebreide producttest. Onze dragers worden uitgebreid getest en beoordeeld in het dagelijks leven met veel verschillende gezinnen in de praktijk en met veel verschillende deskundigen en gezondheidsdeskundigen. Na de testfase was er natuurlijk een uitgebreide enquête voor de verloskundigen om in te vullen.

Dit is wat onze testers zeiden

Bent u enthousiast over de resultaten? Terecht, en dat waren wij ook. Daarom willen we u niet te veel in spanning houden: Meer dan 92 procent van de experts zou onze draagzak aanbevelen. Over het geheel genomen kreeg het product het cijfer “goed” (1,9). Het resultaat is indrukwekkend en we zijn erg trots dat onze nieuwe Ergobaby draagzak zo goed ontvangen wordt door baby’s, ouders en gezondheidsprofessionals.

Wat maakt de Adapt nog beter?

Maar u vraagt zich waarschijnlijk af: Wat is er nieuw aan de Adapt draagzak van Ergobaby? Dat zullen we u vertellen. U ziet het misschien niet altijd op het eerste gezicht, maar we veranderen altijd kleine details om een product naar het volgende niveau van ontwikkeling te brengen.

Aan de ene kant hebben we een volledig nieuw, zeer ademend materiaal, het SoftFlex™Mesh, dat bijna 90% van de draagzak uitmaakt dankzij de ruitvormige, superluchtige-lichte constructie, goed aansluit en precieze ondersteuning biedt, en aan de andere kant hebben we een volledig nieuwe pasvorm voor ouders. Met dunnere en slankere schouderbanden passen er nog meer proporties in deze ergonomische 3-positie draagzak. En om het nog makkelijker te maken in het dagelijks leven met baby, hebben we ook de gespgeleiding op de schouderbanden en de bijbehorende verbindingsband veranderd.

Bovendien heeft de heupgordel, net als bij de Omni Breeze, grote ventilatiegaten in het schuim, zodat niets geweldige, actieve avonturen in de weg staat. Natuurlijk wordt ook de veiligheid niet verwaarloosd. Reflectoren aan de voorkant van het rugpand en aan de achterkant van de schouderbanden zorgen ervoor dat avontuurlijke gezinnen altijd zichtbaar zijn.

Wat de mensen het meest beviel

De respondenten waren vooral te spreken over het gebruiksgemak, het ademende, zachte materiaal, het hoge comfort dankzij de zachte vulling en de mogelijkheid om de Adapt optimaal en traploos aan te passen aan de grootte van het opgroeiende kind en het eigen lichaam, afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Geen wonder, de onderhoudsvriendelijke Ergobaby Adapt is zo eenvoudig als 1-2-3, en u kunt hem gebruiken vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd (ca. 20,4 kg). Hij biedt u flexibele mogelijkheden om uw kind te dragen: vanaf de geboorte in de binnendraagstand en vanaf zes maanden ook in de heup- en rugdraagstand.

Als je onze geweldige draagzak nog niet kent, bekijk hem dan in onze winkel en test hem zelf in je plaatselijke babywinkel. En een kleine tip: Als je liever onze knuffelzachte en geborstelde katoen hebt, kan je dezelfde draagzak krijgen, alleen in een ander materiaal.

RELATED POSTS