Neem deel aan de Ergobaby Kerstschattenjacht!

  • Ergobaby
  • Dec 1, 2023

Hebben jullie zin in een klein spel waarmee jullie de kersttijd zoeter kunnen maken? Ga dan op zoek naar onze feestelijke vriendjes die zich hebben verstopt op onze webshop en win een van de 20 prijzen!

Wat kunnen jullie winnen?

Dit jaar verloten we met Kerstmis niet slechts één prijs voor een winnaar, maar 20 prijzen voor 20 winnaars! En waarom? Omdat we dit jaar 20 jaar oud zijn geworden en dat vieren we vanaf de eerste tot de laatste dag van het jaar met cadeautjes voor jullie!

Onder de prijzen bevinden zich onze Embrace Newborn Draagzak, de Omni Breeze Draagzak, de On-the-Move Slaapzak, onze poppendragers en ons Evolve 3-in-1 wipstoeltje.

Welke prijs willen jullie winnen? Laat ons bij deelname weten welke prijs jullie voorkeur heeft, zoals op een verlanglijstje voor de Kerstman (wij spelen in dit geval de Kerstman), en laat je dan verrassen welk product uiteindelijk onder jullie boom (of in het pakket) ligt. We hopen dat jullie plezier hebben met de speurtocht en net zoveel van verrassingen houden als wij!

Alle prijzen worden willekeurig gekozen.

Hoe kunnen jullie meedoen?

Of jullie nu op je telefoon zitten terwijl je kind slaapt, het voedt, de dag afsluit of tussendoor een pauze neemt – bezoek onze webshop en ga op zoek naar onze vijf feestelijke vreindjes die zich hebben verstopt tussen onze producten.

Ontdek ons assortiment, vind alle vijf kerstfiguren en maak kans op een van de 20 prijzen. En geen zorgen, we geven jullie in deze blog en op onze socialemediakanalen wat aanwijzingen waar jullie precies moeten zoeken.

Dit zijn onze vijf kerstfiguren waar jullie naar moeten zoeken:

Vertel het ook aan jullie vrienden of familie, help elkaar of start een competitie om te zien wie de eerste figuur vindt. Laten we eens kijken wie van jullie sneller is. Want hoe meer mensen zoeken, hoe groter de kans dat jullie alle vijf figuren vinden.

Zorg ervoor dat jullie ons volgen op Instagram @ergobaby_nederland! Daar zullen we elke dag een nieuwe aanwijzing geven over waar de betreffende kerstfiguur verstopt zit.

Omdat het Kerstmis is en we jullie het liefst allemaal willen verwennen, vind je hier alvast alle aanwijzingen. Misschien zijn jullie wel net zo ongeduldig als wij en willen jullie meteen op zoek gaan. Nou, ga ervoor!

Aanwijzing 1: Ervaar de magie van Kerstmis met een van de helpers van de Kerstman! Hij speelt een belangrijke rol voor de allerkleinsten! Kunnen jullie dit kleine kereltje vinden?

Aanwijzing 2: Trek iets warms aan, het is een beetje koud! De sneeuwpop bevindt zich op een knusse, veilige plek met een koude bries om de neus! Maar waar is hij?

Aanwijzing 3: Zo lief en vredig als een engel. De ijsbeer houdt een winterslaap en wordt dag en nacht lekker warm gehouden. Kun jij hem vinden?

Aanwijzing 4: Waggel met de pinguïn naar het schattigste kerstcadeau voor de kleintjes. Ze voelen zich dan groot en kunnen hun favoriete pop of knuffel meenemen. Naar welke plek heeft de pinguïn jullie geleid?

Aanwijzing 5: Spring naar deze gezellige plek waar een pasgeborene de wereld kan observeren of een peuter kan ontspannen! Waar hupt en wiebelt onze sneeuwhaas?

En wat moeten jullie doen als jullie alle kerstfiguren hebben gevonden?

Als jullie de vijfde en laatste winterfiguur hebben gevonden – neem dan even de tijd om te vieren. Noteer waar welke figuur zich heeft verstopt, vul het deelnameformulier in en vertel ons waar jullie de 5 winterfiguren hebben gevonden. Verstuur het formulier en duim dat jullie een van de 20 winnaars worden.

Jullie hebben tot 5 december 23:59 uur de tijd om het formulier in te vullen en jullie winstkans te vergroten. Op 6 december geven we jullie een Sinterklaascadeau en laten we weten of jullie hebben gewonnen. Dan mogen jullie ons jullie kleur- en designvoorkeuren doorgeven en alvast bedenken aan wie jullie met Kerstmis een plezier willen doen of dat jullie jezelf willen verwennen met een prachtig Sinterklaascadeau.

We duimen allemaal voor jullie, wensen jullie een vrolijke speurtocht en zijn benieuwd hoeveel van jullie deze unieke kans niet willen missen.

RELATED POSTS