GRATIS Away Draagzak Graphite Grey met de code FREEAWAY bij elke aankoop van een Metro+ kinderwagen

Ergobaby Aura-babydraagdoek

€ 49,90

Niets is rustgevender voor een baby dan de hartslag van zijn moeder. Onze gebruiksvriendelijke draagdoek is ideaal voor beginners. Wikkelen maar!

 • Eenvoudig om te knopen dankzij de geleiderand
 • Lichtgewicht en ademend
 • Ondersteunend voor de baby
 • Eén maat voor bijna alle baby’s, van klein tot groot
 • Afmetingen: 490 x 53.4 cm
 • 100% viscose, gemaakt van eucalyptus en acacia
 • ErgoPromise Lifetime Guarantee
3,6-13,6 kg 3,6–11,3kg
In de machine wasbaar op 30 °C In de machine wasbaar op 30 °C
Geïntegreerde opbergzak Geïntegreerde opbergzak

Draag uw baby onbezorgd en met alle vertrouwen. Van het materiaal tot de afwerking, wij staan achter onze producten. Als u een productiefout of materiaaldefect aantreft, zullen wij uw draagzak of onderdeel kosteloos vervangen. Dat is de ErgoPromise.

Licht, gebruiksvriendelijk en luchtig

Eenvoudig om te knopen
Ademend
Zacht voor de babyhuid
Ondersteunend voor de baby
Geïntegreerde opbergzak

Instructie

Hoe de Ergobaby Aura Babydraagdoek te gebruiken

FAQ’s

 1. Wat maakt de Ergobaby Aura Baby Wrap zo bijzonder?
  De lichtgewicht Ergobaby Aura Wrap heeft een uitgekiend ontwerp en is geschikt voor beginnende draagdoekgebruikers. Ideaal voor jonge ouders en pasgeboren baby’s. De doek is gemaakt van ademend, superzacht materiaal en is voorzien van een geïntegreerd zakje waarin u hem makkelijk kunt opbergen. Onze draagdoeken zeer geschikt voor beginners, want de contrasterende stiksels op de rails helpen u bij het inwikkelen.
 2. Waar is de Aura Baby Wrap van gemaakt?
  Aura Baby Wraps zijn gemaakt van 100% viscose op basis van eucalyptus en acacia. Dit ademende, luxueus zachte materiaal houdt u en uw baby beter koel. Toch is het sterk en stevig, zodat u uw kindje goed tegen u aan kunt houden zonder dat het onderuitzakt.
 3. Is de Aura Baby Wrap geschikt voor te vroeg geboren baby’s?
  Wij raden u aan advies in te winnen bij een arts over geschikte draagposities voor prematuren.
 4. Welke draagposities zijn mogelijk met de Ergobaby Aura Baby Wrap?
  De Ergobaby Aura Baby Wrap is speciaal ontworpen als gebruiksvriendelijke draagdoek voor de klassieke draaghouding waarbij u de baby op uw buik draagt met het gezicht naar u toe.
 5. Kan ik de baby ook met het gezicht naar voren dragen? Of op mijn rug?
  Wij raden u af om de baby met het gezicht naar voren te dragen in de Aura Baby Wrap, omdat er dan te veel druk komt te staan op de ruggengraat en gewrichten van de baby en op de rug van de drager. Wanneer uw baby eraan toe is om rond te kijken, meestal is dat zo rond de vijfde maand, raden wij u aan om een babydrager te gaan gebruiken die is ontworpen om uw kindje ergonomisch verantwoord en comfortabel mee te nemen terwijl het naar voren kan kijken, zoals de Ergobaby 360 of Omni 360. Als u de baby op uw rug draagt, is de kans groter dat de baby letsel oploopt, omdat het lastig is om in deze positie de baby goed in te wikkelen met het strechmateriaal.
 6. Kan ik borstvoeding geven in de Aura Baby Wrap?
  Ja, u kunt borstvoeding geven in de draagdoek. Wij raden u aan om de baby rechtop, buik aan buik in te wikkelen, waarbij de baby een klein stukje lager zit dan normaal, maar nog wel stevig, zodat u de baby goed kunt aanleggen. Blijf altijd alert wanneer u borstvoeding geeft. Positioneer de baby meteen na het voeden weer in de juiste houding. Zorg dat u de baby niet te strak inwikkelt.
 7. Kan mijn baby oververhit raken in de Ergobaby Wrap?
  De temperatuur is iets waar u altijd op moet letten wanneer u uw baby draagt. De Ergobaby Wrap is echter gemaakt van dunner, ademend materiaal dat u en uw baby gedurende de hele dag koel houdt.
 8. Wat bedoelt u met “één maat voor iedereen”?
  Ergobaby Aura Baby Wraps zijn zodanig lang dat vrijwel iedereen, van klein tot een maatje meer, hem comfortabel kan gebruiken. Uw maat is alleen bepalend voor het aantal malen dat u de doek om uw middel kunt wikkelen.
 9. Hoe onderhoud ik mijn Aura Baby Wrap? Kan ik hem in de machine wassen?
  Ja, de Ergobaby Wrap kan in de machine worden gewassen en is dus eenvoudig schoon te maken. Wij raden u aan om de Ergobaby Wrap in koud water te wassen met een fijnwasprogramma en een mild wasmiddel. De doek moet liggend drogen. Wij raden u aan om de doek niet tegelijkertijd te wassen met kleding met ritssluitingen, knopen, drukknopen of klittenband, aangezien het materiaal daardoor kan beschadigen.
 10. Hoe komt het dat de Aura Baby Wrap zo handig kan worden opgeborgen?
  Dankzij het lichtgewicht materiaal en het geïntegreerde opbergzakje, kunt u de Aura Baby Wrap heel eenvoudig en compact opbergen en handig meenemen in uw luiertas.
 11. Is de Ergobaby Baby Wrap geschikt als vervanger voor een Ergobaby-draagzak?
  Met zowel de Ergobaby Wrap als de Ergobaby-draagzak kunt een baby vanaf de geboorte met u meedragen, maar de Ergobaby Wrap is niet geschikt voor baby’s vanaf 13,6 kg. Daarom raden wij u ten sterkste aan om een Ergobaby-draagzak aan te schaffen wanneer uw baby daar qua leeftijd en gewicht aan toe is. De Ergobaby-draagzak biedt meer stevigheid. Hiermee kunt u comfortabel een zwaarder kind dragen. Bovendien kunt u kiezen uit meer draagposities (zoals de buikpositie met het gezicht naar voren).
 12. Ik heb het gevoel dat mijn baby niet helemaal veilig in de draagdoek zit. Doe ik iets verkeerd?
  Als de draagdoek niet helemaal goed aanvoelt, controleer dan de volgende drie punten: 1) Controleer of de doek stevig genoeg is aangetrokken. Bepaal aan de hand van de geleiderand of u het juiste deel aantrekt. 2) Zorg dat de gekruiste delen plat op uw rug liggen. 3) Zorg dat de “X” op uw rug goed in het midden zit, of hoger wanneer u een groter kind draagt.

Trusted Shops Reviews