Ergobaby 3-In-1 Evolve Bouncer

As low as € 199,90

GRATIS Speelboog bij aankoop van een wipstoeltje. Voeg het wipstoeltje en de Speelboog van uw keuze toe aan uw winkelmandje en gebruik de code TOYBAR. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingscodes. Zolang de voorraad strekt.

Leeftijd: pasgeborenen 2,5kg en kindjes tot 13,2kg (ca. 2 jaar)

Het Evolve 3-in-1-wipstoeltje is gemaakt om met uw kleintje mee te groeien: van een knus ligstoeltje voor pasgeborenen... tot een ontspannend wipstoeltje voor baby's... tot een functioneel peuterzitje

 • Ergonomische ondersteuning en comfort vanaf dag 1 tot in de peutertijd
 • Het verkleinkussen voor pasgeborenen biedt ondersteuning van hoofd tot heupen en helpt schedelafplatting te voorkomen
 • Het zachte tricot en de ademende mesh zorgen voor comfort op de juiste plaatsen
 • In drie hoogtes verstelbaar met gebruiksvriendelijk voetpedaal en veiligheidsvergrendeling
 • Plat opvouwbaar zodat het wipstoeltje eenvoudig kan worden vervoerd of naar een andere kamer kan worden verplaatst
 • Natuurlijke schommelbeweging: geen stekkers, batterijen of schakelaars nodig
 • Verwijderbare en machinewasbare stoffen zitting
 • Aanbevolen door een pediatrisch orthopedist
 • ErgoPromise Lifetime Guarantee
Evolve Bouncer banner

In Één Oogopslag

Easy adjust pictogram
Makkelijk te verstellen en op te vouwen
Built in airflow pictogram
Geïntegreerde luchtdoorstroming
Head to hips support pictogram
Ondersteuning van hoofd tot heupen
Growth pictogram
Groeit mee met baby
Washing machine pictogram
Machinewasbare stoffen zitting
Flat head syndrom prevention pictogram
Helpt schedelafplatting voorkomen
Rocking pictogram
Natuurlijke schommelbeweging
Easy clip pictogram
Tuigje eenvoudig vast te gespen

Productkenmerken

Newborn in evolve bouncer photo
Belangrijk voor pasgeborenen
3-in-1 wipstoeltje dat met uw kindje meegroeit
Evolve bouncer soft mesh photo
Zacht tricot en ademende mesh
Quick and easy step pedal position change
Newborn photo showing head position in evolve bouncer
Helpt schedelafplatting voorkomen
Verwijderbare en machinewasbare stoffen zitting
Carried folded evolve bouncer photo
Plat opvouwbaar dus eenvoudig mee te nemen
Natuurlijke schommelbeweging: baby erin en klaar

Productdetails

Gewicht ca. 3,8 kg
Leeftijd: Pasgeboren tot ca. 3 jaar
Maximaal gewicht kind 13,2 kg
Materiaal Mesh: 100% Polyester
Ponte-Knit: 79% Polyester / 17% Viskose / 4% Elasthan
Twill: 100% katoen
Frame: ABS Kunststof
Wat zit er in de doos Evolve 3-in-1 Bouncer, Verkleinkussen voor pasgeborenen
Montage nodig? Geen
Evolve bouncer face dimension photo Evolve bouncer side dimension photo Evolve bouncer folded dimension photo

Keurmerken / Certificeringen

AGR award badge

Instructie

Evolve Bouncer: Stof verwijderen
Evolve Bouncer: Hoogte aanpassen
Evolve Bouncer: Baby erin leggen
Evolve Bouncer: Opslag
Evolve Bouncer: Verwijder verkleinkussen voor pasgeborenen
Evolve Bouncer: Overgang naar peuter
Evolve Bouncer: Bijvoegen van het speelboog

Handleidingen

BOUNCER HANDLEIDINGEN

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we de speelboog van de Evolve 3-in-1 Wipstoel zo ontworpen dat het los komt van het wipstoeltje, zodat kinderen nooit opgetild of gedragen kunnen worden in het product. Om ervoor te zorgen dat het ontwerp effectief werkt als een veiligheidsfunctie, kan er enige lichte variatie zijn in de pasvorm van het product. Als u vindt dat de speelboog te los op het frame van het wipstoeltje zit, kunt u een kleine eenvoudige aanpassing doen door de uiteinden van de speelboog iets naar elkaar toe te buigen. Til of verplaats een kind nooit terwijl hij nog in het wipstoeltje zit, ook al lijkt de speelboog veilig vast te zitten.

FAQ’s

 1. Vanaf welk gewicht kan ik het Evolve-wipstoeltje gebruiken?
  Het Evolve 3-in-1 wipstoeltje groeit met uw kleintje mee vanaf de geboorte (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg) totdat het kind 13,2 kg weegt. Kan vanaf de geboorte worden gebruikt met de uitneembare insert voor pasgeborenen. Dit insert, dat door onze pediatrisch orthopedist is goedgekeurd, ondersteunt de baby van hoofd tot heupen. Voor grotere baby’s fungeert het wipstoeltje als een comfortabel plekje waar ze kunnen rusten, schommelen of zich vermaken met de speelgoedbar. Als uw kleintje peuter wordt, kunt u het Evolve-wipstoeltje gebruiken als peuterstoel. Heerlijk voor peuters om tot rust te komen. Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met een medische aandoening moet u professioneel medisch advies inwinnen voordat u het product in gebruik neemt.
 2. Kan ik het Evolve-wipstoeltje gebruiken voor mijn pasgeboren baby?
  Ja, het Evolve 3-in-1 wipstoeltje is specifiek ontwikkeld om baby’s vanaf dag 1 te ondersteunen (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg). U moet dan de uitneembare insert voor pasgeborenen gebruiken. Het Evolve wipstoeltje is onmisbaar voor pasgeborenen en ondersteunt ze van hoofd tot heupen. Het wipstoeltje is ontworpen om een ergonomische M-positie van de babyheupjes tot stand te brengen. Verder wordt het hoofdje van de pasgeborene ondersteund om schedelafplatting te helpen voorkomen. Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met een medische aandoening moet u professioneel medisch advies inwinnen voordat u het product in gebruik neemt.
 3. Hoe snel kan ik het Evolve-wipstoeltje voor mijn baby in gebruik nemen?
  U kunt het Evolve 3-in-1 wipstoeltje gebruiken vanaf dag één dat u uw baby van het ziekenhuis mee naar huis neemt (minimumgewicht 2,5 kg). He stoeltje is specifiek ontwikkelt om kleintjes zelfs al vanaf dag 1 te ondersteunen. Het Evolve-wipstoeltje past in een standaarduitrusting voor pasgeborenen. De insert voor pasgeborenen biedt jonge baby’s onovertroffen ondersteuning van hoofd tot heupen. Het wipstoeltje is ontworpen om een ergonomische M-positie van de babyheupjes tot stand te brengen. Verder wordt het hoofdje van de pasgeborene ondersteund om schedelafplatting te helpen voorkomen. Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met een medische aandoening moet u professioneel medisch advies inwinnen voordat u het product in gebruik neemt.
 4. Hoe lang kan ik het Evolve-wipstoeltje blijven gebruiken?
  Met de ergonomische insert kan het Evolve-wipstoeltje vanaf de geboorte worden gebruikt (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg). De insert kan worden gebruikt totdat de baby 5,5 kg weegt. De babymodus kan worden gebruikt vanaf de geboorte totdat de baby 9 kg weegt of tot wanneer de baby rechtop begint te zitten. De peutermodus kan worden gebruikt vanaf het moment dat het kindje zelfstandig in en uit het stoeltje kan komen totdat het kind 13,2 kg weegt.
 5. Moet mijn kindje zelfstandig kunnen zitten wanneer ik het Evolve-wipstoeltje gebruik?
  Alleen wanneer het wipstoeltje als peuterstoel wordt gebruikt, moet een kindje zelfstandig kunnen zitten. De peutermodus kan worden gebruikt vanaf het moment dat het kindje zelfstandig in en uit het stoeltje kan komen totdat het kind 13,2 kg weegt.
 6. Hoe lang moet ik de insert blijven gebruiken? Wanneer is een baby lang of oud genoeg om zonder insert in het wipstoeltje te kunnen zitten?
  De insert voor pasgeborenen kan worden gebruikt vanaf de geboorte (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg) totdat de baby 5,5 kg weegt. Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met een medische aandoening moet u professioneel medisch advies inwinnen voordat u het product in gebruik neemt.
 7. Is het wipstoeltje geschikt voor baby’s die een spreidbroekje dragen?
  Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met een medische aandoening moet u professioneel medisch advies inwinnen voordat u het product in gebruik neemt.
 8. Wat als mijn baby een lage spierspanning heeft?
  De insert voor pasgeborenen kan worden gebruikt vanaf de geboorte (bij een gewicht van ten minste 2,5 kg) totdat de baby 5,5 kg weegt. Voor baby’s met een laag geboortegewicht en kinderen met een medische aandoening moet u professioneel medisch advies inwinnen voordat u het product in gebruik neemt.
 9. Wat maakt het Evolve-wipstoeltje zo bijzonder?
  Het Evolve 3-in-1 wipstoeltje ondersteunt u en uw baby al vanaf dag 1. De insert voor pasgeborenen wordt aanbevolen door een pediatrisch orthopedist en biedt onovertroffen ondersteuning van hoofd tot heupen. Het stoeltje groeit met uw kindje mee, van pasgeborene tot zuigeling tot peuter. Voor het Evolve-wipstoeltje hebben we een combinatie van zacht tricot en ademende mesh gebruikt om op alle juiste plaatsen zachtheid en luchtstroming te creëren. Met de voetpedaal kunt u eenvoudig en probleemloos wisselen tussen de modi van het wipstoeltje en kunt u het stoeltje plat opvouwen, zodat u het makkelijk kunt opbergen. Het lichtgewicht Evolve-wipstoeltje is ideaal om overal in huis te gebruiken. Dankzij het doordachte ontwerp past het fraai in elk interieur. Wordt geleverd met de levenslange ErgoPromise-garantie.
 10. Wat maakt het Evolve-wipstoeltje ergonomisch?
  De hoeken en posities van het wipstoelzitje zijn ontwikkeld met het oog op ergonomische ondersteuning en comfort. De insert voor pasgeborenen, dat wij hebben ontwikkeld in samenwerking met een pediatrisch orthopedist, biedt ondersteuning van hoofd tot heupen. Het biedt ergonomische ondersteuning voor uw kleintje op alle juiste plekken met een ergonomische M-positionering van de heupjes en een speciaal ontwikkelde hoofdsteun die schedelafplatting helpt voorkomen. Deze doordachte snufjes zorgen al vanaf dag 1 voor een veilig en ondersteunend nestje voor uw pasgeboren kindje.
 11. Wat is het verschil tussen een wipstoeltje en een babyschommel?
  Babyschommels hebben vaak batterijen, schakelaars of stekkers. Het Evolve-wipstoeltje wordt aangedreven door de eigen bewegingen van de baby. Met zachte, natuurlijke bewegingen kan de baby genieten van het kalmerende effect van de schommelingen. U hebt geen batterijen, schakelaars of stekkers nodig. U hoeft er alleen maar een baby in te zetten!
 12. Waarom wordt het Evolve-wipstoeltje niet motorisch aangedreven, en werkt het alleen met natuurlijk schommelen?
  Oudere baby’s kunnen zichzelf kalmeren door het wipstoeltje met hun eigen gewicht te laten schommelen. Ze kunnen zelf bepalen wat ze prettig vinden. Zo wordt overstimulatie door externe bronnen voorkomen en wordt de baby niet overvoerd met zijwaartse rolbewegingen.
 13. Hoeveel weegt het Evolve 3-in-1 wipstoeltje?
  Het Evolve-wipstoeltje weegt 3,8 kg. Hierdoor kunt u het stoeltje eenvoudig meenemen naar een andere kamer of meenemen als u op reis bent.
 14. Wat zijn de afmetingen van het Evolve-wipstoeltje als het stoeltje is ingeklapt?
  De afmetingen van een ingeklapt Evolve-wipstoeltje zijn: L 84,5 cm x W 41,5 cm x H 14,5 cm.
 15. Wat is de hoogte van het Evolve-wipstoeltje in elk van de 3 verschillende standen en wat zijn de hoeken?
  In de laagste stand is de hoogte van het Evolve-wipstoeltje 43,2 cm hoog in een hoek van 32°, in de middelste stand is de hoogte 50,8 cm in een hoek van 38,5° en in de hoogste stand is de hoogte 55,9 cm in een hoek van 45°.
 16. Is er een speelgoedbar voor het Evolve-wipstoeltje?
  Ja, er is een speelgoedbar voor het Evolve-wipstoeltje. Deze is apart verkrijgbaar en beschikbaar voor verkoop.
 17. Wordt de insert voor pasgeborenen apart verkocht?
  Nee, het verkleinkussen voor pasgeborenen wordt niet apart verkocht.
 18. Welke accessoires zijn er beschikbaar voor het Evolve-wipstoeltje?
  Ook verkrijgbaar: Speelgoedbar, transport-/opbergtas, extra bekleding.
 19. Van welke stof is het Evolve-wipstoeltje gemaakt?
  Alle materialen die in het Evolve-wipstoeltje zijn verwerkt, zijn getest op afwezigheid van schadelijke stoffen. De zachte, behaaglijke stoffen delen van het Evolve-wipstoeltje zijn gemaakt van Ponte-tricot (79% polyester, 17% rayon, 4% spandex) en de ademende mesh (100% polyester) geeft de baby comfort op alle juiste plekken. De rugzijde is gemaakt van zacht katoenen keperweefsel. De stof is duurzaam en gaat dus lang mee.
 20. Waar zijn het frame en het onderstel van gemaakt?
  Het onderstel en het frame zijn gemaakt van een combinatie van plastic en metaal (onderkant en contactpunten van thermoplastisch rubber).
 21. Zit er pvc in de plastic onderdelen?
  Nee, de plastic onderdelen van het Evolve-wipstoeltje zijn pvc-vrij.
 22. Waar zijn de speeltjes aan de Speelgoedbar van gemaakt?
  De speelgoedbar is gemaakt van verschillende materialen. Het hoofdmateriaal is katoenen keperweefsel. Het ribfluwelen detail is van polyester en de bekleding is van Ponte-tricot (79% polyester, 17% rayon, 4% spandex). De vulling van de speelgoedbar is gemaakt van polyestervezel. De zeester heeft een plastic laag aan de binnenkant en in de andere speeltjes zit een bel/rammelaar.
 23. Heb ik gereedschap nodig om het Evolve-wipstoeltje in elkaar te zetten?
  U hebt geen gereedschap nodig om het Evolve-wipstoeltje in elkaar te zetten. Het stoeltje wordt kant-en-klaar in de doos geleverd.
 24. Hoe zet ik het Evolve-wipstoeltje in een andere positie?
  Zorg dat de veiligheidsvergrendeling op het onderstel in de stand ‘groen’ staat. Druk de voetpedaal aan het onderstel van het Evolve-wipstoeltje in met uw voet en beweeg tegelijkertijd het zitje met uw hand omhoog of omlaag. Als u de gewenste positie hebt bepaald, zet u de veiligheidsvergrendeling in de stand ‘rood’. Hoewel het gebruik van de vergrendeling niet verplicht is, kunt u deze voor extra veiligheid het beste in de stand ‘rood’ zetten.
 25. Hoe vouw ik het Evolve-wipstoeltje plat op?
  Het Evolve-wipstoeltje kan met de gebruiksvriendelijke voetpedaal plat worden opgevouwen, zodat u het wipstoeltje eenvoudig kunt opbergen. Ontgrendel de veiligheidsvergrendeling die zich aan de zijkant van het wipstoeltje bevindt en zorg dat de veiligheidsvergrendeling aan de achterkant in de stand ‘groen’ staat. Druk vervolgens de voetpedaal in en duw het wipstoeltje naar beneden, naar de laagste positie. Vervolgens kunt u het stoeltje compact opbergen.
 26. Hoe verwijder ik de insert voor pasgeborenen wanneer het niet meer wordt gebruikt?
  Wanneer u de insert voor pasgeborenen niet langer nodig hebt, kunt u het kussen eenvoudig uit het Evolve-wipstoeltje weghalen en vervolgens opbergen. Het verwijderen gaat het makkelijkst wanneer u het tuigje losgespt. Verwijder de insert voor pasgeborenen niet terwijl de baby in het wipstoeltje zit.
 27. Kan het tuigje worden verwijderd?
  Ja, het tuigje kan worden verwijderd. Als u het tuigje van het Evolve-wipstoeltje wilt verwijderen, moet u de sleuf aan de onderkant van het wipstoeltje openen en het klittenband op het tuigje aan beide zijden losmaken. Als het klittenband is losgemaakt, kunt u het tuigje door de sleuf halen en van het wipstoeltje verwijderen. Verwijder het tuigje niet terwijl de baby in het wipstoeltje zit. Gebruik het wipstoeltje alleen zonder tuigje wanneer uw kindje groot genoeg is voor de peutermodus.
 28. Hoe kan ik de hoes van het wipstoeltje verwijderen?
  Als u de hoes wilt verwijderen, moet u de sluitingen achter het zitje van het Evolve-wipstoeltje op het onderstel losmaken. Vervolgens kunt u de hoes van het frame trekken. Als u de hoes er weer op wilt doen, moet u deze over het frame trekken totdat het frame is bedekt. Vervolgens maakt u de sluitingen aan de achterkant het wipstoeltje achter op het onderstel vast.
 29. Kan ik de hoes van het wipstoeltje wisselen?
  Ja, u kunt de hoes van het Evolve-wipstoeltje wisselen. Als u de hoes wilt verwijderen, moet u de sluitingen achter het zitje van het wipstoeltje op het onderstel losmaken. Vervolgens kunt u de hoes van het frame trekken. Als u de hoes er weer op wilt doen, moet u deze over het frame trekken totdat het frame is bedekt. Vervolgens maakt u de sluitingen aan de achterkant van het wipstoeltje op het onderstel vast.
 30. Hoe kan ik de speelgoedbar bevestigen en verwijderen?
  De speelgoedbar biedt onderhoudende speelmogelijkheden terwijl uw baby lekker in het Evolve-wipstoeltje zit. De speelgoedbar kan eenvoudig aan het frame van het wipstoeltje worden bevestigd en er weer vanaf worden gehaald. Trek de zijkanten van de speelgoedbar eenvoudig ietsje opzij en klem de boog boven het tuigje rond het frame van het wipstoeltje. Als u de speelgoedbar wilt verwijderen, trekt u de zijkanten van de boog naar buiten en haalt u deze eenvoudig van het frame af. Als u het Evolve-wipstoeltje gebruikt in combinatie met de speelgoedbar, mag u het wipstoeltje niet aan de speelgoedbar optillen.
 31. Waar kan de speelboog het beste geplaatst worden op het wipstoeltje?
  De aanbevolen positie van de speelboog op het frame van het Evolve wipstoeltje is net onder het harnas. De speelboog kan echter ook net boven het harnas worden geplaatst als u daar de voorkeur aan geeft. Beide posities zijn getest op veiligheid en zijn veilig voor de baby. Zorg ervoor dat u het wipstoeltje nooit aan de speelboog optilt of draagt.
 32. Kan ik het Evolve-wipstoeltje makkelijk meenemen?
  Het Evolve-wipstoeltje is licht en weegt slechts 3,8 kg. Met de gebruiksvriendelijke voetpedaal kunt u het wipstoeltje eenvoudig in een andere positie zetten of inklappen. Het ingeklapte stoeltje kunt u makkelijk opbergen of meenemen als u op reis gaat. Als u ermee op reis gaat, kunt u het wipstoeltje eenvoudig in de Evolve-transporttas ritsen en optillen aan het handvat van de tas. De transporttas wordt apart verkocht.
 33. Hoe moet ik het Evolve-wipstoeltje opbergen?
  Het Evolve-wipstoeltje kan met de gebruiksvriendelijke voetpedaal plat worden opgevouwen, zodat u het stoeltje eenvoudig kunt opbergen. Ontgrendel de veiligheidsvergrendeling, druk de voetpedaal in en duw het wipstoeltje naar de laagste positie. Vervolgens kunt u het wipstoeltje compact opbergen.
 34. Past de speelgoedbar ook in de transporttas?
  Ja, als u de speelgoedbar van het Evolve-wipstoeltje afhaalt, kunt u deze ook in de transporttas meenemen.
 35. Kan ik het Evolve-wipstoeltje optillen aan de speelgoedbar?
  Nee. Gebruik de speelgoedbar nooit als handvat.
 36. Is het Evolve-wipstoeltje veilig?
  Het Evolve-wipstoeltje is veilig wanneer het wordt gebruikt in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing en de waarschuwingen. Lees alle instructies en waarschuwingen en volg deze op voordat u het product in gebruik neemt. Als u vragen hebt, neem dan contact op met ons klantenserviceteam voordat u een Ergobaby-product in gebruik neemt. Het Evolve-wipstoeltje voldoet aan alle verplichte wettelijke normen, waaronder, maar niet beperkt tot: ASTM F2167/16 CFR 1229 en ASTM F2613,2/16 CFR 1232 in de VS, en EN 12790 in Europa.
 37. Wat maakt het dat de insert voor pasgeborenen veilig is voor mijn baby?
  De insert voor pasgeborenen, dat wij hebben ontwikkeld in samenwerking met een pediatrisch orthopedist, biedt ondersteuning van hoofd tot heupen. Het biedt ergonomische ondersteuning voor uw kleintje op alle juiste plekken met een ergonomische M-positionering van de heupjes en een speciaal ontwikkelde hoofdsteun die schedelafplatting helpt voorkomen. Deze doordachte snufjes zorgen al vanaf dag 1 voor een veilig en ondersteunend nestje voor uw pasgeboren kindje.
 38. Hoe lang kan een baby in een wipstoeltje blijven zitten?
  We volgen het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om jonge kinderen niet langer dan één uur in dezelfde houding te laten zitten. Wij raden u dus aan om uw baby niet langer dan één (1) uur achter elkaar in het wipstoeltje te laten zitten. Uw kind mag echter meerdere keren per dag in het wipstoeltje zitten. U kunt erop vertrouwen dat uw kind van hoofd tot heupen ergonomisch wordt ondersteund. We raden aan om variatie aan te brengen in de manier waarop baby’s hun tijd doorbrengen: in uw armen of in een draagzak, een kinderwagen, een babybedje of een wipstoeltje.
 39. Kan ik mijn baby voeden in het Evolve-wipstoeltje?
  Ja, u kunt uw baby voeden in het Evolve-wipstoeltje.
 40. Kan mijn baby slapen in een wipstoeltje?
  Baby’s mogen nooit zonder toezicht in het product zitten. Het product mag nooit worden gebruikt om in te slapen. Over het algemeen kunt u uw baby het beste laten slapen op een stevig, plat oppervlak, zoals in een ledikant, wieg, kinderwagenbak of box, zonder dekens, kussens of andere spullen. Als u vragen hebt over veilig slapen, win dan advies in van een zorgprofessional.
 41. Kan ik mijn baby zonder toezicht in het wipstoeltje achterlaten?
  Baby’s mogen nooit zonder toezicht in het product zitten. Het product mag nooit worden gebruikt om in te slapen. Over het algemeen kunt u uw baby het beste laten slapen op een stevig, plat oppervlak, zoals in een ledikant, wieg, kinderwagenbak of box, zonder dekens, kussens of andere spullen. Als u vragen hebt over veilig slapen, win dan advies in van een zorgprofessional.
 42. Kan ik het wipstoeltje op een aanrecht zetten?
  Nee. In verband met de veiligheid van de baby mag u het Evolve-wipstoeltje niet op een verhoogd oppervlak plaatsen. Til het wipstoeltje niet op en verplaats het wipstoeltje niet terwijl de baby er nog in zit.
 43. Kan ik het Evolve-wipstoeltje buiten gebruiken?
  Ja. Het Evolve-wipstoeltje is licht en plat opvouwbaar dus eenvoudig mee te nemen. Zo kunt u het wipstoeltje niet alleen naar een andere kamer, maar ook naar buiten meenemen.
 44. Is het Evolve-wipstoeltje ontwikkeld in samenwerking met een medisch deskundige?
  Ja. Het Evolve-wipstoeltje is ontwikkeld in samenwerking met Dr. Robert Cho, M.D., een pediatrisch orthopedist.
 45. Wat houdt het AGR-keurmerk in (Wipstoeltje)?
  Het is meer dan alleen een sticker. Het AGR-keurmerk betekent vooral dat u te maken hebt met een rugvriendelijk product. De AGR (Aktion Gesunder Rücken, Campagne voor een gezondere rug) is een in 1995 opgerichte vereniging die wordt ondersteund door artsen en therapeuten. Het doel van de vereniging is het bevorderen van onderzoek naar de preventie van rugklachten en het gebruiken van de onderzoeksbevindingen om bij te dragen aan het voorkomen van wijdverbreide rugklachten. AGR werkt nauw samen met tal van belangrijke medische verenigingen. De AGR kent het AGR-keurmerk ook toe aan alledaagse producten die het oordeel “zeer goed” hebben gekregen van het consumententijdschrift ÖKOTEST. https://www.agr-ev.de/en/
 46. Hoe zijn de gebruiksvriendelijke gespen gecertificeerd?
  De gebruiksvriendelijke klikgespen zijn voorzien van het bluesign®-keurmerk. Voor deze certificering zijn de gehele toeleveringsketen en alle productiecycli onderzocht, onder meer ten aanzien van milieueffecten, afvalproductie en afvalverweking.
 47. Hoe moet ik het Evolve-wipstoeltje schoonmaken?
  Het Evolve-wipstoeltje is eenvoudig en zonder gedoe schoon te maken. Zo kunt u meer tijd besteden aan dat wat het belangrijkst is. De wipstoelhoes en de insert voor pasgeborenen zijn machinewasbaar. Als u de hoes wilt verwijderen, moet u de sluitingen achter het zitje van het wipstoeltje op het onderstel losmaken. Vervolgens kunt u de hoes van het frame trekken. Nadat u de hoes hebt verwijderd, moet u alle Velcro®-klittenbandgespen en/of sluitingen vastmaken. Vervolgens kunt u de hoes in de machine wassen op een koud programma. Na het wassen ophangen en aan de lucht laten drogen. Gebruik geen bleekmiddel op het Evolve-wipstoeltje. Niet chemisch reinigen. Dompel het frame van het wipstoeltje niet onder in water. Als u het onderstel van het Evolve-wipstoeltje wilt schoonmaken, veegt u deze schoon met een vochtige spons of doek en een mild reinigingsmiddel.
 48. Is het Evolve-wipstoeltje machinewasbaar?
  Ja, de hoes van het Evolve-wipstoeltje zijn machinewasbaar en kunnen eenvoudig van het frame worden verwijderd. Als u de hoes wilt verwijderen, moet u de sluitingen achter het zitje van het wipstoeltje op het onderstel losmaken. Vervolgens kunt u de hoes van het frame trekken. Bekleding droogt u door deze op te hangen en aan de lucht laten drogen.
 49. Hoe kan ik de speelgoedbar schoonmaken?
  Als u de speelgoedbar schoonmaakt, maakt u alleen de buitenkant schoon. Gebruik geen bleekmiddel. Alleen aan de lucht drogen.
 50. Is de transport-/opbergtas machinewasbaar?
  Ja, de transporttas is machinewasbaar in koud water (30 °C). Hang de tas daarna op en laat deze aan de lucht drogen.
 51. Valt mijn Evolve 3 in 1 wipstoeltje onder de levenslange garantie van ErgoPromise?
  Ja! De levenslange ErgoPromise-garantie is van toepassing op het Evolve-wipstoeltje. Klik hier voor meer informatie over onze levenslange garantie.
 52. Kan ik reserveonderdelen kopen (Wipstoeltje )?
  Binnen de garantieperiode zijn reserveonderdelen en reparaties gratis. Daarna kunt u reserveonderdelen bestellen in onze online winkel.
 53. Waarom zou ik een babywipstoeltje kopen?
  Natuurlijke wipstoeltjes, zoals het Evolve-wipstoeltje, worden aangedreven door de eigen bewegingen van het kindje. Met zachte, natuurlijke bewegingen kan de baby genieten van het kalmerende effect van de schommelingen. U hebt geen batterijen, schakelaars of stekkers nodig. U hoeft er alleen maar een baby in te zetten! Het wipstoeltje is een veilige plek waar een baby tot rust kan komen en geeft ouders gemoedsrust als ze de baby niet in hun armen kunnen houden. Wanneer u uw kindje knusheid wilt bieden, kunt u er zeker van zijn dat het in het wipstoeltje veilig is en goed wordt ondersteund.
 54. Waarom maakt Ergobaby een wipstoeltje?
  Ergobaby wil gezinnen ondersteunen bij alle lusten en lasten van het ouderschap. Voor die momenten dat u uw baby niet in uw armen dichtbij u kunt houden, willen wij een veilige plek bieden waar u uw kleintje tot rust kunt laten komen. Zowel in uw armen als daarbuiten wordt uw baby omgeven door ergonomisch comfort. Het Evolve-wipstoeltje is ontwikkeld om ouders en baby’s comfort en gemoedsrust te bieden, of u de baby nu in uw armen houdt of niet. De insert voor pasgeborenen is onze oplossing waarmee wij het ergonomisch comfort van het Evolve-wipstoeltje voor pasgeborenen naar een volgend niveau tillen. Gebruik het Evolve-wipstoeltje vanaf dag 1 en weet dat uw baby wordt omgeven door ergonomisch comfort, van pasgeborene tot zuigeling en tot peuter. Voor het Evolve-wipstoeltje hebben we een combinatie van zacht tricot en ademende mesh gebruikt om zachtheid en luchtstroming te creëren op de plekken waar kindjes dat het meest nodig hebben. Met de voetpedaal kunt u eenvoudig en probleemloos wisselen tussen de modi van het wipstoeltje en kunt u het stoeltje plat opvouwen, zodat u het makkelijk kunt opbergen. Het lichtgewicht wipstoeltje is ideaal om overal in huis te gebruiken. Dankzij het doordachte ontwerp past het fraai in elk interieur. Wordt geleverd met de levenslange ErgoPromise-garantie.
 55. Kan ik de speelboog steviger op het Evolve 3-in-1 wipstoeltje bevestigen?
  Ja. Als u vindt dat de speelboog te los aan het frame van het wipstoeltje is bevestigd, kunt u de uiteinden van de speelboog eenvoudigweg iets dichter naar elkaar toebuigen. Til of verplaats een kind nooit ofte nimmer terwijl het nog in het wipstoeltje zit, ook al lijkt de speelboog heel veilig aan te voelen.
 56. Wat zijn de aanbevelingen voor het gebruik van de pasgeboren inlegger?
  We willen erop wijzen dat het gebruik van de inzet voor pasgeborenen niet verplicht is. Het inlegstuk biedt echter extra ondersteuning voor kleinere baby's, zodat ze altijd comfortabel zitten en worden vastgezet door het harnas zoals de bedoeling is. Zodra uw baby genoeg zelfcontrole heeft om zelfstandig in het midden van het wipstoeltje te zitten en groot genoeg is om het harnas te vullen, wat meestal rond de 5,5 kg is, moet de inlegger niet meer worden gebruikt. Omdat kinderen zich anders ontwikkelen, kan het in sommige gevallen zinvol zijn om de inlegger niet meer te gebruiken voordat of nadat dit gewicht is bereikt. Een andere belangrijke richtlijn is dat de baby niet buiten de pasgeboren inlegger mag uitsteken, d.w.z. te groot mag zijn. Als dit het geval is, moet u de pasgeboren inlegger verwijderen.