Ergobaby Embrace Draagzak - Knit

As low as € 99,90

De Ergobaby Embrace is speciaal ontwikkeld voor die eerste drie maanden na de geboorte, de cruciale hechtingsperiode waarin de buitenwereld naar de achtergrond verdwijnt en u begint aan uw ouderschapsreis.

Met de zachte en superknusse Embrace houdt u uw baby behaaglijk tegen u aan en stelt u uw baby gerust met uw regelmatige hartslag.

 • Zacht - De zachtste stoffen bieden uw baby een comfortabel nestje met een nauwsluitende, ondersteunende pasvorm.
 • Eenvoudig - Dankzij het handige gespsysteem hebt u geen last van frustrerend gewikkel of geknoop en van overtollige stukken stof.
 • Comfortabel - De heupriem en de spreidbare gekruiste schouderbanden bieden ondersteuning voor u en uw baby.
 • Compact - Eenvoudig op te rollen en mee te nemen in een luiertas.
 • Levenslange ErgoPromise-garantie

In één Oogopslag

Embrace baby carrier cozy icon
Knus voor Baby
Embrace baby carrier easy to use icon
Gebruiksvriendelijk
Embrace baby carrier Cross Straps and Padded Waistbelt icon
Kruisbare schouderriemen en gewatteerde tailleband
Embrace baby carrier Newborn Ready icon
Geschikt voor pasgeborenen
Embrace baby carrier Cushioned Neck Support icon
Neksteun
Embrace baby carrier Ergonomic & Hip Healthy (M-position) icon
Ergonomisch in alle posities (M-positie)
ErgoPromise logo

Soft & Snug Knit

Gecertificeerd materiaal

Ponte-tricot heeft een stevige en stabiele structuur met een subtiele glans. De stof behoudt zijn vorm en lubbert niet. Sterk en ultrazacht materiaal dat niet pluist of verbleekt.

Heupgezond

Instelbare flipgordel zorgt voor de M-positie die de heupjes comfortabel ondersteunt zolang uw baby in de groei is.

Rank en compact

De Embrace gaat overal en altijd met u mee. U kunt hem eenvoudig opbergen en meenemen in uw luiertas of in uw wandelwagen.

Product Features

Productdetails:
3,2 - 11,3 kg
In de machine wasbaar
Borstvoeding in de draagzak
Tailleband lengte: 56 - 137 cm

MATERIAAL:
79% polyester
17% viscose
4% elastaan

Drie draagposities

Aanpasbare tailleband die meegroeit met je baby

Mom using Embrace Newborn Front Carry
one
Pasgeborene (kleiner dan 58 cm)
Watch Video
Mom using Embrace Baby Front Carry
two
Gezichtje naar binnen (groter dan 58 cm)
Watch Video
Dad using Embrace Facing Out Carry
three
Gezichtje naar buiten (groter dan 66 cm)
Watch Video

Keurmerken / Certificeringen

IHDI award badge
AGR award badge

Past op alle maten


Maat: 157 cm
Broekmaat: 32
XS

Maat: 157 cm
Broekmaat: 44
XXL

Maat: 185 cm
Broekmaat: 58
4XL

Instructie

Embrace: PASGEBORENENMODUS
Embrace: BABYMODUS - INKIJK
Embrace: BABYMODUS - UITKIJK
Embrace: HOE TE VOUWEN

Handleidingen

Embrace instructies

FAQ’s

 1. Wat is de leeftijd/gewicht/lengte voor de Embrace draagzak?
  De Embrace babydraagzak is geschikt vanaf geboorte (minimumgewicht 3,2 kilo / 7 lbs) en een minimumlengte van 50,8 cm / 20 inch tot 11,3 kg / 25 lbs, wat doorgaans tussen de 12-18 maanden is.
 2. Kan ik de Embrace babydraagzak gebruiken voor mijn pasgeboren baby?
  Ja, de Embrace babydraagzak is ontworpen voor pasgeborenen. Baby's moeten minimaal 50,8 cm lang / 20 inch zijn en 3,2 kg / 7 lbs wegen. De Embrace babydraagzak past zich aan uw pasgeboren baby aan als de tailleband dubbel is gevouwen in de pasgeborenenmodus - inkijkpositie door het rugpaneel te verkorten en de zitbreedte smaller te maken.
 3. Wat is het maximumgewicht van een baby om deze mee te nemen in de Embrace babydraagzak?
  De Embrace-draagzak kan worden gebruikt totdat uw kindje 11,3 kg weegt. Dat is meestal rond een leeftijd van 12 tot 18 maanden. Wij staan voor op optimaal comfort voor u en uw baby. Wanneer uw kindje meer dan 11,3 kg weegt, raden wij u daarom aan om over te stappen op een van onze draagzakken die geschikt zijn voor kindjes tot 20,4 kg, zoals de Omni- of de Adapt-babydraagzak, of om de Metro+ -wandelwagen in gebruik te nemen.
 4. Kan ik borstvoeding geven tijdens gebruik van de Embrace babydraagzak? Hoe werkt dat?
  Ja, net zoals met alle draagzakken van Ergobaby, kunt u onderweg borstvoeding geven. Dit kunt u doen bij de houdingen waarbij de baby naar u kijkt. Maak de schouderbanden gewoon een beetje los en laat de baby een beetje zakken tot aan uw borst. Voor de veiligheid blijft u zitten als u borstvoeding geeft in een draagzak. Let altijd goed op tijdens het geven van borstvoeding en positioneer uw baby na de borstvoeding opnieuw zodat het gezicht van de baby niet tegen uw lichaam aan gedrukt wordt. De baby moet onmiddellijk na de borstvoeding worden geplaatst in de aanbevolen draagpositie. Span de banden weer aan.
 5. Op hoeveel manieren kan ik mijn baby dragen?

  De Embrace babydraagzak kent drie manieren om uw baby te dragen:

  1. Pasgeborenenmodus - Inkijk
  2. Babymodus - Inkijk
  3. Babymodus - Uitkijk

  De lengte en ontwikkeling van uw baby bepalen de beste modus om te gebruiken.

  • Pasgeborenenmodus - Inkijk: Van geboorte (minimaal 3,2 kg/7lbs en 50,8 cm/20 inch) tot 58,4 cm/23 inch (circa 2 maanden). De Embrace babydraagzak past zich aan uw pasgeboren baby aan als de tailleband dubbel is gevouwen in de pasgeborenenmodus - naar u toe gericht door het rugpaneel te verkorten en de zitbreedte smaller te maken.
  • Babymodus - Inkijk: Van 58,4 cm/23 inch (circa 2 maanden) tot 11,3 kg/25 lbs
  • Babymodus - Uitkijk: Een extra optie voor baby's met een sterk hoofd en een sterke nek en groter dan 66 cm/26 inch (circa 5-6 maanden). Het gezicht en de kin van de baby moeten altijd boven de bovenkant van het paneel uit komen.

  Raadpleeg de instructiehandleiding en -video's voor elke draagmodus voordat u uw Embrace draagzak gebruikt en een nieuwe modus of houding probeert.

 6. Moet ik de Ergobaby Infant Insert gebruiken met de Embrace?
  Nee, de Embrace babydraagzak is speciaal ontworpen zodat u uw pasgeboren baby (minimaal 3,2 kg/7 lbs) en 50,8 cm/20 inch) kunt meenemen zonder een inzetstuk voor pasgeborenen. De Embrace babydraagzak past zich aan uw pasgeboren baby aan als de tailleband dubbel is gevouwen in de pasgeborenenmodus - Inkijk door het rugpaneel te verkorten en de zitbreedte smaller te maken.
 7. Wanneer is de baby klaar om te dragen in de draagpositie babymodus - inkijk?
  De baby kan in de babymodys (inkijk) worden gedragen als deze groter is dan 58,4 cm/23 inch - dit is doorgaans rond de 2 maanden. Omdat de tailleband wordt bevestigd met het paneel omlaag zoals een schort, heeft u bij de babymodys - inkijk een langer rugpaneel en een bredere ondersteunde zit voor de baby. Baby's kleiner dan 58,4 cm/23 inch moeten in de positie pasgeborenenmodus - inkijk worden gedragen, waarbij de tailleband tweemaal naar binnen wordt geslagen om het rugpand korter en de zitbreedte smaller te maken.
 8. Wanneer kan de baby in de babymodus - uitkijk worden gedragen?
  Elke baby ontwikkelt zich anders. U kunt uw baby van u af gericht gaan dragen zodra uw baby het volgende laat zien: een goede controle over het hoofd en de nek, begint interesse te krijgen in de wereld om hem/haar heen, kin zit boven het draagpaneel en is groter dan 66 cm/26 inch. Dit is doorgaans rond de 5-6 maanden. Als de baby slaperig wordt of tekenen van te veel prikkels laat zien, draai de baby dan om zodat hij/zij weer naar u toe gericht is. Derhalve raden we u aan de uitkijkhouding korter te gebruiken, steeds zo rond de 20 minuten. De baby moet geheel uit de draagzak worden verwijderd om een nieuwe houding aan te nemen.
 9. Hoe kies ik als ouder welke modus het beste is voor mijn kind: pasgeborenenmodus, inkijkmodus of uitkijkmodus? Hoe kan ik daarachter komen?

  Welke draagmodus geschikt is, is afhankelijk van de lengte en de behaalde ontwikkelingsmijlpalen van uw baby. Pasgeborenen die nog geen 58,4 cm lang zijn, moet u dragen in de modus voor pasgeborenen met het gezichtje naar u toe. De heupriem moet dan tweemaal naar binnen worden gevouwen.

  Wanneer uw baby een lengte van 58,4 cm heeft bereikt, kunt u de baby gaan dragen in de modus voor oudere baby’s met het gezichtje naar u toe. Het is dan niet meer nodig om de heupriem in te vouwen.

  Naarmate uw baby ouder wordt en over het voorpand van de draagzak heen kan kijken, een goede controle heeft over het hoofd en de nek en een natuurlijke nieuwsgierigheid heeft om de wereld om hem/haar heen te zien, dan kan de baby van u af gaan kijken. Wij raden u aan de uitkijkhouding in het begin kort te houden (5-10 minuten) om overstimulatie te voorkomen.

  Hier volgen enkele tekenen dat uw baby overgestimuleerd raakt en klaar is om terug te wisselen naar de inkijkmodus:

  • De baby lijkt moe, chagrijning of verveeld
  • De baby wrijft in zijn/haar oogjes
  • De baby spreidt de vingers en tenen, maakt vuistjes
  • De baby legt zijn/haar handjes voor het gezicht
  • De baby 'verlaat de ruimte', draait soms hte gezicht van de ruimte af
  • De baby blijft zich wegdraaien en probeert zichzelf 'uit te schakelen'
  • Als dit allemaal teveel wordt voor de baby, dan kan hij/zij slaperig worden
  • De baby wordt overgevoelig (te aandachtig) In plaats van ontspannen, wordt het lichaam van de baby stijver.

  Als u dit soort tekenen opmerkt, raden we u aan de baby weer naar u toe te laten kijken en/of naar een stille, rustige omgeving te gaan om de baby te helpen ontspannen en bij te laten komen.

 10. Kan ik mijn pasgeborene dragen in de uitkijkpositie?
  Nee. U mag uw baby niet in de uitkijkpositie dragen tot uw baby de volgende ontwikkelingen heeft doorgemaakt:
  • Uw baby is 66 cm/26 inch of groter
  • Uw baby heeft het hoofd en de nek goed onder controle
  • De kin komt over het rugpand heen als hij/zij goed is geplaatst
 11. Hoe weet ik of mijn baby klaar is voor de uitkijkmodus?

  Baby's worden geboren met een onvolmaakt zenuwstelsel en kunnen gemakkelijk overprikkeld raken door te veel geluid, activiteit en sensaties in de wereld om hem/haar heen. Een baby kan dit simpelweg niet allemaal verwerken en heeft stilte nodig, een momentje om te ontspannen en de kans om tot rust te komen.

  Zodra uw baby over het voorpand van de draagzak heen kan kijken, een goede controle heeft over het hoofd en de nek en interesse krijgt in de wereld om hem/haar heen, dan is uw baby klaar voor de uitkijkpositie. We raden u aan om te beginnen met een korte duur (5-10 minuten) om overprikkeling te voorkomen.

  Hier volgen enkele tekenen dat uw baby overprikkeld raakt en weer naar de inkijkpositie moet worden gewisseld.

  • De baby lijkt moe, chargrijning of verveeld
  • De baby wrijft in zijn/haar oogjes
  • De baby spreidt de vingers en tenen, maakt vuistjes
  • De baby legt zijn handjes over zijn gezicht
  • De baby 'gaat de ruimte uit', keert zich af van de ruimte
  • De baby blijft zich afkeren en probeert zichzelf 'uit te schakelen'
  • Als alles teveel wordt voor uw baby, dan kan hij/zij slaperig worden
  • De baby wordt overgevoelig (te aandachtig) In plaats van ontspannen, wordt het lijf van de baby stijver

  Als u deze tekenen opmerkt, raden we u aan de baby weer naar de inkijkpositie te veranderen en/of een stille, rustige omgeving te zoeken zodat de baby kan ontspannen en bijkomen.

 12. Is de uitkijkpositie comfortabel voor ouders?
  Dankzij de Embrace babydraagzak kunnen ouders de baby van zich af gericht dragen zodat er minder druk ligt op de rug en schouders. Ouders vinden de naar zich toe gerichte positie echter vaak comfortabeler als de baby gedurende langere tijd gedragen wordt. Voor prettiger dragen van u af gericht, raden we u een draagzak met meer steun en structuur aan zoals de 360.
 13. Hoe draag ik de tailleband van de Embrace draagzak?
  De tailleband moet hoog en strak om het lichaam worden gedragen. In de pasgeborenenmodus - inkijk dient de tailleband tweemaal naar binnen gevouwen te worden. Bij de andere modi wordt de tailleband bevestigd zonder deze rond uw lichaam te vouwen en dient deze als een schort omlaag te vallen. De etiketten van het product op de tailleband zitten altijd aan de binnenkant en de gesp van de tailleband is altijd aan de buitenkant. Wij raden u aan de instructievideo's te bekijken voor stap-voor-stap-instructies.
 14. Hoe draag ik de schouderbanden?
  Kruis de schouderbanden altijd ten opzichte van de Embrace babydraagzak. In de pasgeborenenmodus - inkijk spreidt u de banden over de schouders voor extra ondersteuning van het hoofd en de nek. In de babymodus (inkijk) kunt u de banden over de schouders spreiden. Als u de baby draagt in de babymodus - uitkijk, spreidt u de banden niet over uw schouders.
 15. Hoe zorg ik ervoor dat het hoofd van mijn baby wordt ondersteund door de Embrace babydraagzak?
  De babydraagzak is van een gevulde hoofd- en neksteun voorzien in de neklijn van de draagzak, welke het hoofd ter hoogte van de oren bedekt en steun biedt. Als u de baby in de draagzak plaatst, trek dan de neksteun tot de hoogte van de oren voordat u de banden bevestigt. Hierdoor zit het paneel op precies de goede hoogte van de nek. Draai vervolgens de heupjes van de baby zodat de billetjes tot diep in de draagzak zakken. Om ervoor te zorgen dat de stof rondom het hoofd en de nek strak zit en goed steun biedt, spreidt u de schouderbanden over uw schouders. Zorg ervoor dat de gevulde hoofd- en neksteun op hun plek blijven ter hoogte van de oren van de baby. Wij raden u aan de instructievideo's te bekijken voor sta-voor-stap-instructies.
 16. Hoe zorg ik met de Embrace draagzak ervoor dat de heupen van mijn baby in een ergonomische squat-houding (M-houding) komen, waarbij de beentjes en de rug van de baby goed worden ondersteund in een natuurlijke positie?
  Nadat u de schouderbanden hebt bevestigd, zorgt u er altijd voor dat de billetjes van de baby goed in het midden van de draagzak zitten. Reik tot in de draagzak en draai de heupen van de baby, waarbij de billetjes tot diep in de draagzak zakken. Daardoor krijgt u een comfortabele, C-vormige positie van de ruggengraat. Zorg ervoor dat de knietjes van de baby hoger zijn dan de billetjes voor een goede, gespreide houding (M-houding). Zorg er laatste voor dat de stof onder de beentjes van de baby van knie tot knie reikt. We raden u aan de instructievideo's te bekijken voor stap-voor-stap-instructies.
 17. In welk opzicht verschilt de Embrace van een draagdoek zoals de Aura draagdoek?
  Zowel de Aura draagdoek als de Embrace babydraagzak zijn van lichtgewicht, zacht, gebreid materiaal gemaakt en zijn geweldige draagmogelijkheden voor pasgeborenen/kleine kinderen. De Aura draagdoek is een ademende, zachte doek uit één stuk dat is ontworpen om rond het lichaam van de baby te wikkelen en te knopen. De Embrace babydraagzak is net zo zacht als de doek, gegoten in de vorm van een gebruiksvriendelijke structuur van een draagzak, die u bevestigt met drie gespen. We raden u aan onze video's te bekijken om te zien welk product het beste bij u past.
 18. In welk opzicht is de Embrace anders dan de andere zachte draagzakken met structuur van Ergobaby, zoals de Adapt en de Omni 360?
  De Embrace babydraagzak is een lichtere, strakke, zachtere optie om een baby te dragen vanaf de geboorte tot een gewicht van 11,3 kg/25 lbs. Veel van onze andere draagzakmodellen hebben meer structuur, extra vulling in de schouderbanden, een bredere tailleband met ondersteuning van de onderrug en u kunt er een baby in dragen met een hoger gewicht (tot wel 20,4 kg/45 lbs). Dankzij deze ontwerpen zijn deze meer geschikt om comfortabel een baby te dragen naarmate deze groeit of als u actiever bent. Onze andere draagzakken met structuur bieden u meer veelzijdigheid in draaghoudingen (heup, rug) en kenmerken (capuchon, zakken).
 19. Zijn er certificeringen die erkennen dat de Ergobaby Embrace draagzak ergonomisch is?
  Ja, alle draagzakken van Ergobaby worden erkend door de International Hip Dysplasia Institute als "Goed voor de heupen" en hebben een goedkeuringsteken gekregen van de AGR van Duitsland als gezond voor de rug van zowel baby als ouder. Het AGR goedkeuringsteken wordt toegekend aan producten waarvan het rugvriendelijke ontwerp is gecontroleerd door een onafhankelijke testcommissie die uit experts binnen verscheidene medische disciplines bestaat. Ga voor meer informatie naar https://www.agr-ev.de/en/
 20. Bevat de Embrace draagzak schadelijke materialen?
  Nee, de Embrace-babydrager is grondig getest en voldoet aan, of overtreft, alle wereldwijde en interne normen op het gebied van chemische stoffen.
 21. Van wat voor stof is de Embrace babydraagzak gemaakt en in hoeverre verschilt dit van andere zachte draagzakken met structuur van Ergobaby?
  De Embrace babydraagzak is gemaakt van licht rekkende, doch steun biedende, gebreide stof van 79% polyester / 17% rayon / 4% elastaan / spandex. Andere draagzakken van Ergobaby (bijv. de 360, Adapt en Omni 360) zijn gemaakt van geweven katoen.
 22. Kan de Embrace babydraagzak in de wasmachine worden gewassen?
  Ja, de Embrace babydraagzak kan net als onze andere draagzakken in de wasmachine worden gewassen. Zorg ervoor dat alle gespen zijn gesloten voordat u hem in de wasmachine doet. We raden u aan de draagzak in een kussensloop te stoppen. Gebruik een mild wasmiddel zonder bleek, parfum, verf, chloor of optische verfrissers. Was het in de wasmachine op een koud programma (30°C) en laat het aan de lucht drogen.
 23. Hoeveel weegt de Embrace draagzak?
  De Embrace is een superlichtgewicht draagzak en weegt slechts 480 gram.
 24. In welke maten is de Embrace babydraagzak verkrijgbaar?
  De Embrace babydraagzak is verkrijgbaar voor vele lichamen en de meeste maten, van XS-XXL.
 25. Hoeveel kleinner is het Embrace draagzakpaneel als deze tweemaal wordt dubbelgevouwen in de pasgeborenenmodus - inkijk in vergelijking met de babymodi?
  Als de tailleband tweemaal naar binnen is geslagen (pasgeborenenmodus - inkijk) wordt de lengte van het rugpand (van de basis van de tailleband tot de bovenkant van het paneel) met 9 cm/3,5 inch korter. De breedte van het rugpand aan de basis van de draagzak wordt van 30 cm/11,8 inch smaller gemaakt tot 25,5 cm/10 inch.
 26. Wat zijn de afmetingen van de schouderbanden en tailleband?
  Het gevulde deel van de tailleband is 7 cm/2,8 inch en 57 cm/22,4 inch lang. Het omboordsel van de tailleband is 82 cm/32,3 inch lang. De spreidbare schouderbanden zijn 10 cm/3,9 inch breed. Indien uitgespreid, zijn de schouderbanden 23,5 cm/9,2 inch. Het omboordsel van de schouderbanden is 54 cm/21,2 inch lang.
 27. Is de ErgoPromise-Lifetime garantie van toepassing op de Ergobaby Embrace babydraagzak
  Ja, net als bij al onze babydraagzakken en draagdoeken, is de 10 jaar ErgoPromise-Lifetime garantie van toepassing op de Embrace. Als u een productiefout of fout in het materiaal ziet, dan vervangen wij uw draagzak geheel gratis. Wij staan achter onze producten zodat u uw kostbare goed in alle vertrouwen kunt dragen.