Ons partnerschap met Hope and Homes For Children

  • Ergobaby
  • Apr 24, 2022
Hope and Homes for Children

Systemen veranderen. Levens veranderen.

Hope and Homes for Children is een wereldwijde expert op het gebied van deïnstitutionalisering. Door instellingen te sluiten, kinderen in liefdevolle, stabiele gezinnen te plaatsen en met de regering samen te werken om de onderliggende oorzaken van het uiteenvallen van gezinnen aan te pakken, werken zij toe naar een dag waarop weeshuizen voorgoed zijn uitgebannen.

Hope and Homes for Children’s visie is dat geen enkel kind ooit zal lijden onder de verwaarlozing van het leven in een weeshuis. Ze werken al bijna 30 jaar samen met gezinnen om kinderen uit weeshuizen te houden, en hen een veilige thuis te geven bij mensen die van hen houden. Voor kleine kinderen is dit nog belangrijker. Elke baby verdient het om die kostbare momenten van verbondenheid met zijn vader en moeder te ervaren. Daardoor voelen ze zich veilig en geliefd.  De teams van Hope and Homes ondersteunen duizenden ouders om hun kinderen de beste start in het leven te geven, door ze dicht bij zich te houden.

Ons partnerschap zal Hope en Homes for Children helpen om meer bekendheid te geven aan de schade die weeshuizen aanrichten en aan het belang van steun aan kinderen en ouders om deze band aan te gaan, vooral in die eerste maanden.

Angharad McKenzie, directeur wereldwijde marketingcommunicatie en fondsenwerving bij Hope and Homes for Children, zei: “We zijn verheugd om samen te werken met Ergobaby aan onze gedeelde missie: ouders overal ondersteunen om die speciale momenten van verbondenheid met hun kinderen te hebben, door ze dicht bij ons te houden. Het team is verheugd om de Ergobaby gemeenschap van nieuwe ouders en grootouders uit te nodigen om zich aan te sluiten bij onze beweging om weeshuizen tot het verleden te laten behoren. Om meer te weten te komen over ons werk en manieren waarop u ons kunt steunen, kunt u terecht op: www.hopeandhomes.org.”

We zullen samenwerken aan onze gedeelde missie om ouders overal te ondersteunen om die speciale momenten van verbinding met hun kinderen te hebben, door ze dicht bij zich te houden. We zijn erg enthousiast om de Ergobaby gemeenschap van nieuwe ouders en grootouders uit te nodigen om zich aan te sluiten bij de beweging om weeshuizen naar de geschiedenis te sturen.

Voor meer informatie en om Hope and Homes te steunen, ga naar: www.hopeandhomes.org.

RELATED POSTS