Gemakkelijk reizen met een pasgeborene met de Metro+ Buggy

  • Ergobaby
  • Jun 3, 2022
Metro+ car seat

Ruimtebesparend en comfortabel reizen vanaf de geboorte: met de Ergobaby Metro+ Buggy

Heeft u al zomervakantieplannen? Toegegeven, de eerste keer reizen met een zuigeling is altijd bijzonder spannend en zenuwslopend. En vaak betekent het veel bagage. Of het nu voor twee dagen of twee weken is, er zijn gewoon zoveel dingen om over na te denken: dingen die u nodig heeft, dingen die u misschien nodig heeft, en alles daartussenin! Op dit punt willen we u geruststellen, met zo’n kleine nieuwe huisgenoot maakt oefening vaak perfect. Op een gegeven moment komt u er wel achter dat u maar de helft hoeft mee te nemen van wat u denkt, maar het is een proces en u moet het voor uzelf uitproberen.  Als u nog borstvoeding geeft, heeft u in het begin eigenlijk niet zoveel nodig, maar toch is het natuurlijk belangrijk dat u naar uw buikgevoel luistert en alles inpakt wat u denkt dat nodig is. Daarom hebben we vandaag de ultieme tip voor u, zodat u in de auto, trein of het vliegtuig de nodige ruimte heeft voor al die dingen die u nodig heeft om u goed uitgerust te voelen tijdens uw vakantie.

Dus… Tromgeroffel…JA, u heeft het goed: het is onze Ergobaby Metro+ Stroller.

Nu vraag u uwzelf misschien af: Hé? Onze baby is nog veel te klein voor een reiswieg. Hij kan nog niet rechtop zitten. Hoe moet dat werken?

Ja, als experts voor baby’s hebben wij onze premium wandelwagen zo ontworpen dat hij vanaf de geboorte ruimtebesparend en veilig gebruikt kan worden.  En met behulp van ons newborn nest hoeft u niet langer een extra accessoire aan te schaffen, dat u extra ruimte en geld kost om uw baby een vlakke rugleuning te geven. Maar we bieden nog steeds een autostoel adapter aan, die u kunt gebruiken om uw buggy om te bouwen zodat hij geschikt is voor pasgeborenen en u uw baby vanaf de geboorte kunt vervoeren. 

En dat is best cool, want onze buggy is zo ruimtebesparend dat hij zelfs in het handbagagecompartiment van het vliegtuig past.  U heeft dus geen ruimtevretend grote kinderwagen met reiswieg en alle accessoires onder de zon nodig. U kunt dit allemaal doen als u reist met onze met één hand opvouwbare lichtgewicht Metro+ kinderwagen.

En dit is hoe het pasgeboren nest werkt: Klap de voetensteun in een rechte hoek omhoog en trek de daarin verborgen zijdelen van het newborn nest naar buiten. Met behulp van de drukknopen (drie per kant) zet je ze vast aan de hoofdzitting. Breng nu de rugleuning in de vlakke ligstand door de gesp aan de achterkant los te maken en de rugleuning van het zitje naar beneden te trekken. Klinkt dat u te cryptisch in de oren? Geen probleem: natuurlijk hebben we ook een passende instructievideo voor u. Dankzij de extra dikke meerzonevulling zal uw baby supercomfortabel in zijn “kleine” nestje zitten.  Met een blik door het kijkvenster in de zonnekap kunt u hem natuurlijk altijd zien.

Wat vindt u ervan? Als je door deze truc niet direct een halve vierkante meter aan ruimte in de auto hebt gewonnen, zouden we zeer verbaasd zijn.

Wij wensen u een ontspannen reis!

RELATED POSTS