Ergobaby wordt 20: ontwerp je eigen draagzak om het jubileum te vieren

  • Ergobaby
  • Jan 20, 2023
Ergobaby

Ergobaby viert dit jaar zijn verjaardag! 20 jaar geleden ontwierp en naaide de alleenstaande moeder Karin Frost in haar huis in Hawaï een draagzak waarmee ze haar baby dicht en comfortabel tegen haar lichaam kon dragen. Wie had toen kunnen denken dat ze in 20 jaar tijd miljoenen gezinnen wereldwijd zou inspireren met haar idee en hen zou ondersteunen in hun dagelijkse opvoeding? Karin Frost in ieder geval niet. Met de geboorte van haar Ergobaby Original draagzak zette ze een beweging in gang waarvan ze nooit had durven dromen. Dankzij Karin Frost is babydragen niet langer een niche. Vandaag de dag dragen zoveel moeders, vaders, oma’s, opa’s en iedereen die dicht bij hun lieve kleintjes wil zijn en daar zijn we ontzettend trots op. Het dragen van een ergonomische draagzak is als een eindeloze handsfree knuffel die de fysieke en emotionele ontwikkeling van je kind bevordert. Ergobaby is, zoals je waarschijnlijk weet, niet op het oorspronkelijke idee gebleven, maar is voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties en productverbeteringen die het leven van gezinnen gemakkelijker maken en de band tussen ouder en kind vanaf de geboorte helpen versterken.

Van de eerste Original draagzak tot een reeks bekroonde benodigdheden voor pasgeborenen

Terwijl de eerste Original draagzak, ontworpen door Karin Frost, slechts kon worden gebruikt vanaf drie tot vier maanden, kun je met de meeste van de huidige Ergobaby draagzakken je kinderen nu vanaf de geboorte tot vier jaar dragen en in maximaal vier verschillende posities. Vandaag de dag biedt Ergobaby niet alleen draagzakken – het merk staat voor een breed scala aan benodigdheden voor pasgeborenen: draagzakken, borstvoedingskussens, kinderwagens, slaapproducten en de nieuwste Evolve In Home Collection met ergonomische wipstoelen en kinderstoelen die naadloos, comfortabel en veilig in het dagelijks leven van miljoenen gezinnen passen. 

Ergobaby ondersteunt je nu vanaf de eerste dag en tijdens alle ontwikkelingsfasen van je baby en peuter. Dankzij certificeringen zoals ons Aktion Gesunder Rücken e.V. keurmerk, de aanbeveling van het International Hip Dysplasia Institut, kun je er zeker van zijn dat ergonomie, gezondheid van de rug, comfort en kwaliteit centraal staan bij elk product. Dankzij onze ErgoPromise-garantie kun je het gekochte product zonder problemen ook voor je tweede of derde kind gebruiken of aan andere gezinnen geven via ons duurzame Everlove-programma.

Gefeliciteerd Ergobaby: Vier het met ons, ontwerp een draagzak en win $2.000.

We willen dit jaar ons verhaal met je vieren, dus we beginnen de viering met een knaller: je kunt je eigen Ergobaby draagzak ontwerpen en kans maken op $2000USD*. Gebruik ons ontwerp template en gebruik je fantasie om een unieke Omni Dream draagzak te ontwerpen die ons erfgoed weerspiegelt. Wat nog beter is? Je krijgt de kans om je ontwerp tot leven te zien komen als een limited edition draagzak. Lees hier hoe de internationale wedstrijd precies werkt en waar je op moet letten kan je op onze website vinden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice of social media kanalen.

Dus laat je fantasie vrij lopen en veel plezier bij het ontwerpen! We zijn benieuwd naar al je ideeën.

Het feest gaat door!

Maar één verjaardag draagzak is voor ons niet genoeg! We willen onze verjaardag het hele jaar door met jullie vieren, dus houd onze sociale mediakanalen in de gaten. We kijken ernaar uit om het met je te vieren en je misschien zelfs een cadeautje of twee te geven….. op ons verjaardagsjaar, gefeliciteerd Ergobaby!

*Geldprijs toegekend in de lokale valuta van de winnaar ter waarde van 2.000 US dollar.

RELATED POSTS