We vieren 20 jaar Ergobaby met een jubileum draagzak.

  • Ergobaby
  • Jun 20, 2023

We zijn erg enthousiast om onze nieuwste draagzak aan jullie voor te stellen. Tijdens onze wereldwijde actie met vele deelnemers heeft een ontwerp voor ons 20-jarig jubileum onze jury overtuigd. Voordat we het ontwerp onthullen, praten we met het creatieve brein en de winnares van onze ontwerpwedstrijd, Evangeline.

Evangeline, we zijn erg blij je te ontmoeten! Vertel ons meer over jezelf:

Ik ben Evangeline, een 23-jarige moeder van twee jongens (2 en 4 jaar oud). We wonen in Singapore, een zonnig tropisch eiland in Zuidoost-Azië, waar het het hele jaar door zomer is.

We zien dat je een Ergobaby draagzak hebt! Hoelang draag je je baby al?

Omni draagzak

Ik gebruik mijn Ergobaby Omni 360 al 4 jaar, sinds mijn oudste een baby was. De draagzak is voor ons de ultieme redding als we onderweg zijn, omdat mijn kinderen nooit echt in de kinderwagen konden slapen. Maar als we ze in de draagzak doen, vallen ze meteen in slaap. Ik moet zeggen dat de kwaliteit me heeft overtuigd. Hij heeft al 4 jaar, honderden dutjes en verschillende wasbeurten doorstaan en is nog steeds zo goed als nieuw.

Vertel ons, hoe ziet je leven er momenteel uit?

Op dit moment ben ik een huisvrouw en moeder en probeer ik te genieten van de tijd met mijn kinderen voordat ik in de nabije toekomst mijn carrière voortzet. Ik voel me bevoorrecht dat ik de afgelopen 4 jaar elke dag met mijn kinderen heb kunnen doorbrengen, om al hun mijlpalen mee te maken en te zien hoe ze hun interesses ontwikkelen. Tegelijkertijd kijk ik er ook naar uit om andere aspecten van mijn persoonlijkheid, naast de rol van moeder, weer te ontdekken.

Vertel ons, wat is jouw grootste inspiratie?

Het klinkt misschien als een cliché, maar mijn grootste inspiratiebron zijn mijn kinderen. Voordat ik mijn oudste kreeg, vond ik het moeilijk om de ware betekenis van het leven te vinden. Mijn kinderen inspireren me om goed te doen in deze wereld en een beter persoon te zijn, om hen de waarden mee te geven die ze nodig hebben om vriendelijke en empathische mensen te worden. Geen goede daad is ooit te klein om betekenisvol te zijn.

Wat heeft je geïnspireerd om deel te nemen aan onze ontwerpwedstrijd ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum?

Het was eigenlijk een spontane beslissing om mijn ontwerp voor de wedstrijd in te sturen. Ik kwam toevallig de loterij tegen op sociale media en dacht: waarom niet? Omdat ik tijd had terwijl de kinderen sliepen, ben ik aan het werk gegaan. Dus nadat ik een thema had gekozen, heb ik iets geschetst en op de “Verzenden” knop gedrukt, zonder er echt over na te denken.

Vertel ons meer over jouw ontwerp!

Mijn ontwerp is geïnspireerd door een citaat uit een gedicht van E.E. Cummings dat luidt: “Jij bent mijn zon, mijn maan en al mijn sterren.” Ik denk dat alle ouders het ermee eens zouden zijn dat onze kinderen echt onze hele wereld zijn en zoveel licht in ons leven brengen. Ik vond het ontwerp bijzonder geschikt voor een draagzak, want hoe kunnen we onze baby’s beter beschermen en troosten dan in een draagzak, dichtbij ons hart.

silently if, out of not knowable

night’s utmost nothing, wanders a little guess

(only which is this world) more of my life does

not leap than with the mystery your smile

sings or if (spiraling as luminous

they climb oblivion)voices who are dreams,

less into heaven certainly earth swims

than each my deeper death becomes your kiss

losing through you what seemed myself; i find

selves unimaginably mine; beyond

sorrow’s own joys and hoping’s very fears

yours is the light by which my spirit’s born:

yours is the darkness of my soul’s return

–you are my sun, my moon, and all my stars

(- e.e cummings)

Hoe voelde je je toen je hoorde dat je deze wedstrijd had gewonnen? En vooral, hoe voelt het om te weten dat ouders over de hele wereld hun baby’s zullen dragen in jouw ontwerp?

Eerlijk gezegd was ik geschokt toen ik de e-mail ontving dat ik deze wedstrijd had gewonnen. Het is de eerste wedstrijd waaraan ik ooit heb meegedaan en ik ging ervan uit dat mijn ontwerp tussen de vele inzendingen, die allemaal internationaal waren, gewoon verloren zou gaan en over het hoofd zou worden gezien. Ik ben absoluut enthousiast en voel me vereerd dat mijn ontwerp op een draagzak zal leven en dat ik deel kan uitmaken van een bedrijf met een zinvolle missie: ouders voorzien van ergonomische producten die de hechting bevorderen.

We willen jullie niet langer laten wachten… hier is hij dan: onze jubileumdraagzak!

Een eerbetoon aan ons oorspronkelijke en meest succesvolle patroon.

Schets van de draagzak
draagzak ontwerp winnaar

Vittoria Allen

Vittoria Allen is een schrijfster en woont in San Diego. Als liefhebber van goed eten, een rustig leven en een goede roman deelt ze haar leven met haar man en twee dochters en probeert ze het mooie in elk moment te vinden.

RELATED POSTS