Reizen met Baby: Metro+ en AWAY horen in elke bagage.

Metro+ kinderwagen strand reizen

Hoera, het avontuur begint! Maar waarheen, met al die dingen die je nodig hebt voor een vakantie met een kind? Er moet zoveel in de koffer. Het is handig als je ergens ruimte kunt besparen. Of je nu op een korte autotrip gaat of met het vliegtuig naar je droombestemming reist, we hebben de must-haves voor reizen met baby’s, die niet alleen licht en compact zijn, maar ook de vakantie met een kind veel gemakkelijker maken.

Ergobaby AWAY en Metro+: Het perfecte duo voor jullie vakantie met Baby

Of je nu een dagtocht maakt, een stedentrip onderneemt of met het vliegtuig reist, het is altijd handig om een compacte en wendbare kinderwagen bij je te hebben waarin je je baby veilig en comfortabel kunt vervoeren.

Onze Metro+ kinderwagens bieden naast hun compacte opvouwmaat en lichte gewicht nog enkele andere functies, zoals de extra dikke bekleding en de in hoogte verstelbare duwstang. Wat nog beter is: dankzij de opbergmand past alles erin en voor een dutje kan de rugleuning bijna volledig horizontaal worden geklapt, zodat je baby een comfortabele slaappositie heeft.

Onze compacte Metro+ kinderwagen is zo handzaam dat hij zelfs in het bagagevak van de meeste vliegtuigen en in kleine kofferbakken past. En dankzij de mogelijkheid om de kinderwagen met een paar eenvoudige handelingen in een wieg voor pasgeborenen te veranderen, is de compacte kinderwagen zelfs geschikt voor pasgeborenen.

Als alternatief is de Metro+ ook compatibel met verschillende autostoeltjes en wordt hij dankzij de draagzak een handige reisgenoot. De perfecte aanvulling op de Metro+ is onze ultralichte Ergobaby AWAY draagzak. Ontdek nu waarom je ook een compacte draagzak op reis absoluut moet meenemen:

Metro Deluxe AWAY draagzak moeders in park en reizen

Reizen met Baby: 5 redenen waarom de Ergobaby AWAY in je bagage moet zitten

#1 Compact en licht:

Waar je ook naartoe gaat, dankzij zijn compacte formaat (opgevouwen afmetingen 27 x 15 x 10 cm) en zijn lichte gewicht (609 g) neemt hij nauwelijks ruimte in beslag en kan hij niet alleen in je handtas of buggy worden meegenomen, maar ook als heuptas of over je schouder worden gedragen. Als de ruimte echt beperkt is, kan hij zelfs met de lus van de opbergtas aan je bagage worden bevestigd.

#2 Eenvoudig en snel:

De Ergobaby AWAY is in een oogwenk omgedaan. Hij is zeer eenvoudig aan te passen aan de drager en de baby en kan dus ook probleemloos worden doorgegeven aan andere verzorgers of ouders in nood.

#3 Praktisch:

Heb je je handen nodig in de bus, het vliegtuig, bij het beklimmen van trappen of ergens anders omdat je je bagage, boodschappen of kinderwagen moet dragen? Dan komt de Ergobaby AWAY goed van pas. Hij is altijd binnen handbereik en snel aan te trekken, zodat je je baby dicht bij je hebt en toch alles kunt blijven doen.

AWAY draagzak moeder en baby station
#4 Still-Hulp:

Heeft je baby onderweg dorst en wil je discreet borstvoeding geven? Geen probleem: in de Ergobaby AWAY kun je ook borstvoeding geven en dankzij de privacy kun je en je baby de gewenste privacy geven.

#5 Voor dutjes:

Is je baby moe en huilt hij in de kinderwagen omdat hij jouw nabijheid nodig heeft om in slaap te vallen? Dan kun je hem de Ergobaby AWAY geven en hem daarna voorzichtig terugleggen in de Metro+ kinderwagen.

Reizen met Baby – Minimalistisch reizen is jouw stijl?

Nu weet je dat de lichte en compacte alledaagse hulpmiddelen van Ergobaby je helpen bij een minimalistische vakantie met een kind. De nieuwe Ergobaby AWAY is gecertificeerd door de Aktion Gesunder Rücken e.V. en is de perfecte “draagzak voor alle situaties” wanneer je snel moet handelen tijdens je reis en even wilt dragen. Dankzij zijn compacte opvouwmaat neemt hij geen extra ruimte in beslag in je bagage.

Ook de Metro+ met zijn gewicht van 7,8 kg kan worden opgevouwen tot handbagageformaat en is zo klein, licht en handzaam dat hij perfect past bij de weinige must-haves van je minimalistische reis.

Plan je een trektocht door de bergen, dan zijn noch de Metro+ noch de AWAY ideaal. Kies liever voor een van onze ademende draagzakken, zoals de Omni Breeze.

Hiermee blijf je zelfs op lange afstanden koel en wordt je rug optimaal ondersteund dankzij de dikke bekleding en de lendensteun. Uiteindelijk moet reizen met een baby leuk zijn – met de juiste hulpmiddelen voor elke situatie.

RELATED POSTS