Ergobaby Paaseierenjacht – plezier voor groot en klein

  • Ergobaby
  • Apr 2, 2023
Neem deel aan de Ergobaby Paaseirenjacht

Wie zegt dat een Paaseirenjacht alleen voor onze kleintjes is? Wij zeker niet! Dit jaar kun je deelnemen aan een digitale paaseierenjacht in onze webshop. Ga de uitdaging aan om alle vijf verstopte paaseieren te vinden, alleen of samen met vrienden of familie. Of je nu strijdt om te zien wie het eerste paasei in een van onze producten kan vinden, of samenwerkt in een team om je winkansen te vergroten – samen zoeken is zeker leuker! Dus deel de actie met je geliefden en ga op zoek. Er ligt een mooie prijs op je te wachten waar ook je kleintjes blij van worden!

Welke prachtige producten kun je winnen voor jouw en je kleine schatjes, met deze paaseirenjacht? 

Onze Winnaars mand zit tot de nok toe gevuld met ergonomische babyspullen ter waarde van ongeveer €900, het mandje bevat: 1 x Embrace newborn draagzak, 1 x Evolve 3-in-1 wipstoeltje, 1 x Metro+ Deluxe kinderwagen, 1 x Omni Dream draagzak, 1 x Natural Curve borstvoedingskussen EN 1 x Inbakkerdoek! En om ervoor te zorgen dat de prijs net zo kleurrijk is als onze paaseieren, mag de winnaar zelf een kleur of stijl kiezen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Paaseirenjacht prijzen, Ergobaby producten

En hoe kan je deelnemen?

Wanneer en waar je ook maar een vrij moment hebt (bv. als je kind slaapt – yaaay!), bezoek dan onze website, scroll door de verschillende producten en beleef plezier aan het zoeken naar de verborgen paaseieren. Deze zijn te vinden in de foto’s van onze producten. Als je de 5 verborgen paaseieren in vijf verschillende producten vindt, kun je de locaties via het formulier aan ons doorgeven en kans maken op onze ergonomische babyuitrusting. En nog een voordeel: na je zoektocht door ons productaanbod ken je veel producten, waaronder de producten die je kunt winnen, en weet je hopelijk precies welke designs en kleuren je het mooist vindt. Jij kiest!

Dit zijn de VIJF eieren die je zoekt:

Paaseiren voor de paaseirenjacht

Houd je ogen open voor precies deze paaseieren terwijl je ons assortiment verkent en verliefd wordt op een product of twee.

Tijdens de Paaseierenjacht

Ben je wanhopig op zoek naar een paasei en kun je het maar niet vinden of ben je in het algemeen gek op het oplossen van puzzels? Volg ons dan op Instagram @ergobabyNederland of @ergobabyBelgium. Daar geven we je elke dag een hint waar een van de vijf paaseieren is verstopt. Met een beetje handigheid en het oplossen van het raadsel leidt het je naar het product waar het paasei in de foto’s verstopt zit.

En wat gebeurt er als je alle paaseieren hebt gevonden?

Als je het vijfde en laatste ei vindt – geweldig! Gefeliciteerd! Vul dan ten laatste op 11 april 2023 om middernacht dit deelnameformulier in en vermeld in welke 5 producten je de paaseieren hebt gevonden.

Vanaf dan is het gewoon een kwestie van duimen dat je de winnaar wordt van ZES Ergobaby producten ter waarde van ongeveer 900 euro.

Het was nog nooit zo eenvoudig om ergonomische babyspullen te winnen en te ontdekken waarom ze zo goed zijn voor je baby!

Wordt dit de beste paaseierenjacht ooit? Wij denken van wel!

Veel plezier met zoeken en veel succes!

RELATED POSTS