Meld u aan voor de Ergobaby nieuwsbrief en ontvang 10€ korting* op uw volgende bestelling.

Ergobaby Hoes voor Borstvoedingskussen - Natural Curve

Score:
100% of 100
€ 24,90

Fluweelzacht en licht op baby’s huid.

Houd het kussen fris met de machinewasbare hoes. De zachte hoes wordt geleverd in diverse patronen, zodat u ook uw stijl kunt blijven verfrissen.

 • Het kwaliteitspluche is zacht en aangenaam voor de babyhuid
 • Eenvoudig aan en af te ritsen
 • Met praktisch handvat
 • De riem met klikgesp zorgt dat het kussen niet wegglijdt
machine washable Machinewasbaar
easy carrying handle Draaghandvat
Kleur Grey Cover
Gratis verzending vanaf 55€ aankoop

Fluweelzacht en licht op baby’s huid

Met de kussenhoes houdt u het Ergobaby Natural Curve™ borstvoedingskussen probleemloos fris en netjes. Maar denk ook aan een reservehoes: altijd handig voor als er een exemplaar in de was moet, en ook leuk om eens af te wisselen. Kussenhoezen zijn verkrijgbaar in twee elegante, uiterst verzorgde uitvoeringen: neutraal zacht bruin ofwel zacht fluweelgrijs met grijsgele opdruk. De bovenzijde is fluweelzacht en licht op baby’s huid en de onderzijde van popeline is gemaakt van 100% katoen. De hoes is met een handige rits afneembaar en mag in de wasmachine. Koud wassen!

Kenmerken

 • Hoogwaardige pluchestof, zacht en licht op baby’s huid
 • Elegant, modern en neutraal van kleur, past in alle interieurs
 • Handige ritssluiting
 • Speciaal gemaakt voor gebruik met het Ergobaby Natural Curve™ borstvoedingskussen
 • Mag (koud) in de wasmachine
 • Popeline: 100% katoen
 • Fluweelzachte stof: 100% polyester

Instructie

GEBRUIKSAANWIJZING

STAP 1: WORD COMFORTABEL

 • Gebruik het Ergobaby Natural Curve Nursing Pillow om ondersteuning van de baby tijdens het verplegen om een comfortabel te bereiken borstvoedingspositie

STAP 2: PLAATS HET KUSSEN

 • Plaats het kussen met natuurlijke curve op uw schoot met de gebogen kant tegen je middel

STAP 3: PLAATS BABY OP HET HOOFDKUSSEN

 • Pak de baby op zodat hij naar je toe kijkt en zijn hoofd laat rusten direct op het kussen

STAP 4: BEREIK EEN GEZONDE VERZAKING

 • Gebruik uw handen om de baby op juiste wijze te laten vastklikken
 • Houd te allen tijde een hand op de baby

ZORG

 • Kussen: indien nodig schoonwrijven met water, plat drogen
 • Deksel: machinewasbaary

FAQ’s

 1. Wat is belangrijk bij het kiezen van een borstvoedingskussen?
  Het ideale borstvoedingskussen moet steun bieden aan de verzorger en de baby en helpen om een comfortabele borstvoedingshouding te bereiken. Het moet eenvoudig in gebruik zijn, en bestaan uit veilige, duurzame materialen. Bovendien moet het gemakkelijk te reinigen zijn.
 2. Wat is de primaire functie van een borstvoedingskussen?
  De belangrijkste functie van een borstvoedingskussen is om moeder en baby te ondersteunen bij de positionering van de borstvoeding voor een gezonde aanleg. Voor mama: u wilt steun hebben voor uw armen, met het kussen strak tegen uw lichaam, u wilt achterover kunnen leunen en uw schouders kunnen ontspannen tijdens het voeden. U kunt ook een klein krukje gebruiken om uw voeten iets omhoog te brengen. De mond van de baby moet ter hoogte van de borst zijn. Moeder moet niet naar de baby toe leunen. Voor de baby moeten het hoofdje, de nek en het lichaam in een rechte lijn liggen en de neus en mond van de baby op gelijke hoogte met de tepel van de moeder. De baby moet met zijn kin leiden en zijn mond wijd open doen om goed aan te leggen. De baby moet buik aan buik met de moeder liggen. Borstvoedingskussens kunnen al vroeg een nuttige rol spelen door kleine baby’s de noodzakelijke verhoging te geven, zodat het hoofdje en de mond van de baby in de juiste positie en hoek staan om efficiënt en comfortabel te kunnen voeden. Ze helpen ook om het lichaam van de baby goed te positioneren tijdens het voeden. In het begin is het belangrijk om het hoofdje, de nek en het lichaam van de baby in een rechte lijn te houden.
 3. Is het mogelijk dat er na enige tijd schimmel op het borstvoedingskussen komt?
  Schimmels kunnen zich vormen wanneer voorwerpen nat en vies worden achtergelaten, maar kunnen worden tegengegaan in polyurethaanschuim. Zoals elk ander kussen van polyurethaanschuim moet u deze schoonmaken wanneer het vies is en deze goed laten drogen. Het voordeel van onze borstvoedingskussensschuim is dat het gemaakt is van gesloten celschuim dat tot op zekere hoogte water of vocht afstoot. Omdat het schuim gesloten cellen bevat, wordt er voorkomen dat water of de vloeistof in het schuim dringt. Dus als u de voering volledig reinigt en droogt en het schuim schoon houdt, zal het schuim lang meegaan.
 4. Kan het schuim van het Natural Curve Borstvoedingskussen een geur hebben?
  Ergobaby’s Natural Curve Borstvoedingskussen is één van de borstvoedingskussens op de markt met de minste geurhinder. Maar geur kan aanwezig zijn, vooral bij nieuw schuim die uit de verpakking komen. Deze geur verdwijnt snel na ongeveer twee dagen. Laten luchten versnelt het proces. Als u een geur van het schuim opmerkt, laat het kussen dan een dag of twee luchten voordat u het gebruikt.
 5. Bevat het Natural Curve Borstvoedingskussen vlamvertragers?
  Nee. Ergobaby’s Natural Curve Borstvoedingskussen, dat gemaakt is van polyurethaanschuim, bevat geen vlamvertragers.
 6. Kan ik het Natural Curve Borstvoedingskussen gebruiken als ruggensteun voor mezelf?
  Hoewel u het kussen kunt gebruiken als ruggensteun of als kussen in wat voor positie dan ook, is het Natural Curve Borstvoedingskussen speciaal ontworpen voor een ergonomische houding tijdens de borstvoeding en functioneert het niet optimaal als steunkussen.
 7. Kan ik het Natural Curve Borstvoedingskussen gebruiken om mijn baby te ondersteunen?
  Hoewel u het kussen kunt gebruiken om uw baby rechtop te houden, is het Natural Curve Borstvoedingskussen speciaal ontworpen voor een ergonomische positie tijdens de borstvoeding. BELANGRIJK: Leg het Natural Curve Borstvoedingskussen NOOIT in een ledikant, wieg, speelplek of ergens anders waar de baby in slaap kan vallen. Natural Curve is uitsluitend bedoeld om door een volwassene te worden gebruikt voor voedingsdoeleinden of wanneer de baby op zijn buik ligt. Toezicht van een volwassene is te allen tijde noodzakelijk. Voordat u de baby op zijn buik legt of hem helpt rechtop te zitten, moeten de riemen worden verwijderd en dienen de gespen in de stoffen bekleding weggestopt te worden.
 8. Waarvan is de hoes van het Natural Curve Borstvoedingskussen gemaakt?
  De Pluche/Poolstof kant van de hoes is 100% polyester, de Popeline kant van het kussen is 100% katoen.
 9. Waarvan is het Natural Curve Borstvoedingskussen gemaakt?
  Het Natural Curve Borstvoedingskussen is gemaakt van polyurethaanschuim met een hoge dichtheid en biedt duurzame ondersteuning voor moeders die borstvoeding geven en baby’s. De Plush/Poolstof kant van de kussenhoezen zijn gemaakt van 100% polyester, de Popeline kant van het kussen is van 100% katoen.
 10. Wat moet ik doen als er een grote hoeveelheid vloeistof op het kussen komt, en in het schuim dringt, door de beschermende laag heen?
  Maak de betreffende zone schoon met warm water en een mild schoonmaakmiddel, indien gewenst. Laat 24 uur drogen.
 11. Hoe maak ik mijn Natural Curve Borstvoedingskussen schoon?
  U kunt de hoes koud machinewassen. Niet bleken. In drogendrogen op lage temperatuur. Niet strijken. Niet chemisch reinigen. Om het kussen te reinigen, eventueel schoonvegen met water en plat laten drogen.
 12. Is het Natural Curve Borstvoedingskussen veilig om op te slapen?
  Nee. Laat de baby nooit op het Natural Curve Borstvoedingskussen slapen. BELANGRIJK: Leg het Natural Curve Borstvoedingskussen NOOIT in een ledikant, wieg, speelplek of ergens anders waar de baby in slaap kan vallen. Natural Curve is uitsluitend bedoeld om door een volwassene te worden gebruikt voor voedingsdoeleinden of wanneer de baby op zijn buik ligt. Toezicht van een volwassene is te allen tijde noodzakelijk.
 13. Ik heb moeite om het Natural Curve Borstvoedingskussen te gebruiken in mijn schommelstoel met armleuningen, is dit de bedoeling?
  Vanwege de stevige ondersteuning van ons kussen, en ons doel om moeders comfortabele ondersteuning te bieden bij het geven van borstvoeding, past het Natural Curve Borstvoedingskussen niet goed in schommelstoelen met armleuningen. We wilden er zeker van zijn dat er genoeg oppervlakte was om de baby volledig te ondersteunen, en dat de opening van ons kussen breed genoeg zou zijn voor moeders van verschillende grootte.
 14. Wat is de “rugbyhouding”, en kan ik het Natural Curve Borstvoedingskussen voor deze lichaamshouding gebruiken?
  De baby ligt naast u, met de benen en voeten onder uw arm, de heupen zijn gebogen en de benen rusten op uw rug of achter uw rug als uw baby langer is. De baby met het gezicht naar u toe, heeft de mond ter hoogte van de tepel. Een borstvoedingskussen kan een handig hulpmiddel zijn om de baby omhoog te brengen zodat hij bij de tepel kan.
 15. Wat is de “doorgeschoven houding”, en kan ik het Natural Curve Borstvoedingskussen voor deze lichaamshouding gebruiken?
  De doorgeschoven houding is vergelijkbaar met de madonnahouding, behalve dat de moeder het hoofdje van de baby ondersteunt met de andere hand. Een borstvoedingskussen kan in deze positie een nuttig hulpmiddel zijn om uw arm en baby te ondersteunen en zo vermoeidheid en nek/schouderpijn te verminderen.
 16. Wat is de “madonnahouding”, en kan ik het Natural Curve Borstvoedingskussen voor deze lichaamshouding gebruiken?
  Bij de madonnahouding ondersteunt de moeder het hoofdje van de baby in de holte van haar arm. Een borstvoedingskussen kan in deze positie een nuttig hulpmiddel zijn om uw arm en baby te ondersteunen en zo vermoeidheid en nek/schouderpijn te verminderen.
 17. Welke andere posities ondersteunt het Natural Curve Borstvoedingskussen?
  Het Natural Curve Borstvoedingskussen kan borstvoeding gevende moeders in verschillende houdingen ondersteunen, waaronder de rugbyhouding. De baby ligt naast u, met de benen en voeten onder uw arm, de heupen zijn gebogen en de benen rusten op uw rug of achter uw rug als uw baby langer is. De baby met het gezicht naar u toe, heeft de mond ter hoogte van de tepel. Een borstvoedingskussen kan een handig hulpmiddel zijn om de baby omhoog te brengen zodat deze bij de tepel kan.
 18. Waarom is het Natural Curve Borstvoedingskussen zo gebogen?
  De unieke kromming van het Natural Curve Borstvoedingskussen is ontworpen om het hoofdje van de baby boven de buik te houden, wat de spijsvertering kan bevorderen, terwijl het de baby tegen u aan wiegt, van buik tot buik, voor een ideale positie. Bovendien heeft u direct oogcontact tijdens het voeden van uw baby.
 19. Waarom is het Natural Curve Borstvoedingskussen zo stevig?
  Het Natural Curve Borstvoedingskussen is zo stevig zodat het de baby stevig ondersteunt in een positie die ze naar uw borst tilt, zodat u niet naar beneden hoeft te hangen om de baby op de juiste manier aan te leggen. Dit draagt bij aan uw comfort tijdens elke borstvoeding. De stevigheid van het kussen zorgt er ook voor dat het zijn vorm niet verliest en opgeschud moet worden om de borstvoedingsondersteuning te bieden die u nodig hebt.
 20. Zijn er vervangende hoezen beschikbaar voor het Natural Curve Borstvoedingskussen?
  Ja. Het is fijn om een extra hoes te hebben voor als er een in de was zit of om van looks te wisselen. Hoezen zijn verkrijgbaar in stijlvolle, verfijnde varianten.
 21. Waar kan ik vervangende hoezen kopen voor het Natural Curve Borstvoedingskussen?
  U vindt vervangende hoezen voor het Natural Curve Borstvoedingskussen op onze website, samen met onze andere prachtige producten. Elke dag voegen meer verkopers dit productaanbod toe aan hun assortiment.
 22. Welke updates zijn er voor het Natural Curve Borstvoedingskussen?
  Om het ergonomische comfort voor zowel baby als gebruiker te verhogen, hebben we een riem met klikgesp toegevoegd aan ons Natural Curve Borstvoedingskussen. Dit helpt verschuiven tijdens het gebruik te voorkomen en vermindert ongemak en onderuitzakken. Bovendien is de vernieuwde verpakking van het Natural Curve Borstvoedingskussen gecomprimeerd om 22% minder afval te creëren voor een betere wereld voor u en uw kleintje.
 23. Waarvoor dient de riem met klikgesp van het Natural Curve Borstvoedingskussen?
  De riem met klikgesp is ontworpen om wegglijden en ongemak te verminderen wanneer u meerdere keren per dag uw kleintje vasthoudt terwijl u zit. Maak het gemakkelijk vast aan de zijkant van het kussen zodat het veilig vast zit. De riem met klikgesp moet altijd worden verwijderd en de gespen moeten worden opgeborgen wanneer baby op zijn buik ligt onder toezicht. Gebruik de riem met klikgesp nooit om de baby op het borstvoedingskussen te dragen.
 24. Wanneer kan ik de riem met klikgesp gebruiken?
  Onze riem met klikgesp zorgt voor veilig comfort wanneer u het kussen gebruikt voor borst- of flesvoeding. Wanneer het kussen wordt gebruikt bij tummytime, moet de riem met klikgesp altijd worden verwijderd en moeten de gespen worden opgeborgen om onder toezicht met het kussen te kunnen spelen. Gebruik de riem met klikgesp nooit om de baby op het borstvoedingskussen te dragen.
 25. Hoe gebruik ik de riem met klikgesp?
  Maak de riem met klikgesp gemakkelijk vast aan de zijkant van het kussen zodat het veilig vast zit en stel het zo af dat het comfortabel om uw lichaam past. De riem met klikgesp moet altijd worden verwijderd en de gespen moeten worden opgeborgen wanneer de baby op zijn buik ligt onder toezicht. Gebruik de riem met klikgesp nooit om de baby op het borstvoedingskussen te dragen.
 26. Hoe pak ik mijn Natural Curve Borstvoedingskussen op de juiste manier uit voor gebruik?
  Om beter aan te sluiten bij onze duurzaamheidswaarden, hebben we een innovatieve vacuüm-compressietechnologie gebruikt om het kussen samen te drukken en in een kleinere doos te verzenden. Deze technologie drukt het kussen samen zonder de integriteit van het kussen, de stevige ondersteuning of de zachte kussenhoes aan te tasten. Als het tijd is om uw Natural Curve Borstvoedingskussen uit de doos te halen, knipt u met een schaar of een vergelijkbaar instrument de plastic buitenverpakking door. Haal het samengedrukte kussen uit de verpakking en laat het 15 minuten rusten terwijl het decomprimeert. Zodra het op ware grootte is, doet u de kussenhoes eromheen en ritst u het dicht. Zet uw riem met klikgesp vast wanneer u deze niet gebruikt.
 27. Hoe pak ik mijn Natural Curve Borstvoedingskussen uit?
  Als het tijd is om uw Natural Curve Borstvoedingskussen uit de doos te halen, knipt u met een schaar of een vergelijkbaar instrument de plastic buitenverpakking door. Haal het samengedrukte kussen uit de verpakking en laat het 15 minuten rusten terwijl het decomprimeert. Zodra het op ware grootte is, doet u de kussenhoes eromheen en ritst u het dicht. Zet uw riem met klikgesp vast wanneer u deze niet gebruikt.
 28. Hoe lang duurt het voordat mijn Natural Curve Borstvoedingskussen is gedecomprimeerd?
  Zodra u het kussen uit de verpakking heeft gehaald, wacht u 15 minuten zodat het kussen volledig gedecomprimeerd is voordat u de hoes erom doet.
 29. Is het Natural Curve Borstvoedingskussen gemakkelijk mee te nemen van kamer naar kamer en onderweg?
  Ja! Ons Natural Curve Borstvoedingskussen is gemakkelijk mee te nemen onderweg en van kamer naar kamer met onze gemakkelijke draaggreep. Draag het kussen nooit als u deze met de baby gebruikt.
 30. Welke ergonomische houding biedt het Natural Curve Borstvoedingskussen voor de baby?
  Het Natural Curve Borstvoedingskussen is ontworpen om comfort te creëren voor zowel de verzorger als de baby. In het begin is het belangrijk om het hoofdje, de nek en het lichaam van de baby in een rechte lijn te houden. Het Natural Curve Borstvoedingskussen helpt het lichaam van de baby goed te positioneren tijdens het voeden. De unieke contour van het kussen positioneert de baby buik aan buik en helpt rollen te verminderen, zodat de baby veilig is en ondersteund wordt. Het hoofdje van de baby ligt ook hoger dan de buik, wat kan helpen bij de spijsvertering.
 31. Welke ergonomische houding biedt het Natural Curve Borstvoedingskussen voor de gebruiker?
  Het Natural Curve Borstvoedingskussen is ontworpen om comfort te creëren voor zowel de verzorger als de baby. Voor de gebruiker biedt het kussen kleine baby’s de noodzakelijke verhoging, zodat het hoofdje en de mond van de baby in de juiste positie en hoek staan voor efficiënte en comfortabele voeding. Dit vermindert onderuitzakken van de gebruiker en zorgt voor minder belasting. De riem met klikgesp helpt ook voorkomen dat het kussen wegglijdt, wat zorgt voor een comfortabelere en meer ondersteunende voedingservaring voor u en uw kleintje. Doordachte ontwerpdetails zoals onze gemakkelijke draaggreep en zachte, machinewasbare kussenhoes maken het voeden zeer gemakkelijk.
 32. Is de hoes voor Borstvoedingskussens machinewasbaar?
  Ja, de hoezen voor de borstvoedingskussens zijn zacht, pluche en machinewasbaar. Koud machinewasbaar, programma voor fijne was. In droger drogen op lage temperatuur. Niet bleken. Niet strijken. Niet chemisch reinigen.
 33. Hoe maak ik het Borstvoedingskussen schoon?
  U maakt uw Natural Curve Borstvoedingskussen zonder hoes schoon door deze eventueel schoon te vegen met water. Plat drogen.
 34. Vanaf welke leeftijd kan ik het Natural Curve Borstvoedingskussen met mijn kleintje gebruiken?
  Het Natural Curve Borstvoedingskussen kan worden gebruikt vanaf de geboorte bij pasgeborenen, tot +6 maanden voor als de baby op zijn buik ligt. Als u het kussen met uw oudere baby gebruikt als hij op zijn buik ligt, verwijder dan de riempjes (en leg ze op een veilige plaats weg van het kind) en stop de gespen onder de stoffen flappen. Houd het product uit de buurt van kinderen wanneer deze niet onder direct toezicht van een volwassene staat. Nooit gebruiken om op te slapen of plaatsen in een omgeving met baby, zoals een ledikant, wieg, speelplek of ergens anders.
 35. Wordt het Natural Curve Borstvoedingskussen gedekt door ErgoPromise?
  Ja, het Natural Curve Borstvoedingskussen wordt gedekt door ErgoPromise.
 36. Wat zijn de richtlijnen voor het gebruik als baby op zijn buik ligt?
  Wanneer de baby op zijn buik ligt verwijder dan altijd de riemen (leg ze op een veilige plaats weg van de baby) en stop de gespen onder de stoffen flap. Houd het product uit de buurt van kinderen wanneer deze niet onder direct toezicht van een volwassene staat. Nooit gebruiken om op te slapen of plaatsen in een omgeving met baby, zoals een ledikant, wieg, speelplek of ergens anders. Raadpleeg een gezondheidsdeskundige over de duur voor baby als hij op zijn buik ligt.
 37. Past de nieuwe hoes op mijn oude Natural CurveTM borstvoedingskussen?
  Ja, onze vernieuwde hoes met klikgespriem kan worden gebruikt in combinatie met vorige versies van het Natural Curve-borstvoedingskussen
 38. Wat zijn de voordelen van het Natural CurveTM borstvoedingskussen als tweezijdig product?
  Dankzij het speciale ontwerp zorgt het Natural CurveTM borstvoedingskussen voor een comfortabele en ergonomische borstvoedingservaring voor baby's en verzorgers. Het tweezijdige ontwerp biedt unieke voordelen: Met de afgeronde kant van het kussen ligt het hoofd van de baby hoger dan de buik, wat de spijsvertering ondersteunt. Omgedraaid kan het kussen met de platte kant worden gebruikt, wat een steviger en hoger ligvlak voor de baby oplevert. De juiste hoogte helpt de verzorger ook om niet te hangen tijdens het voeden.
 39. Hoe ver kan het harnas worden versteld?
  De band van het Natural CurveTM borstvoedingskussen is verstelbaar van 73,8 tot 109,5 cm. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm voor verschillende gebruikers. De band geeft je, zoals de naam al zegt, extra steun bij het voeden en zorgt ervoor dat het kussen niet wegglijdt en dat je niet in een scheve houding komt te zitten om het vast te houden. Met het kussen direct tegen uw lichaam en de band om uw middel past het kussen comfortabel bij een omtrek van 57 tot 146 cm.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen recensie
You're reviewing:Ergobaby Hoes voor Borstvoedingskussen - Natural Curve: Grey
Uw score

Trusted Shops Reviews