Zo gemakkelijk als 1-2-3: twee nieuwe Adapt draagzakken veroveren de draagzakmarkt

Adapt SoftTouch Cotton

Jullie kennen allemaal onze geliefde Adapt draagzak en zijn luchtige tegenhanger, de Adapt Cool Air Mesh. Met hun drie ergonomische draagposities bieden ze uw kleintje voldoende afwisseling en groeien ze perfect vanaf de geboorte (vanaf 3,2 kg) tot de peuterleeftijd (ca. 20,4 kg).

Maar nu zijn de dagen van onze makkelijk te gebruiken vaste plant geteld. Omdat er een update is. Of liever twee. De Ergobaby Adapt-collectie is nu nog gezelliger en luchtiger, met de AdaptSoftTouch™Cotton en AdaptSoftFlex™Mesh draagzakken.

“Zo eenvoudig als 1-2-3: comfort hoeft niet ingewikkeld te zijn” is de slogan, en het is gewoon waar. 3 zoals 3 ergonomische draagposities. 3 als slechts 3 gespen en uw lieveling zit al ergonomisch correct in de draagzak – de twee nieuwkomers beloven dit alles, en nog een beetje meer.

Maar wat betekent dat concreet? Zijn de twee nieuwe Adapt draagzakken helemaal nieuw? Nee, maak je geen zorgen, functioneel zal er niet veel veranderen. Ze groeien mee met uw baby (van 3,2 tot 20,4 kg) en beloven maximaal ergonomisch comfort voor u en uw kleintje. Afhankelijk van het ontwikkelingsstadium kunnen ook de staafbreedte, het rugpand en de neksteun van de Adapt SoftTouch™ Cotton en Adapt SoftFlex™ Mesh individueel worden aangepast. Het enige verschil is dat beide draagzakken meer “uit één stuk” lijken te zijn en dankzij het nieuwe zachte materiaal heerlijk tegen de contouren van uw kleine lieveling nestelen. De Adapt SoftFlex™ Mesh heeft ook reflecterende accenten op de schouderbanden en het rugpand – voor meer veiligheid in het donker.

Net als de nieuwe OmniDream is de Adapt SoftTouch™ Cotton gemaakt van gekamd SoftTouch™ katoen. De Adapt SoftFlex™ Mesh daarentegen bestaat voor 90% uit twee dunne lagen SoftFlex™ mesh-materiaal en heeft schuimuitsparingen in de heupriem en de lendensteun. U kent het innovatieve netweefsel van onze nieuwe OmniBreeze al. Samen met de schuimuitsparingen zorgt het voor een maximale luchtcirculatie, is het lekker zacht, maar toch zeer robuust en sneldrogend.

De gebruiksvriendelijke 3-positieendraagzak volgt dus het voorbeeld en maakt het u weer een beetje moeilijker om de juiste draagzak te kiezen. Of niet. Want hoe meer keuze je hebt, hoe beter je een vervoerder kunt vinden die 100% bij je past.

Over keuze gesproken: Natuurlijk is onze nieuwkomer niet alleen in één kleur verkrijgbaar in onze winkel en in de winkels. De Adapt SoftTouch™ Cotton is verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren: Onyx Black, Pearl Grey en Slate Blue (nonchalant blauwgrijs), terwijl zijn ademende broertje, de Adapt SoftFlex™ Mesh, zelfs in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar is: Onyx Black, Pearl Grey, Midnight Blue, Slate Blue en PinkQuartz.

Zoals u ziet, heeft 2021 werkelijk alles in huis en wij raken maar niet uitgekeken op de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe ontwerpen en innovaties voor u. Blijf dus zeker op de hoogte en mis geen enkel nieuwtje van Ergobaby. Er komt nog veel meer, maar tot die tijd kunt u alvast een indruk krijgen van onze nieuwe adapters. Zomaar, want het dagelijks leven met hen is, precies, gemakkelijk als 1-2-3…

RELATED POSTS

css.php