Omni 360 Cotton of Cool Air Mesh? Nieuwe kleuren voor de zomer

Omni 360 Cool Air Mesh Charcoal Grey

Halleluja, met zoveel verschillende babydragers en variaties – ze allemaal bijhouden is soms niet zo gemakkelijk, zelfs voor ons. En hoe zit het met u?  Daarom dachten we twee draagzakken te vergelijken, zodat het voor u gemakkelijker is een beslissing te nemen. Vandaag hebben we gekozen voor een van onze bestsellers, de Omni 360. Je kunt de Omni 360 in twee verschillende versies krijgen: de Omni 360 Cotton gemaakt van 100 procent premium katoen of de Omni 360 Cool Air Mesh met ademende netstof.

Zoals altijd is er hier geen “beter” of “slechter”, anders zouden we zomaar een stijl van de markt kunnen halen. Nee, doorslaggevend zijn de persoonlijke smaak, de houding tegenover bepaalde thema’s zoals duurzaamheid of individuele levensomstandigheden en het eigen activiteitsniveau. Want wat functionaliteit betreft, hebben beide dragers dezelfde voordelen: De praktische gekruiste schouderbanden en de brede, gewatteerde lendensteun van de Omni draagzak beschermen uw rug, terwijl u uw kind ergonomisch in vier verschillende posities kunt dragen – de inwaartse draaghouding (vanaf de geboorte), de uitwaartse draaghouding (vanaf ca. 5-6 maanden), de heupdrager en de rugdrager (beide vanaf ca. 6 maanden).

Omni 360 Cotton – voor wie van natuurlijk houdt

Er zijn mama’s of papa’s die er veel belang aan hechten dat hun baby alleen in contact komt met natuurlijke materialen, vooral in het begin. In hun kinderkamer geven ze bijvoorbeeld de voorkeur aan houten speelgoed en kleertjes van zijde, boomerwol of merinowol – in de kinderwagen misschien een schapenvachtje en sommigen gebruiken zelfs stoffen luiers. Dus als u de flexibiliteit van een innovatieve drager wilt combineren met natuurlijk, hoogwaardig en knuffelig katoen, dan is de Ergobaby Omni 360 Cotton absoluut de juiste keuze voor u.

Omni 360 Cool Air Mesh – voor actieve ouders die van luchtig houden

Is uw baby geboren in de lente- of zomermaanden? Of woont of reist u in warmere klimaten? Raakt u sneller bezweet (wat nog kan verergeren door een baby of hormonen – gelooft u ons maar) of bent u misschien ook erg lichamelijk actief met je kind in de draagzak? Het ademende Cool Air Mesh-materiaal houdt uw baby op een optimale temperatuur en is de ideale keuze voor actieve ouders die hun kind willen dragen tijdens het wandelen of reizen – en zelf ook aangenaam fris willen blijven.

Nieuwe kleuren voor een koele zomer

Heeft u uw favoriet al gevonden? Als u nog twijfelt, raden wij u aan naar een babyspeciaalzaak te gaan om de verschillende draagzakken te zien, aan te raken en uit te proberen. Het bewijs van de pudding zit tenslotte in het eten! We hebben goed nieuws voor iedereen die onze Omni 360 Cool Air Mesh overweegt: De lichte en luchtige drager is nu verkrijgbaar in twee extra coole nieuwe kleuren: “Vintage Indigo” en “Charcoal”. Beide zullen zeker op de hitlijsten van vaders staan … 😉

RELATED POSTS